kızlar ya her aksam bu bas dönmesi de nesi ya ayakta zor duruyorum ben ıcımde bulanıyo adete 9 gun kala bu belırtıler olablılrımı baska bıseyden mı supheleneyım ben sımdı anlayamadım bende
kızlar ya ben test yaptım ama negatif akıntım çok fazla belim ve sol kasığım ara ara ağrıyo ve çok halsizim ben hamileysem neden çıkmıyor değilsem neden adet olmuyorum yarın gidip kan testi yaptırıp kurtulacağım beynimi kemiren bu düşünceden inşallah hastanede beta hcg çalışıyordur burada haftanın belli günleri çalışıyor eğer çalışıyorsa sonucu yarın yazarım size
kızlar ya ben test yaptım ama negatif akıntım çok fazla belim ve sol kasığım ara ara ağrıyo ve çok halsizim ben hamileysem neden çıkmıyor değilsem neden adet olmuyorum yarın gidip kan testi yaptırıp kurtulacağım beynimi kemiren bu düşünceden inşallah hastanede beta hcg çalışıyordur burada haftanın belli günleri çalışıyor eğer çalışıyorsa sonucu yarın yazarım size
ooofff sinir odum zaten ya neden bilmiyorum ama pozitif çıkacağından o kadar emindim ki kızlar benim son ilişkim 10 mayısta oldu sonra hiç olmadı yani ilişki üzerinden 16 gün geçti çıkmamış olabilir mi yani geç döllenme dedikleri şey olabilir mi yoksa kesin çıkması mı gerekirdi
welcome senin çalışmalar nasıl gidiyor
toprakceylin akıntın nasıl canım su gıbıyse adet olcaksın dmektr ama sarımsı akıntın varsa hamılelıkte oluyormus dıye duydum hayrlısı artık.benımde su gıbı hafıf akıntım basladı adet olcam bellı oldu
kizlar benim biraz utum war onu yapiyim gelirim welcome canini sikma canim Rabbim sanada insallah en yakin zamanda bebek nasip eder toprakta insallah hamiledir yaramaz yegenim oyun yapiyodur annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?