2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar bişi dicem ya benım bugunu saymazsak 8 gunum kaldı..ıkı gun once adet olucakmısım gıbı agrıyodu dun agrımadı bugun yıne agrıyo hafıften ama ıc bulantısı hıc gecmeden devam edıyo dun gece yatana kadar surdu bas donmem ve ıc bulantım sabah kalktım yıne ıcım bulanıyo ama bugun adet agrısı da var kafam cok karısık ya off

toprakcım bak gördünmü olabliyo canım sen daha 4.günde umutsuzluga kapılıyodun hadı senınde sonucun gelsınde şenlenelim biraz daha:))

canım 12 gün mü geçti adetin

geçen ayın 17 sinde olmuştum. şöle yuvarlak hesap yaparsak ki benim adetim hiç bi zmana bi düzen içinde gitmedi. bu ayın 15inde adet olmam lazımdı benim. ama olmadım aksine 1 haftadan beri ağrım vardı kasıklarımda kanam yerine akıntım oldu. bide şöle bişe var 2 hafta önce ben doktora kan testi verdim. negatif çıktı. arada kanam gördüğümü hatırlamıorum ama kırmızı iç çamaşırı çok giyerim belki gelmiştirde akıntı sanmışımdır. bu kez gene verdim pozitif çıktı. hiç beklemiodum büyük sürpriz oldu:)

beyaz gelin bişey sorcam peki adetin 12 gün gecikmiş adet tarihin ve en son girdiğin ilişki tarihi neydi yani şunu merak ediyorum geç döllenme dedikleri bu mu

toprakcım bak gördünmü olabliyo canım sen daha 4.günde umutsuzluga kapılıyodun hadı senınde sonucun gelsınde şenlenelim biraz daha:))

ne bileyim canım ya beyazgelinin geç döllenme olmuştur ben en son 10 mayıs gecesi ilişkiye girdimilişki üzerinden 17 gün geçti olsaydı idrarda çıkardı bence

ne bileyim canım ya beyazgelinin geç döllenme olmuştur ben en son 10 mayıs gecesi ilişkiye girdimilişki üzerinden 17 gün geçti olsaydı idrarda çıkardı bence

yua güzelim burda dünya kadar insandan okuduk...çıkmıyo işte çıkmıyo herkeste...ne diyorum sana arkadaşım 6 haftalık hamileydi idrarda 15 gün sonra ancak çıktı onunkide...

peki bişi sorucam iki hafta önce değerin ne çıkmıştı kanda...bende yaptırdımda 0.28 çıkmıştı ama ondan 2-3 gün öncede beraber olmuştuk...hala adet olmadımda....

beyaz gelin bişey sorcam peki adetin 12 gün gecikmiş adet tarihin ve en son girdiğin ilişki tarihi neydi yani şunu merak ediyorum geç döllenme dedikleri bu mu

evet ben yavaş yumurtluyorum. Sigara içiyordum ondan dolayı oldu böle. 13 gün geçti adetim. En son ne zamanilişki olduğunu tarihini hatırlamıorum.

ay anlamadım canım ben ya nasıl oldu ya 2 hafta ıcınde mı kladın sen aa anlamadımohaoldumsmile

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Günaydın hatunlar... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Selam kizlar benide eklermisiniz Haziran Ayina.. 2. deneme ve beklenmeyen tarih 6 Haziran.. beklemedeyim daha dogrusu bekleyemiyorum ... herkese bol sans:lepi:lar

Ekledim canım...Aramıza hoşgeldin...

KIZlar hani geçen yazdım ya size test yaptım ikinci çizgi hafif bi şekilde çıktı. bugün test yaptırdım. ve HAMİLEYİİİMMM :CüvCüv:

Canım tebrik ederim...Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah...
Canım eğer istersen beklediğin adet gününü ama gelmeyen ve kaçıncı denemede olduğunu yazarsan hamiş listesine ekleyeyim...

canım boşver gülelim ağlanacak hale düşürmesin allahım benimde en son ilişkim 10 mayıstı ama aradan 17 gün geçtiği için idrarda çıkardı bence

ya canım umutlandırmak ıcın demıyorum ama 17 gun gecınce ne oluyomuskı ıdrar testı bu kan deıl sen kan sonucun gelene kadar umudun var ya ben hamıle olduguna ınanıyorum ama deılsende dunyanın sonu deıl bu uzulmek yooooookkkkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…