2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

sigarayı çocuk düşünmeye başlayınca üç ay öncesinde bırakmanız lazım hem sigarayı bırakın hem sigara içilen ortamlardan uzak durun yazık bebişlere onların nekadar güçlü ciğerleri varki nasıl dayansınlar hem erken doğum sebebide olabiliyomuş çok dikkat etmek lazım

ay toparkcım sende mı kullanıyosun hadı bugun sende bırak :))

malesef canım hamile kaldığımı öğrendiğim an bırakmıştım canım çok istiyordu ama içmedim düşük yaptıktan sonra 2 katına çıkardım günde 1 paket içiyorum ben urfada olduğum sürece bırakmam ne zaman burdan giderim işte o zaman eşiminde desteğiyle bırakırım

e peki hamile isen

arkadaşlar benim de bugün adet günüm.gerçi hiç düzenli değil adetim ama.nisanın 27 sinde olmuştum.mayıs 27 oldu.adet olmadım.gebelik testi yaptım negatif malesef....
bi kaç gün da beklemek gerekir mi?
gebelik belirtileri var gibi.ama psikolojik de olabilir....

Hamile kalınca nasıl bırakırım diye üzülmeyin tiryakilere söylüyorum bunu tabi.ıç güdüsel olaral içmiyorsunuz zaten.Ben ilk hafta çok zorlanadım içeme çekmeden günde 4 5 tane içtim ama içime çekmediiğim için o duman ağzımda iğrenç bir tat bıraktı, haa bu arada benim içtiğim sigaranın nikotin değer 0.8 mg dı ben gidip en düşük olanından aldım 0.1 zaten o daha tiksindirdi.Ne yalan söyliyim ıstanbul'un havasını çeksen içine o aldığım sigaradan daha ağır yani.:roflol:

ışin özeti şimdi aramıyorum öyle tek tük ,içmesemde olur.O tek tükleri de sıkıntıdan içiyorum.Tabii içtiğim şeye sigara demeye bin şahit ister.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

idrarda hemen çıkmıyor bir kaç gün daha bekle kanda baktır derim

ben sigaradan nefret ediyorum eşim ilk tanıştığımızda içiyordu ama ben sevmediğimi söylemiştim gözüme girmek için bıraktı kaydirigubbakcemile3 arada içiyordu çok sinirlenirse ama şimdi çok şükür içmiyor :asigim: hamile olduğumu duyanlarda genelde yanımda içmiyor iş yerimizde ki kız hariç klava:

İş yerlerinde zaten öyle gıcıklar olmasa şaşardım...Onlar sadece kendini düşünen tipler...

o kızda evli ve bayadır çocuk istiyorlarmış işe gireli 1,5 - 2 ay oldu sorunu varmış olmuyormuş ben hamile olduğumu öğrendiğimde yanlış anlamasın diye sevinemedim bile burada zaten içerde sigara içirmiyoruz yemeği yediğimiz balkonumuz var yemeği yer yemez hemen yakıyor sigarayı hiç düşünmüyor ben bazen yemeğimi bitirmeden kalkmaz zorunda kalıyorum

Canım sen onu düşünerek bak sevincini tam anlamıyla yaşamamışın bile ama o ne etmiş seni hiç düşünmüyor bile...Canım yemeğinide tam yemeden kalkma...Kızarım bak...Balkondada ona yakın durmazsın canım...

arkadaşlar bnde karar verdim bu saaten sonra ne ağzıma sigara sürüyorum nede sigara içilen ortamda bulunuyorum. bitti. lmaz:

arkadaşlar bnde karar verdim bu saaten sonra ne ağzıma sigara sürüyorum nede sigara içilen ortamda bulunuyorum. bitti. lmaz:

ewet canım en doğru karar kesinlikle içme bencede bak zaten 1 yıldır istiyormuşsun allahım sana bu hediyeyi göndermiş sende sağlıklı bir şekilde büyüt onu içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…