toprakceylin sen nasılsın canım?regl olmadın dimi?
günaydın arkadaşlar.burcubiriktir_23 canım sen test yapmışmıydın?
yok canım olmadım bugün doktora gideceğim sıra aldım eve geldim 5 dak çıkacağım ewden
KIZlar hani geçen yazdım ya size test yaptım ikinci çizgi hafif bi şekilde çıktı. bugün test yaptırdım. ve HAMİLEYİİİMMM :CüvCüv:
KIZlar hani geçen yazdım ya size test yaptım ikinci çizgi hafif bi şekilde çıktı. bugün test yaptırdım. ve HAMİLEYİİİMMM :CüvCüv:
burcu senin adetin böyle gecikirmiydi yada düşük falan yaşadın mı öncesinde
hayırlı olsunnnnn
bu arada adım kadriye canım ismimle hitap edebilirsin istersen senın adın ne
canım benım arkadasımda benımle aynı dr gıdıyo ona da adetını getırsın dıye vermıs sonra bana da verınce bende sasırdım banada klomen le bırlıkte yazdı ya bu ılacın bısuru seye yaradıgını soyleyebılırm sanırım canım
düşüğüm oldu bi tane biliyosunböle gecikme bi defa oldu ocak ayında ondanda çok sevdiğim birini kaybetmiştim sen gitmedin mi daha...ne oldu allah biliyo ya bugünki acıda dedimki vardıda düşük mü yapıyorum.
canım düşükten sonra olabiliyor böle şeyler ben düşük sonrası 1 kez adet görüm sadece 1 kez gecikmişti bu 2 ci olacak inşallah olabilirsem.
bende kan verdim geldim saat 2 gibi çıkacak sonuç ama hiç heyecanlı değilim biliyorum ki yok olsa idrarda çıkmalıydı neyse bakalım artık sende doktora git canım
teşekkür ederim. çok tuhaf hissediyorum kendimi şuan gözlerim doluo. ama bi sorun var benim bi haftadan beri kasıklarıma zaman zaman ağrı girio hatta dün gece 2 kez kalktım ğrıdan uyuyamadım. ya sancılar için daha erken değilmi?
teşekkür ederim. çok tuhaf hissediyorum kendimi şuan gözlerim doluo. ama bi sorun var benim bi haftadan beri kasıklarıma zaman zaman ağrı girio hatta dün gece 2 kez kalktım ğrıdan uyuyamadım. ya sancılar için daha erken değilmi?
düşüğüm oldu bi tane biliyosunböle gecikme bi defa oldu ocak ayında ondanda çok sevdiğim birini kaybetmiştim sen gitmedin mi daha...ne oldu allah biliyo ya bugünki acıda dedimki vardıda düşük mü yapıyorum.
canım düşükten sonra olabiliyor böle şeyler ben düşük sonrası 1 kez adet görüm sadece 1 kez gecikmişti bu 2 ci olacak inşallah olabilirsem.
bende kan verdim geldim saat 2 gibi çıkacak sonuç ama hiç heyecanlı değilim biliyorum ki yok olsa idrarda çıkmalıydı neyse bakalım artık sende doktora git canım
ben pazartesine kadar süre verdim kendime ...benimde tek umudum 12 mayısta beraber olmuştuk...o günde beyaz akıntım vardı hatta şaşırdım dedimki tarihlermi tutmuyo acaba bugün mü oldu yumurtlamam...belki geç döllenmedir falan die düşünmüyo deilim...öle deme benim arkadaşım 6 haftalık hamileydi ilk on gün hiç çıkmadı idrar testinde...ama ben düşünmicem artık...ne yapayım varsa öğrenicem nasılsa...sonra üzülmek istemiyorum
ben pazartesine kadar süre verdim kendime ...benimde tek umudum 12 mayısta beraber olmuştuk...o günde beyaz akıntım vardı hatta şaşırdım dedimki tarihlermi tutmuyo acaba bugün mü oldu yumurtlamam...belki geç döllenmedir falan die düşünmüyo deilim...öle deme benim arkadaşım 6 haftalık hamileydi ilk on gün hiç çıkmadı idrar testinde...ama ben düşünmicem artık...ne yapayım varsa öğrenicem nasılsa...sonra üzülmek istemiyorum
bencede canım takma kafana belkide dediğin gibi olmuştur hayırlısı olsun hakkımıda umutsuz olmak daha ii bence insan kendini kaptırınca hamiş olmadığını öğrenince çok üzülür
bende bu ilacı adetim 10 gün gecikince kullanmıştım doktor vermişti sonra hamile kalmıştı hamile kalmaktada bi etkisi olabilir diye düşünüyorum
Allah hakkında ne hayırlıysa onu versın canım ınsallah hamılesındır
canım adet öncesinde başlıyo zaten bu sancılar erken değil kafana takma hamişliğin keyfini çıkar en kısa zamandada bi doktora git bakalım umarım herşey yolunda devam eder. adetin kaç gün geçince çizgi silik çıktı ve kaç gün sonra belirginleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?