2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Canım benim her adet dönemime yakın olan belirtiler o nedenle hamilyim gözüyle bakamıyorum...Benim tek çarem test sonucu...

Bu sabah eşime işe gitmeden kalktım kahvaltı hazırladım...Saati yaklaşıncada uyandırmaya gideyim dedim...Kapı açıktı zaten...Daha odaya girmeden kapıdan geçerken uyandı normalde zorla uyandırırdım...Sonra kahvaltı ederken dedi ki ateşin nasıl bende yarın belli olur dedim...Uyurken bir rüya görüyordum dedi birden uyandım dedi sen gülümsüyordun aklıma bişey geldi dedi ama bana kalsın dedi söylemek istemiyorum dedi...Normalde sen uyandırmadan uyanmam biliyorsun dedi ama birden uyandım işte dedi...Tamam dedim sormadım bile...Acaba hamile olduğumumu hissetti...Hisleri kuvvetlidir eşimin...

canım ateşini sorduğuna göre kesin hamiş olduğunu gördü ama umutlanma diye söylemedi ayyy inşallah gerçek çıkar canım yaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ateşini sorduğuna göre kesin hamiş olduğunu gördü ama umutlanma diye söylemedi ayyy inşallah gerçek çıkar canım yaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bende öyle düşünüyorum canım ama o öyle deyince bende sormadım ne gördüğünü...Günü gelince söylersin dedim...Zaten söylemek istese söylerdi...Rüya görürken uyandım sende gülümsüyordun birden aklıma geldi dedi işte...Kayınvalidem ile eşimin hissettikleri hep çıkar yani...Bu ay hiç ateşimi söylemedim o aklına gelince sordu 1 ayda 3 keredir sanırım...Hayırlısı ya...

Kızlar pek hemen cevap yazamıyorum temizlik ettimde yerleri sileyim bitti hemen geliyorum...

ay canım benim yaaa insaaalllah ınankı senın hamıel olamana cok cok sevınıcem canım bu kadar beklemıssın bu ay mukafatını alırsın ınsallah canım benım

kızlar ya oralar cokmu sıcak ızmırde yagmur yagıyo ara ara atıstırmalar oluyo ve hava baya serın burası ızmır havasına hıc guven olmuyo kısa kolluyla cıkıp donar gelırsın eve.uzun kollu gıyersın bırden acar hava pısersın bole ıste

valla kızlar hamıle oldugumu ogerendıgım gunden berı ben hıc temızlık yapmıyorum ya ıyımı kotumu yapıyorum bılmıyorum ama zaten de hıc ıcımden gelmıyo sureklı uyumakıstıyorum bıde oylesıne ısteksız ısteksız oturuyorum.nolucak bole benım ev 9 ay sonra pıslıkten gorunmez bu gıdısle.benkı cok tıtızımdır kızlar noluyo bana anlamadım

dılek canım pekı bu ay hıc olcmedınmı atesını bu ay oluruna bırakıcam demıstın ama olcme yapmadınmı yıne de ara sıra da olsa merak ettım sımdı bak

Canım ewet oluruna bıraktım...Ayaklarımı dikmedim...ıstediğim zaman birlikte olduk...Yumoş günleriymiş hiç takip etmedim...Sadece adetim benim düzensiz olduğundan biraz ateş ölçme yöntemini yaptım...Çünkü ovülasyon olduktan sonra 15. günü muhakkak hastalanıyorum...Yoksa Haziran 2 siydi adet günüm ama 9 attı...Şimdi ateşim 2 günden beri 36.7 gidiyor...Eğer yarın düşmezse yani 12 günü umudum olacak...Benim ateşim 12. günü düşüşe geçer ve 15. günü adet olurum...

Ewet canım temizlik yaptım ama zorla yani...Hava çok sıcak...Aslında evim dağınık olmaz benim ama bütün gün camlar açık olduğundan toz oluyor...
Ya ben zaten uykucuyum birde hamiş kalırsam iyice uykucu olurum herhalde...

arkadaşlar rüya yorumlarından anlayan var mı...ben geçen gün rüyamda elimde çamaşır yıkayıp ipe serdiğimi gördüm..bi arkadaşa söyledim aaa çok güzel bir rüya falan dedi..ben bunu hamielliğe yorabilir miyim..:)))))))))))))))))))))))))

oluruna bırakınca oluyo zaten...bende 5 ay da hiç ayaklarımı falan dikmedim...ateş ölçmedim..gerçi ben hala başaramadım yaaa...

ben hiç istanbul dışına çıkamadım...buraya atandım ..kpss ye çok çalışmıştım ama...doğu da çalışmak zor tabii..eşimde çalışmış 4 yıl kabus gibi anlatıyor....Allah kolaylık versin ..az kaldı seminerde oradamı olacaksın..bildiğim kadarıyla semineri eşinin olduğu şehirde de alabilir sin...

canım birleştrilmiş sınıflar eşinin olduğu yerde alıyo ama benimki 8 yıllık okul bide zaten hazırlayıcı eğiim semineri var 22-30 haziran yani ben 30 una kadar buradayım(

QUOTE=hazel82;13580264]1 tane mı ıgne vuruyor.hımmm basıtmıs aslında.pekı bu yumurtlama problemı oldugundamı uygulanıyor acaba.canım ınsallah gelır bebısın hadı bakalım[/QUOTE]

evet cnm 1 iğne.ilk ay kendiliğinden yumurtam büyümediği için ilaç verdi yoksa önce ilaçsız takip yapılıyo..inş cnm

ay betül kız benim iğne 83 lıraydı ben bayagı kazıklanmısım:)))
ya senin iğnenin adı ovitrel miydi cnm o iğne pahalıymış ama pregnly yani bnm vurulduğum zor bulunduğu için genelde onu yazıyomuş drlar bnm dr öyle dedi siz pregnl bulmaya çalışın dedi bide bi eczane adı verdi öyle bulduk

inşşşşşşşşşşşş
tünaydın kızzzlarrr son 25 güüm kaldı aşkıma kavuşmaya geçmiyo bu günlerrrr
hadi az kalmış cnm sayılı gün çabuk geçer

Kızlar 2 yerde aynı açılmış bir konu buldum...Eğer rahim aşağıdaysa adet geliyormuş ama yukarıdaysa hemilelik oluyormuş...Bu 1-2 gün kala belli oluyormuş...Benim şuan işaret parmağımı tam soktuğumda anca yumuşak birşeye denk geliyorum o rahim mi oluyor...

dılek canım gecen onu bır kısı daha yazmıstı senmıydın hanı ben gıdıp denedım tuvalette ve benım parmagım ıcerı gırmıyodu sankı onunde bısey var gıbıydı hatta cok uzulmustum adet olucam dıye ama hala bıısey olmadı yanı parmak ıcerı gırırse kolay hamıle oluyosun gırmezse bısey takılırsa adet oluyosun denmıstı galıba hayırlısı canım ınsaalllah hamıleındır.

canım banada öyle elıme yumusak değdi sonra adet oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…