arzucum canım senınde az kalmıs dayan canım hem o sıcaktan kurtulucaksın hemde esıne kavusucaksın ne guzel yazemuszemus zemuszemus
Canım benim her adet dönemime yakın olan belirtiler o nedenle hamilyim gözüyle bakamıyorum...Benim tek çarem test sonucu...
Bu sabah eşime işe gitmeden kalktım kahvaltı hazırladım...Saati yaklaşıncada uyandırmaya gideyim dedim...Kapı açıktı zaten...Daha odaya girmeden kapıdan geçerken uyandı normalde zorla uyandırırdım...Sonra kahvaltı ederken dedi ki ateşin nasıl bende yarın belli olur dedim...Uyurken bir rüya görüyordum dedi birden uyandım dedi sen gülümsüyordun aklıma bişey geldi dedi ama bana kalsın dedi söylemek istemiyorum dedi...Normalde sen uyandırmadan uyanmam biliyorsun dedi ama birden uyandım işte dedi...Tamam dedim sormadım bile...Acaba hamile olduğumumu hissetti...Hisleri kuvvetlidir eşimin...
canım ateşini sorduğuna göre kesin hamiş olduğunu gördü ama umutlanma diye söylemedi ayyy inşallah gerçek çıkar canım yaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım benim her adet dönemime yakın olan belirtiler o nedenle hamilyim gözüyle bakamıyorum...Benim tek çarem test sonucu...
Bu sabah eşime işe gitmeden kalktım kahvaltı hazırladım...Saati yaklaşıncada uyandırmaya gideyim dedim...Kapı açıktı zaten...Daha odaya girmeden kapıdan geçerken uyandı normalde zorla uyandırırdım...Sonra kahvaltı ederken dedi ki ateşin nasıl bende yarın belli olur dedim...Uyurken bir rüya görüyordum dedi birden uyandım dedi sen gülümsüyordun aklıma bişey geldi dedi ama bana kalsın dedi söylemek istemiyorum dedi...Normalde sen uyandırmadan uyanmam biliyorsun dedi ama birden uyandım işte dedi...Tamam dedim sormadım bile...Acaba hamile olduğumumu hissetti...Hisleri kuvvetlidir eşimin...
Canım ewet oluruna bıraktım...Ayaklarımı dikmedim...İstediğim zaman birlikte olduk...Yumoş günleriymiş hiç takip etmedim...Sadece adetim benim düzensiz olduğundan biraz ateş ölçme yöntemini yaptım...Çünkü ovülasyon olduktan sonra 15. günü muhakkak hastalanıyorum...Yoksa Haziran 2 siydi adet günüm ama 9 attı...Şimdi ateşim 2 günden beri 36.7 gidiyor...Eğer yarın düşmezse yani 12 günü umudum olacak...Benim ateşim 12. günü düşüşe geçer ve 15. günü adet olurum...
canım ben burada tam suriye sınırındayım pencereden suriyeye bakıyorum askerler var onlar gibiyiz aynı bazen gece oturup izliyorum dışarıyı neredeyim ben diyerek sonra askerler şarkı söylemeye başlıyo o kadar üzülüyorum ki onlara burada zaman geçirmek çok zor
ben hiç istanbul dışına çıkamadım...buraya atandım ..kpss ye çok çalışmıştım ama...doğu da çalışmak zor tabii..eşimde çalışmış 4 yıl kabus gibi anlatıyor....Allah kolaylık versin ..az kaldı seminerde oradamı olacaksın..bildiğim kadarıyla semineri eşinin olduğu şehirde de alabilir sin...
ya senin iğnenin adı ovitrel miydi cnm o iğne pahalıymış ama pregnly yani bnm vurulduğum zor bulunduğu için genelde onu yazıyomuş drlar bnm dr öyle dedi siz pregnl bulmaya çalışın dedi bide bi eczane adı verdi öyle buldukay betül kız benim iğne 83 lıraydı ben bayagı kazıklanmısım:)))
ay canım ıkımız ıcınde heyecanlı gunler var onumuzde ben ultrason ıcın sen sonuc ıcın beklıyo olucksın ınsallah ıkımız ıcınde hayırlı gecer su ıkı hafta
gerçekten bu hafta çok heyecanlı inş güzel şeyler olur cnm
ınsallah olmazsın canım
hadi az kalmış cnm sayılı gün çabuk geçertünaydın kızzzlarrr son 25 güüm kaldı aşkıma kavuşmaya geçmiyo bu günlerrrr
Kızlar 2 yerde aynı açılmış bir konu buldum...Eğer rahim aşağıdaysa adet geliyormuş ama yukarıdaysa hemilelik oluyormuş...Bu 1-2 gün kala belli oluyormuş...Benim şuan işaret parmağımı tam soktuğumda anca yumuşak birşeye denk geliyorum o rahim mi oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?