kızlar bende yarın gıdıcem ya kan testı ıcın dr bana sorunca benım daha adet gunume varda erken geldım merak edıyorum mu dıcem(( yalan soylemem gerekıcek ya gunum gectı demem gerekıyo ..devlet hastanelerı dırek kan tahlılı verıyolarmı her ısteyene
kızlar bende yarın gıdıcem ya kan testı ıcın dr bana sorunca benım daha adet gunume varda erken geldım merak edıyorum mu dıcem(( yalan soylemem gerekıcek ya gunum gectı demem gerekıyo ..devlet hastanelerı dırek kan tahlılı verıyolarmı her ısteyene
Aaa neden ki...Burdaki dr. 1-2 gün geçti diyorsun yolluyor hemen kan veyada idrar testine ama sağlık ocakları zaten burda kan testi hamilelik için yapmıyorlar idrar içinde 7 gün geçmeden yapmıyorlar...
canım kimyasal gebelik olabileceği için erken yapmıyolar
canım kimyasal gebelik olabileceği için erken yapmıyolar
bu kimyasal ne oluyo bende onu anlamadım
canım ya başımdan bir defa kimyasal gebelik geçen birisi olara ben korkuyorum acıkcası yarın gıtmeye neyse ya ben bekliyim en iyisi zaten dr umda bekle demsıtı aslında onu arayıp belırtılerımı soylesem gel yapalım dermı acaba beklemı der:((((((
Off ya canım sigara istedi...Eşimle dün sigarayı bırakma kararı almıştık paket bitince birdaha almayacağız demiştik akşam paket bitti ama benim canım sigara istiyor...
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Günaydın hatunlar... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Ekledim canım...Aramıza hoşgeldin...
Canım tebrik ederim...Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah...
Canım eğer istersen beklediğin adet gününü ama gelmeyen ve kaçıncı denemede olduğunu yazarsan hamiş listesine ekleyeyim...
Off ya canım sigara istedi...Eşimle dün sigarayı bırakma kararı almıştık paket bitince birdaha almayacağız demiştik akşam paket bitti ama benim canım sigara istiyor...
ooofff oofff nasıl kurtulacağız bu sigaradan bilmiyorum
ooofff oofff nasıl kurtulacağız bu sigaradan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?