2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

evet tabi cnm şans ve ben sağlıklı ve düzenli yaşamında bunu etkilediğini sanıyorum bizimde ilk aydan oldu,ama eşimde bende sporcuyuz,içki sigaramız hiç yok kahve bile içmiyoruz :)))gece içkili ortamlara çıkmıyoruz falan vs....ben bizimkinde bunların bize katkısı olduğuna inanıyorum açıkcası,ama kesinlikle şans faktörü çok etkili yaa,olmasa olmazdı bizimde

kizlar yarin doktora gidecem kan testi icin nolur bana dua edin

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ana biz gene ne inatçı bu bebişler olmak bilmiyor diyorduk ama asıl inatçı yumurtalıklarmış...

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

SELVİ canım üzülme...Demekki bu ay değilmiş bebişinin gelmesi...

valla öle ya yumurtalar ya da spermler inatçı işte kimide ben bu yumurtayı döllemicem diyormuş :)))) hıh sanki o yumurtada sana kaldı milyonlarca sperm var yani ama aradan sıyrılıp gidenler işte öle tek tük spermler onlarda havaya giriyor

mükemmel spermi bekleyen yumurtalar
mükemmel erkeği bekleyen kızlar gibi yani Şeniz

ewet cnm olabilir,dr. bana aynısını demişti vücut adet olamıyor birde bebek karnında yerleşiyor onunda baskısı oluyormuş o yüzden bel ağrısı olurmuş,benimde adet zamanında sanki adet olcakmışım gibi hissediyodum kasıklarımda

abarttık her gün yaptık yumurtlama haftasında
doktıor gün aşırı yapın her gün kalite düşer dediii
biz de pazartesi dinlendilkk DDD
salı yaptık bu gün de tailll :))))

meraba sekerlerım nasılsınız< bakalım bende bas donmesı ve ıc bulantısı var canlarım gecmısı okuyamadım varmı dunden berı degısıklıkler

nezaket canım nasılsın baksana dun hanı adet olucakmısım gıbı oluyodu ya bugun hıc bır agrım yok ya dun gece yatana kadar agrıdan ölüyodum sabah hıc agrısız uyandım ve bugunde hıc bıseyım yoktu ama bır saattır bas donmem ve ıc bulantım var :))) obur dusukten oncekındede bole olmustu:))))))) şafak 9zemuszemus zemuszemus

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

kızlar ya her aksam bu bas dönmesi de nesi ya ayakta zor duruyorum ben ıcımde bulanıyo adete 9 gun kala bu belırtıler olablılrımı baska bıseyden mı supheleneyım ben sımdı anlayamadım bende

kızlar ya ben test yaptım ama negatif akıntım çok fazla belim ve sol kasığım ara ara ağrıyo ve çok halsizim ben hamileysem neden çıkmıyor değilsem neden adet olmuyorum yarın gidip kan testi yaptırıp kurtulacağım beynimi kemiren bu düşünceden inşallah hastanede beta hcg çalışıyordur burada haftanın belli günleri çalışıyor eğer çalışıyorsa sonucu yarın yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…