herkeseg günaydın kızlarrr uzun aradan sonra nedendir bilmem ilk defa dün gece çok rahat ve erken uyududum
rüyalar tersine çıkar hesabı yani ya ben de hep oğlan istiyordum ama bu rüyadan sonra kız hevesim başladı sabah kalkar kalmaz eşime diyorum kızımız olsun diye kaydirigubbakcemile2
ya benim 3-4 gündür başladı ilk dedim gece çok yedim heralde ondan sabah bakıyodum boş mideye yani,sonra diğer günlerde öyle oldu biraz daha da başladı büyümeye bakalım hayırlısı,yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum hamile olduğumu sanki ::)))1 hafta sonra 3ay bitçek ya,ne kadar çabuk geçti zaman :)
ya benim 3-4 gündür başladı ilk dedim gece çok yedim heralde ondan sabah bakıyodum boş mideye yani,sonra diğer günlerde öyle oldu biraz daha da başladı büyümeye bakalım hayırlısı,yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum hamile olduğumu sanki ::)))1 hafta sonra 3ay bitçek ya,ne kadar çabuk geçti zaman :)
canım sen daha test yapmadın mı
yok canım yapmadım cuma yapıcam
kızlar ne gzl ya.inş bizde bebişlerimizin sohbetini edebiliriz.
cnm benimde kasıklarımda değilde rahimde sanırım tam yerini bilmiyorum yani altta biyerlerde hafif hafif sancı gibi bişeyler oluyor,rahim büyüyor ya yada bebek büyüyor diye sanırım,dr. olur demişti en başta, bende hiç rahat uyuyamadım kızlar ya sola dönsemse raht değilim sağda da değilim ortada da tam şöle deliksiz bi uyku çekemiyorum,bedenen rahat değilim yani bide her sağa sola dönüşümde ister istemez uyanıyorum yanlış bi hareket yapmıyım diye,zaten 6.30da da uyanıyorum sanki işe gitçem :)))
evet cnm o zaman yaklaşık 4cm lerde olması gerekir ve herşeyi oluşmuş oluyor minik bi insan yani,çokta belli olucak resimde herşeyi,ne zaman randevum benim 9 haziranda bidahaki,hem 2li testler yapılcak ogün ense kalınlığı falan
bizde 18 haziranda gideceğiz ense kalınlığı ölçülecekmiş bizde de
bende haftaya gidicem test sonuçlarım çıkarsa tabi.ozaman bizde de ense ölçümüne bakarlarmıki daha erken değilmi..12-13 haftalıkken bakılmıyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?