2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar bişey daha soracağım en son 10 mayısta ilişkiye girdim dedim ya geç döllenme gibi bi şans yok demi sonuçta sonrasında ilişki yokki geç döllensin

toprakcım canım gec dolenlenmede normal dollenmede olsa ıdrar testı ıcın daha erken canım daha 4 gun oldu dımı senın ben anlayamıyorum ıdrar testı ıcın erken gec farkedermı ya kan testımı bu sen ıcını rahat tut canım cıkmamıs olması cok normal 7 .gun anca cıkanlar var saglık ocagında bıle 10 gun gecıktım demedıkce test yapmıyolar benım saglık ocagımda yanı hala sans var canım lutfen uzulme

benımde bas dönmesi çok fena azıttı..hafif içim de bulanıyo ama başım çok dönüyoo napıcam böle anlamadım.kızlar progestan içen varmı aranızda bu ilaçın yan etkileri arasında baş dönmesi yazıyo..ondan olabılırmı acaba

bende progestan ıcıyorum bugun ıkıncı günüm. benımde uykumu getırıyo bu ılac

ben içiyorum ama baş dönmesi yapmıyo halsizlik uyku falan yapar arada bi başım dönüyo çok nadir ma hamilelikte normal tansiyondan da olabilir doktora sor istersen

beynim döndü artık ya o kadar kötüyüm ki düşünmeden duramıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum gece 5 e kadar uyumuyorum gören ne oldu sana diyo ama yarın kurtulacağım allahın izniyle bu şüpheden

özellerde paralı benim sigortam vardı başka tahliller için devlet hastanesine gitmiştim onuda istedim yaptılar normal hastanede bu tahlillerim 400 tl tutuyodu bedavaya yaptırdım

kızlar tahlillerinizi elinizden geldiği kadar devlet hastanelerinde yaptırın daha doğru çıkıyo özellerde yanlış sonuç olabiliyo hemde boşu boşuna bisürü para vermemiş oluyosunuz

bende progestan ıcıyorum bugun ıkıncı günüm. benımde uykumu getırıyo bu ılac

ay canım sen kac gundur nerelrdesın bakım merak ettım senı.uykum da var zaten kafam sersem gıbı ya bı acaıp oldum(

ben içiyorum ama baş dönmesi yapmıyo halsizlik uyku falan yapar arada bi başım dönüyo çok nadir ma hamilelikte normal tansiyondan da olabilir doktora sor istersen

saol tatlım yarın arayıp sorucam..hıım bıde ben hamıle deılım sadece beklemedeyım ama ınsallah hamısleyımdır:))) belkı de ALLAH söyletmısstır sana:)))

beynim döndü artık ya o kadar kötüyüm ki düşünmeden duramıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum gece 5 e kadar uyumuyorum gören ne oldu sana diyo ama yarın kurtulacağım allahın izniyle bu şüpheden

canım ya bu kadar kafana takma nolur ama ya bak benı cok uzuyosun gecen ay benımde bole gecıkmıstı kan sonucumu gorene kadar hep bır umut vardı ıcımde ama deılmısım ınsaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaahhhh sen hamılesındır canım ınan kendım hamıleyım gıbı sevıncem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…