2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ya burda kan testini her doktor mecburi tutmuyo idrarda yaptıysan çıktıysa gerek görmüyolar

idrarda yaptim iki kirmizi cikti ben genede doktoruma idrar testimide gotureyim hemde sewinsin cunku ben vajinusmustum asla aklima vajinusmusu yenip hamile kalacagim gelmezdi doktorumda cok iyi oda biliyordu simdi hamile oldugumu duyunca cok sewincek

hayır canım en fazla 1-2 gün zaten bebiş yoksa ya stresten yada martta yaptığım düşükten

canım benimde hep gününde olurdu iki kere birinde 10 gün sonra olmuştum çok sevinmiştim hamileyim diye ama değilmişim bidahaki aya hamile kaldım ikinciside geçen ay 3 gün erken oldum ve gene hamileyim ben bunuda hamileliğe bağlıyorum yani bu ay değilsen bile bidahaki aya tutma şansı yüksek

kumralperi fırsat olmuyokı giremıyom gelen gıden oluyo hep kacgundur.
dün sabah doktora gıttım banada ıste adetım gelsın dıye verdı progestanı. 2 bucuk aydır olmuyodumya.dün basladım ıcmeye cok uykumu getırıyo yaa hep uyuyasım var.
adet olunca 3üncü günü gel dedı . bıde acıl zayıfla dedı rejım yapıyorum boshayallersmile

kac kilosun ki cnm sen rejim yapiyorsun

kac kilosun ki cnm sen rejim yapiyorsun

170boy 80kg yum.
sadece kilom gobek bolgemde oldugu ıcın zayıflamamı söyledı doktor. 10kg ver dedı. dıyetısyene gıttım özele oda 500mılyon ıstıyo . bende ıstemedım kendı cabalarımla verecem ınsallah bilmiyorumkismile

canım ya ne dıcem sabahları ebru sallının progamında plates yapsana ben gecen sene yapıyodum bebek dusunmeye baslayınca bıraktım baya faydası oluyodu canım

Ay kızlar geçen sene benim 23-24 Mayıs düğünümdü...Az önce aklıma geldi kasetleri izliyorum da amma kilo almışım...

evde kondısyon bısıkletım var onu suruyorum 30dk gunde. ama bı saate cıkarmayı dusunuyom sabah 30dk aksam 30dk yaparsam ıyı olacak. ayyy kılo almak kolaydaa vermek cok zoor. gecen sene temmuzda 70kg dum neguzel kılo vermıstım. sonra gerı aldım dıkkat etmedım delı gıbıııı

canım senın boyun yıne uzunmus ben kısayım ya bır kılo alırsam top gıbı olrurum valla o yuzden dıkkat etmem gerekıyo ama yıne de alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…