2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar ben esımle kustum yemek konusunda sınır etmıstı benı sımdı o yattı koltugun ustunde daha cok buyumesın tartısmamız ben cıkıyorum ıyıı geceler:)))

artık ağlamakdan da yoruldumm
ben adet gördüm çok üzgün bıtkin gözleri şiş biriyim
of yaaaaaa bazı şeylerin sonu
bazı şeylerin başı olabilirdi ama olmadı

sıkma canını benimde regim bu gün bitti...şimdi bu aya ümitlendim...sein de biter başlarsın çalışmalara...bizde haziranda hamileyiz deriiiz.

ayyy canım ya üzülme bu ay olmazsa diğer ay olacak elbet en doğru zamanda ağlama allahtan hayırlısını iste

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Günaydın kızlar... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar pili seni anlıyrm bende geçen hafta aynı duyguyu yaşadım.bu kadar üzülmemiz mantıklı değil ama elde de değil.Allahım yardımcımız olsn

günaydınn bayanlar nasılsınızz?

ben iyiyim canım senden naber
bugün çok güzel uyandım rüyamda kızım olmuş hemde evde doğurmuş oluyorum nasıl doğduğunu anlamıyoz bile kaydirigubbakcemile3 ama o kadar tatlıydı ki sanki gerçek gibi gözleride yeşildi babamların ki gibi saatin sesiyle uyandım sonra ama süperdi ya
canım bu resimde kaç haftalıkkendi

günaydın arkadaşlar pili seni anlıyrm bende geçen hafta aynı duyguyu yaşadım.bu kadar üzülmemiz mantıklı değil ama elde de değil.Allahım yardımcımız olsn
günaydın cnm,evet üzüntü stress hamile kalmayı etkiliyor arkadaşlar,sıkmamaya çalışın cnm kendinizi

ayyy negüzel cnm allah inşallah okadar güzl bi bebek nasip etsin sana,ben hiç göremiyorum buara ya (, tam 10 hafatlıkken ki resmi cnm,kolları bacakları belli soldaki kafası göbeği var :))) 3.5 cm di cnm ozaman şimdi 5 falandır heralde,zaten minicik karnım çıkmaya başladı :)))

bende ruya gordum bu gece.seninki gibi değilde yakın bişeydi.yırumlara bakarkengamyoncuiremsu gordum kız doğurduğunu görenin oğlu olurmuş:))))

inşallah canım hepimize sağlıklı güzel evlatlar nasip olur
evet çok belirgin ondan sorum maşallah ya benim göbek zaten almış başını gidiyor :CüvCüv:

bende ruya gordum bu gece.seninki gibi değilde yakın bişeydi.yırumlara bakarkengamyoncuiremsu gordum kız doğurduğunu görenin oğlu olurmuş:))))

rüyalar tersine çıkar hesabı yani ya ben de hep oğlan istiyordum ama bu rüyadan sonra kız hevesim başladı sabah kalkar kalmaz eşime diyorum kızımız olsun diye kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…