2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
welcome------------------------------07 Haziran---------------15.deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

kızlar bende yarın gıdıcem ya kan testı ıcın dr bana sorunca benım daha adet gunume varda erken geldım merak edıyorum mu dıcem(( yalan soylemem gerekıcek ya gunum gectı demem gerekıyo ..devlet hastanelerı dırek kan tahlılı verıyolarmı her ısteyene

canım bazı doktorlar adetin 1 hafta geçmeden kan testi yapmıyolar benim doktor tanıdık hemen tamam yapalım dedi

bende devlette yaptırdım 13ünde adet olmam gerekiyodu idrar testinde çıkmıştı 13ünde gittim dedim 2 gün geçikti diye:)) biraz yalan oldu ama oda yaptıdı hiç bişey demedi

Aaa neden ki...Burdaki dr. 1-2 gün geçti diyorsun yolluyor hemen kan veyada idrar testine ama sağlık ocakları zaten burda kan testi hamilelik için yapmıyorlar idrar içinde 7 gün geçmeden yapmıyorlar...

Off ya canım sigara istedi...Eşimle dün sigarayı bırakma kararı almıştık paket bitince birdaha almayacağız demiştik akşam paket bitti ama benim canım sigara istiyor...

canım kimyasal gebelik olabileceği için erken yapmıyolar

canım ya başımdan bir defa kimyasal gebelik geçen birisi olara ben korkuyorum acıkcası yarın gıtmeye neyse ya ben bekliyim en iyisi zaten dr umda bekle demsıtı aslında onu arayıp belırtılerımı soylesem gel yapalım dermı acaba beklemı der:((((((

bu kimyasal ne oluyo bende onu anlamadım

embrıyo anne karnında tutunamıyo canım bazı kadınlar adetle bırlıkte hıc anlamadan düşürüyo bazılarıda yanı benım gıbı aglaya aglaya ((( dusuruyo yanı anlıyooo(( zaten kan testınde once degerın yuksek cıkıyo sonra deger dusmeye baslıyo sonra da gebelık kendılıgınden sonlanıyo yanı kurtajsız

Ara söyle canım 1 kere...İçin rahat eder...

ya şöle söleyeyim canım biz tam 1 ıllık evliyiz hiç korunmadık geç döllenme, kist ve adet düzensizliği yüzünden daha şimdi oldu? ya bu uzun süredir istediğimiz şey boshayallersmile

Off ya canım sigara istedi...Eşimle dün sigarayı bırakma kararı almıştık paket bitince birdaha almayacağız demiştik akşam paket bitti ama benim canım sigara istiyor...

canım caymak yok bırakıyosun ok hem bak bebek ıcın de cok olumlu bır davranıs bu....sımdı sıgarayı bırakıyosun gelecek aya hamıs kalıyosun dusunsene hemen bırakmak ıcın ne guzel bır dusunce

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
welcome------------------------------07 Haziran---------------15.deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
[/QUOTE]

Eşim bırakırda ewe sigara almazsa bırakabilirim anca ama sigara alırda o içerse dayanamam bende...Çok içici değilim ama yinede canım çekiyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…