evet cnm bende normalde öyle yatmaya alışkınım o yüzden çok zorlanıyorum zaten,ama 13. haftadan sonra bu sikayetlerin çoğu geçermiş bi sitede yazıyodu,mesela benim idrara sık gitme olayım azaldı baya,daha normal,ilk zaman wc nin önünden ayrılamıyordum :roflol: solada yatmaya çalışıyorum ama hiç rahat edemiyorum bakalım zamanla düzelcek heraldeaynen anlattığın gibi göbeğin altında iki kasığın arsında ağrımı değilmi belli değil.sanki taş gibi bişey oturmuş.uyku konusunda da aynı normalde yuz ustu yatarım kafam yan olur elimde yastığın altında.akşamda aynısını dedim.şimdiden yatmakda sorun cekiyorum.ve hiç sasmıyo 12 ve 6 da wc için uyanıyorum.saati kursam o saate uyanamam.sağa dönsem olmuyo sola donsem olmuyo sırt ustu hiç yatamıyorum.elimden geldiğincede sola yatmaya calışıyorum.dolaşım için oyle yatmak gerekiyormuş.
bizde 18 haziranda gideceğiz ense kalınlığı ölçülecekmiş bizde de
bilmiyorum ki canım bizim doktor 18 hazirana dedi 10+5 oluyor
benimde 10 +1 faan olur herhalde pazartesi gidersem.2'li tarama testi dedikleri ile bu ense olçümü aynı zamanda mı yapılıyor acaba bilen varmı?bide bazı sitelerde farkettim.şimdi ben 9+2 yım ama onlarda onuncu hafta olarak geçiyor 9 u tam doldurduğum için.yani 10. hafta(9+0-9+6)olarak yazılmış.mantıklıda aslında
benimde 10 +1 faan olur herhalde pazartesi gidersem.2'li tarama testi dedikleri ile bu ense olçümü aynı zamanda mı yapılıyor acaba bilen varmı?bide bazı sitelerde farkettim.şimdi ben 9+2 yım ama onlarda onuncu hafta olarak geçiyor 9 u tam doldurduğum için.yani 10. hafta(9+0-9+6)olarak yazılmış.mantıklıda aslında
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp
burdan bakıyorum ben hep
Kızlar ben yüzüstü yatıyorum bir sorun olurmu ki ? yanlış mı yapıyorum yahu.
evet cnm sen şuan 10. haftadasın 9 bitti üstüne günler alıyorsun,haftayada 11e başlamış olcan ama hayret doktorun 11de gel demiş hemen ben 12+4te gidicem,çünkü daha yeni gittiğim için dr. o yüzden 15gün koydu üstüne oda 12+4e denk geldi,2li test ve ense ölçümü arasındaki uyummuş cnm yani senden kan alcaklar ultrasonda da bebeğin detaylı ölçümleri yapılcak sonra kan değerlerinde uyumluluğuna bakılcakmış cnm sanırım başka topikte yazmış arkadaşlar,1 haftada çıkıyormuş sonuçlar yada 4günde falan
günaydın kızlar okula gitmeden size bi bakayım dedim..
bnm klomenin 10 tanesi bitti geriye kaldı 5 tane inş işe yarıyordur...
yazın ailelerin yanına gittiğimizde ilk soracakları soru bebek olcak ve ben yok demek istemiyorum((
allahım bu ay nasip eder inşşşşşşşş
yüzüstü yatmak normal zamanda bile yanlış aslında cnm gerçi bende hep öyle yatıyorum
bakalım kısmet olurda hamile kalırsam nasıl düzelicem...
bilmiyorumki cnm ama ilerleyen dönemlerde sola yatmaya çalış bebeğe kan dolaşımı daha kolay oluyormuş,bebek ezilmesin öle sen düz yat yinede kaydirigubbakcemile3
Bende 20 haziranda gidicem, hemen hemen 13 haftalık oluyorum.Doktor beni geç mi çağırdı acaba belki cinsiyetinide görürürüz diye biraz geç tarihemi verdi, normal mi anlamadım.
ayy evet eşim çalışıyor şimdi bu hafta sınavları var onunkiler bitince benim finaller başlıyor,hatta pazartesi salı sınavım var çarş. 2li testler var perş. yine sınavım var haziranda,nasıl heyecanlar arka arkaya geldi sorma,sınavlarıda boşlamamam gerekiyor mezun olcam inşallahcanım ben doktor test sonuclarını alınca gelirsin dediği için gidicem.belki bi hafta sonra yine gel der.normalde suana kadar 2 haftada bir gittim.2li test ve ense olçumu aynı anda yani sonrada 1 ay sonra gideriz herhalde.ay bi duzene sokamadık su işi hafta sonu sınavda var.hafta içide doktor izin almakdan gına geldi artık...
Bende 20 haziranda gidicem, hemen hemen 13 haftalık oluyorum.Doktor beni geç mi çağırdı acaba belki cinsiyetinide görürürüz diye biraz geç tarihemi verdi, normal mi anlamadım.
ooo ne guzel sen gittimi testinide yaprırısın belkide cinsiyetide öğrenirsin.ne guzel
Zateb biraz göbeğimiz çıkınca iç güdüsel olarak yatamayız herhalde : )
ata...tabi tabi zaten onun için çağırdı en son tahlilerimi göstertim geçen hafta.seni acil bir durumun olmadıkça 20 haziran da görücem ikili test yapıcaz dedi.inş. Cinsiyetinide öğrenirim : )
bu arada kızlar erkek olursa eşim -ata- diyor ismini ben -çınar -
sizce hangisi güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?