ay kızlar asagıda oyle duruyosunuz hadı yazsanıza bırakın gecmsı okumayı sımdı
anladım canım benime 20 mart 6 haftalıktı hayırlısı olsun cnım inşallah hamişizdir
ben niyeyse rahat edemiyorum geçmişi okumadan:)
artık ağlamakdan da yoruldumm
ben adet gördüm çok üzgün bıtkin gözleri şiş biriyim
of yaaaaaa bazı şeylerin sonu
bazı şeylerin başı olabilirdi ama olmadı
artık ağlamakdan da yoruldumm
ben adet gördüm çok üzgün bıtkin gözleri şiş biriyim
of yaaaaaa bazı şeylerin sonu
bazı şeylerin başı olabilirdi ama olmadı
günaydınn bayanlar nasılsınızz?
günaydın cnm,evet üzüntü stress hamile kalmayı etkiliyor arkadaşlar,sıkmamaya çalışın cnm kendinizigünaydın arkadaşlar pili seni anlıyrm bende geçen hafta aynı duyguyu yaşadım.bu kadar üzülmemiz mantıklı değil ama elde de değil.Allahım yardımcımız olsn
ben iyiyim canım senden naber
bugün çok güzel uyandım rüyamda kızım olmuş hemde evde doğurmuş oluyorum nasıl doğduğunu anlamıyoz bile kaydirigubbakcemile3 ama o kadar tatlıydı ki sanki gerçek gibi gözleride yeşildi babamların ki gibi saatin sesiyle uyandım sonra ama süperdi ya
canım bu resimde kaç haftalıkkendi
ben iyiyim canım senden naber
bugün çok güzel uyandım rüyamda kızım olmuş hemde evde doğurmuş oluyorum nasıl doğduğunu anlamıyoz bile kaydirigubbakcemile3 ama o kadar tatlıydı ki sanki gerçek gibi gözleride yeşildi babamların ki gibi saatin sesiyle uyandım sonra ama süperdi ya
canım bu resimde kaç haftalıkkendi
ayyy negüzel cnm allah inşallah okadar güzl bi bebek nasip etsin sana,ben hiç göremiyorum buara ya(, tam 10 hafatlıkken ki resmi cnm,kolları bacakları belli soldaki kafası göbeği var :))) 3.5 cm di cnm ozaman şimdi 5 falandır heralde,zaten minicik karnım çıkmaya başladı :)))
bende ruya gordum bu gece.seninki gibi değilde yakın bişeydi.yırumlara bakarkengamyoncuiremsu gordum kız doğurduğunu görenin oğlu olurmuş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?