2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ya benim 3-4 gündür başladı ilk dedim gece çok yedim heralde ondan sabah bakıyodum boş mideye yani,sonra diğer günlerde öyle oldu biraz daha da başladı büyümeye bakalım hayırlısı,yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum hamile olduğumu sanki ::)))1 hafta sonra 3ay bitçek ya,ne kadar çabuk geçti zaman :)

rüyalar tersine çıkar hesabı yani ya ben de hep oğlan istiyordum ama bu rüyadan sonra kız hevesim başladı sabah kalkar kalmaz eşime diyorum kızımız olsun diye kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun canım...benim ruyalarımda kıza cıkıyor ne hikmetse.artık ilerleyen zamanlarda görecez bakalım

bende hafif göbek vardı ama one doğruydu.dun akşam eşim yan profilden baktı .diyoki ufaklık kendini belli etmeye başladı.2 aylıkken bu kadarsa 9 aylık halini duşunemiyorum.ama benim belim kalınlaştı göbeğimde yayvanlaştı.

ve kızlar sancım var benim .buyuyo herhalde diyorum ama tırstımda.

bizimde pazartesi 2 ay bitecek ben şimdiden sabırsızlanıyorum hele bu rüyadan sonra muhteşem bir şeydi ya hala etkisindeyim

ben düz yatamam hiç şimdiden zorlanıyorum üstüne doğru yatınca ağrı oluyor biraz sıkıştırıyormuşum gibi oluyor

cnm benimde kasıklarımda değilde rahimde sanırım tam yerini bilmiyorum yani altta biyerlerde hafif hafif sancı gibi bişeyler oluyor,rahim büyüyor ya yada bebek büyüyor diye sanırım,dr. olur demişti en başta, bende hiç rahat uyuyamadım kızlar ya sola dönsemse raht değilim sağda da değilim ortada da tam şöle deliksiz bi uyku çekemiyorum,bedenen rahat değilim yani bide her sağa sola dönüşümde ister istemez uyanıyorum yanlış bi hareket yapmıyım diye,zaten 6.30da da uyanıyorum sanki işe gitçem :)))

Sinemcim bizde 10+4 de gitmiş olacağız inşallah bizim ufaklıkta böle büyümüş olur o zaman bende koyarım resmini bendekilerden bir şey anlaşılmıyor

evet cnm bende aynen,herkes başka topiklere de gidip geliyor ama en son burda buluşuyoruz hep,bende çok seviyorum,herşeyden konuşuyoruz burada sırf bebklerimiz şukadar bukadar diye değil,

evet cnm o zaman yaklaşık 4cm lerde olması gerekir ve herşeyi oluşmuş oluyor minik bi insan yani,çokta belli olucak resimde herşeyi,ne zaman randevum benim 9 haziranda bidahaki,hem 2li testler yapılcak ogün ense kalınlığı falan

aynen anlattığın gibi göbeğin altında iki kasığın arsında ağrımı değilmi belli değil.sanki taş gibi bişey oturmuş.uyku konusunda da aynı normalde yuz ustu yatarım kafam yan olur elimde yastığın altında.akşamda aynısını dedim.şimdiden yatmakda sorun cekiyorum.ve hiç sasmıyo 12 ve 6 da wc için uyanıyorum.saati kursam o saate uyanamam.sağa dönsem olmuyo sola donsem olmuyo sırt ustu hiç yatamıyorum.elimden geldiğincede sola yatmaya calışıyorum.dolaşım için oyle yatmak gerekiyormuş.

bizde 18 haziranda gideceğiz ense kalınlığı ölçülecekmiş bizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…