2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

KIZlar hani geçen yazdım ya size test yaptım ikinci çizgi hafif bi şekilde çıktı. bugün test yaptırdım. ve HAMİLEYİİİMMM :CüvCüv:

burcu senin adetin böyle gecikirmiydi yada düşük falan yaşadın mı öncesinde

düşüğüm oldu bi tane biliyosun böle gecikme bi defa oldu ocak ayında ondanda çok sevdiğim birini kaybetmiştim sen gitmedin mi daha...ne oldu allah biliyo ya bugünki acıda dedimki vardıda düşük mü yapıyorum...

bende bu ilacı adetim 10 gün gecikince kullanmıştım doktor vermişti sonra hamile kalmıştı hamile kalmaktada bi etkisi olabilir diye düşünüyorum

canım adet öncesinde başlıyo zaten bu sancılar erken değil kafana takma hamişliğin keyfini çıkar en kısa zamandada bi doktora git bakalım umarım herşey yolunda devam eder. adetin kaç gün geçince çizgi silik çıktı ve kaç gün sonra belirginleşti

hayırlı olsun ağrılar için erken değil bebek yerleştiği için ağrın ve lekelenmelerin olabilir benimde çok ağrım vardı adet olucağım sanıyodum önceden adetlerim ağrılı değildi ama doğumdan sonra çok ağrılı olmaya başladı 6. haftadayım daha ağrılarım devam ediyo

günaydın kıızzzzllaaaaaaaaarrrrrr a.s.

KIZlar hani geçen yazdım ya size test yaptım ikinci çizgi hafif bi şekilde çıktı. bugün test yaptırdım. ve HAMİLEYİİİMMM :CüvCüv:

canım tebrik ederim..Allah kucagına da almayı nasıp etsın..bugunde hamıle haberıyle basladık gune hadı bakalım:))

canım hemen dr gıt ıhmal etme neyse o soyler zaten ama mutlaka gıt canım..kanda degerın kac cıktı canım..ay bıde seyı sorucam hanı o sılık cıkan testı kac gun gectıkten sonra yapmıstın sen

bende bu ilacı adetim 10 gün gecikince kullanmıştım doktor vermişti sonra hamile kalmıştı hamile kalmaktada bi etkisi olabilir diye düşünüyorum

ınsallah canım ole bısey yapar da kalırım:)))

adetimin 12. günüde silik çıktı test. bugünde laborant arkadaşıma kan testi bıraktım. sonuç çıkınca beni aradı canım hayırlı olsun hamilesin dedi. doktora gidicem yarın büyük ihtimalle.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…