benımde bas dönmesi çok fena azıttı..hafif içim de bulanıyo ama başım çok dönüyoo napıcam böle anlamadım.kızlar progestan içen varmı aranızda bu ilaçın yan etkileri arasında baş dönmesi yazıyo..ondan olabılırmı acaba
benımde bas dönmesi çok fena azıttı..hafif içim de bulanıyo ama başım çok dönüyoo napıcam böle anlamadım.kızlar progestan içen varmı aranızda bu ilaçın yan etkileri arasında baş dönmesi yazıyo..ondan olabılırmı acaba
kızlar bişey daha soracağım en son 10 mayısta ilişkiye girdim dedim ya geç döllenme gibi bi şans yok demi sonuçta sonrasında ilişki yokki geç döllensin
beynim döndü artık ya o kadar kötüyüm ki düşünmeden duramıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum gece 5 e kadar uyumuyorum gören ne oldu sana diyo ama yarın kurtulacağım allahın izniyle bu şüpheden[/QUOTE
yarin doktordan geldikten sonra bizi haberdar et bende yarin doktora gidecem kan testi icin kizlar kan testini turkiyede paralimi yapiyorlar
canım genelde krem gibi beyazımsı
beynim döndü artık ya o kadar kötüyüm ki düşünmeden duramıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum gece 5 e kadar uyumuyorum gören ne oldu sana diyo ama yarın kurtulacağım allahın izniyle bu şüpheden[/QUOTE
yarin doktordan geldikten sonra bizi haberdar et bende yarin doktora gidecem kan testi icin kizlar kan testini turkiyede paralimi yapiyorlar
tamam canım vereceğim sende haber ver mutlaka canım burada devlet hastaneleri ücretsiz özeller ücretli yapıyor
özellerde paralı benim sigortam vardı başka tahliller için devlet hastanesine gitmiştim onuda istedim yaptılar normal hastanede bu tahlillerim 400 tl tutuyodu bedavaya yaptırdım
sperm 5 gün hareketliliğini koruyo
ben almanyada yasiyorum benimde sigortam war ama benim hic bir fikrim yok
canım 5 gün mü 72 saat (3 gün) değil mi
bende progestan ıcıyorum bugun ıkıncı günüm. benımde uykumu getırıyo bu ılac
ben içiyorum ama baş dönmesi yapmıyo halsizlik uyku falan yapar arada bi başım dönüyo çok nadir ma hamilelikte normal tansiyondan da olabilir doktora sor istersen
beynim döndü artık ya o kadar kötüyüm ki düşünmeden duramıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum gece 5 e kadar uyumuyorum gören ne oldu sana diyo ama yarın kurtulacağım allahın izniyle bu şüpheden
canım özelleer para alıyolar genelde 20 lıar falan oluyo devlet hastanelerı almıyo ssk lıysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?