adetimin 12. günüde silik çıktı test. bugünde laborant arkadaşıma kan testi bıraktım. sonuç çıkınca beni aradı canım hayırlı olsun hamilesin dedi. doktora gidicem yarın büyük ihtimalle.:CüvCüv:
bencede canım takma kafana belkide dediğin gibi olmuştur hayırlısı olsun hakkımıda umutsuz olmak daha ii bence insan kendini kaptırınca hamiş olmadığını öğrenince çok üzülür
evet...eşim kaç defa söledi sayma şu günleri nasılsa gelecek ve nasılsa geldiğinde öğrenicez...rahat bırak kendini tabiki kolay deil...ama kendime zarar vermeye başladım ne iş güç ne kyif hiç bişi kalmadı ne yapayım...sağlımızdan daha önemli deil...en azından hamile kalabiliyoruz ve bunu biliyoruz deilmi toprakcım o bile avuntu...rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak...sende haber ver sonucunu çatlarım...
günaydın kıızzzzllaaaaaaaaarrrrrr a.s.
canım tebrik ederim..Allah kucagına da almayı nasıp etsın..bugunde hamıle haberıyle basladık gune hadı bakalım:))
canım hemen dr gıt ıhmal etme neyse o soyler zaten ama mutlaka gıt canım..kanda degerın kac cıktı canım..ay bıde seyı sorucam hanı o sılık cıkan testı kac gun gectıkten sonra yapmıstın sen
ınsallah canım ole bısey yapar da kalırım:)))
Allah hakkında ne hayırlıysa onu versın canım ınsallah hamılesındır
adetimin 12. günü çıktı ama benim ebe bi arkadaşım var o bana hamile olma durumun çokdüşük zannetmiyorum hsmile olduğunu dedi. çünkü üstüne görme de olmadı. kistim vardı. artı hiç düzenli adet görmedim. ben inanmıyordum ama oldu. Allah isteyince verio. :ecrin_bebek:
canım 12 gün mü geçti adetin
canım 12 gün mü geçti adetin
beyaz gelin bişey sorcam peki adetin 12 gün gecikmiş adet tarihin ve en son girdiğin ilişki tarihi neydi yani şunu merak ediyorum geç döllenme dedikleri bu mu
toprakcım bak gördünmü olabliyo canım sen daha 4.günde umutsuzluga kapılıyodun hadı senınde sonucun gelsınde şenlenelim biraz daha:))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 halimize bak yaaaaaa ağlicamda sinirimden gülüyorum
ne bileyim canım ya beyazgelinin geç döllenme olmuştur ben en son 10 mayıs gecesi ilişkiye girdimilişki üzerinden 17 gün geçti olsaydı idrarda çıkardı bence
geçen ayın 17 sinde olmuştum. şöle yuvarlak hesap yaparsak ki benim adetim hiç bi zmana bi düzen içinde gitmedi. bu ayın 15inde adet olmam lazımdı benim. ama olmadım aksine 1 haftadan beri ağrım vardı kasıklarımda kanam yerine akıntım oldu. bide şöle bişe var 2 hafta önce ben doktora kan testi verdim. negatif çıktı. arada kanam gördüğümü hatırlamıorum ama kırmızı iç çamaşırı çok giyerim belki gelmiştirde akıntı sanmışımdır. bu kez gene verdim pozitif çıktı. hiç beklemiodum büyük sürpriz oldu:)
canım boşver gülelim ağlanacak hale düşürmesin allahım benimde en son ilişkim 10 mayıstı ama aradan 17 gün geçtiği için idrarda çıkardı bence
yua güzelim burda dünya kadar insandan okuduk...çıkmıyo işte çıkmıyo herkeste...ne diyorum sana arkadaşım 6 haftalık hamileydi idrarda 15 gün sonra ancak çıktı onunkide...
sonuç kaçta çıkacaktı senin
beyaz gelin bişey sorcam peki adetin 12 gün gecikmiş adet tarihin ve en son girdiğin ilişki tarihi neydi yani şunu merak ediyorum geç döllenme dedikleri bu mu
geçen ayın 17 sinde olmuştum. şöle yuvarlak hesap yaparsak ki benim adetim hiç bi zmana bi düzen içinde gitmedi. bu ayın 15inde adet olmam lazımdı benim. ama olmadım aksine 1 haftadan beri ağrım vardı kasıklarımda kanam yerine akıntım oldu. bide şöle bişe var 2 hafta önce ben doktora kan testi verdim. negatif çıktı. arada kanam gördüğümü hatırlamıorum ama kırmızı iç çamaşırı çok giyerim belki gelmiştirde akıntı sanmışımdır. bu kez gene verdim pozitif çıktı. hiç beklemiodum büyük sürpriz oldu:)
Selam kizlar benide eklermisiniz Haziran Ayina.. 2. deneme ve beklenmeyen tarih 6 Haziran.. beklemedeyim daha dogrusu bekleyemiyorum ... herkese bol sans:lepi:lar
KIZlar hani geçen yazdım ya size test yaptım ikinci çizgi hafif bi şekilde çıktı. bugün test yaptırdım. ve HAMİLEYİİİMMM :CüvCüv:
canım boşver gülelim ağlanacak hale düşürmesin allahım benimde en son ilişkim 10 mayıstı ama aradan 17 gün geçtiği için idrarda çıkardı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?