Tabi tabi zaten onun için çağırdı en son tahlilerimi göstertim geçen hafta.Seni acil bir durumun olmadıkça 20 haziran da görücem ikili test yapıcaz dedi.iNŞ. cinsiyetinide öğrenirim : )
Bu arada kızlar erkek olursa eşim -Ata- diyor ismini ben -Çınar -
Sizce hangisi güzel.
Canım valaha benim için çok fark yok biliyorsun bence ben 3 ay dan son mızmızlanmaya başlıcam bak gör : ) az kaldı seninde umarım bundan sonrasını rahat geçirirsin hayatım.evet ya ben çok huzursuz uyuyorum zaten,hiç rahat uyuyamıyorum,zaten buara uykumun arasında bile midem bulanıyor okadar yani,şu 2 hafta geçsin başka bişey istemiyorum,ozamana şikayetlerin çoğu bitiyormuş
ata...
ikiside guzel bence.ya kızın olursa:))))))
Canım valaha benim için çok fark yok biliyorsun bence ben 3 ay dan son mızmızlanmaya başlıcam bak gör : ) az kaldı seninde umarım bundan sonrasını rahat geçirirsin hayatım.
inşallah cnm sende inşallah öle sorun olmazda eşine naz yaparsın sadece,onlar işin zevkli yanı :)))
Yaa kızlar Ata ismini bende çok seviyorum ama.İtiraf edicem benim eski sevgilimin ismi ve ailece tanıştığımız birisi yani ailem falan tanır.Ben görüşmem ama neticede hayatımızda ne olup bittiğini biliriz çünkü ailecek hatta sülalecek tanışırız : ) o yüzden çekiniyorum yanlış anlar diye.
kız olursa eliz olucak orası belli.
offff çok riskli kaydirigubbakcemile3 bende olsam koyamazdım,neyse koyma boşver öle anlaşılır gerçekten,kesin içinde uhde kaldım benim adımı koydu diyebilir,ama çokta güzel isim yani,çınar da çok güzel ya bizde güney koyucaz erkek olursa inşallah
kızda daha ortak noktayı bulamadık biz,bi tane varda kararsısız
YEMEĞE GİDİYORUM KIZLAR GRŞ YİNE cokacimcoook
de ki ben içten atatürkçüyüm :))) ata çok var de,at kafadan işte çok laf kalabalığı yap kargaşaya getir,ortak bi isim bulalım koyalım de ne sırf senin istediğin olsun ne onunki falan öle çınarı koyuverin iştedelikafadulden
Selam kizlar.
Ben bugün regl oldum malesef
Yeni tarihim 18 haziran...
Nehir ve Gülbembe gözünüz aydin kizlar.Allah tamamina erdirsin insallah :)
diyorki gebelik uzun bir süreç,her ay yumurtlamayabilirsin ya da yumurtlarsın sperm yumurtayı bulamayabilir bulsa bile dölleyemeyebilirmiş yada yumurta döllenmek istemeyebiliyormuş falan filan çok güzel anlattı,1sene yi bulur bu süreç dedi,1 seneden sonra aşılama veye tüp bebek önerebiliriz dedi,kişilerde hiç bir sorun olmaz ama bu nedenlerden dolayı hamilelik olmayabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?