2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar ya her aksam bu bas dönmesi de nesi ya ayakta zor duruyorum ben ıcımde bulanıyo adete 9 gun kala bu belırtıler olablılrımı baska bıseyden mı supheleneyım ben sımdı anlayamadım bende

cnm inş hamilelik belirtisidr..

en iyisi bu cnm yap kurtul hamile değilsen de niye adet olamadın dra git bence dahada gecikirse ilaç filan verir en azından
hakkında hayırlısı olsun cnm

Canım en iyisini yaparsın...

ooofff sinir odum zaten ya neden bilmiyorum ama pozitif çıkacağından o kadar emindim ki kızlar benim son ilişkim 10 mayısta oldu sonra hiç olmadı yani ilişki üzerinden 16 gün geçti çıkmamış olabilir mi yani geç döllenme dedikleri şey olabilir mi yoksa kesin çıkması mı gerekirdi

ceylin canım moralini bozmak istemem ama sanki olsaydı çıkardı gibi geliyor tabi bellide olmaz belkide inatçı bir bebişin vardır kendini gösteriyordur

Canım 14 gün sonra kesinleşir...

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

bencede canim yaptir bakalim

kizlar benim biraz utum war onu yapiyim gelirim welcome canini sikma canim Rabbim sanada insallah en yakin zamanda bebek nasip eder toprakta insallah hamiledir yaramaz yegenim oyun yapiyodur annesine

toprakceylin akıntın nasıl canım su gıbıyse adet olcaksın dmektr ama sarımsı akıntın varsa hamılelıkte oluyormus dıye duydum hayrlısı artık.benımde su gıbı hafıf akıntım basladı adet olcam bellı oldu

Kızlar ıyı aksamlar nasılsınız toprakceylın ÜzÜlme canım bazen gebelık testlerınde hemen cıkmıya bılıyor sen kanda bı baktır ınsallah hamılesındır canım rabbım gonnune gore versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…