opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan Günaydınlar...Herkese iyi pazarlar... opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan
kadriye canım farlutalı sen kullanmıştınben ilaç bitmedi ama ben adet oldum artık kullanmama gerek yok demi
arkadaşlar ben yine bir rüya gördüm kafatı yedim galiba:))))))))))))))
rüyamda regi olmuştum ve eşimle ilişkide bulunuyodukkk.....offff hamileyimdir inşallah..bana bunu açıklayacak var mııııı....
sanada welcome iyi pazarlar...senin günene çokk az kaldıııı..çoook merak ediyorum ne zaman test yapıcannnnnnn
arkadaşlar ben yine bir rüya gördüm kafatı yedim galiba:))))))))))))))
rüyamda regi olmuştum ve eşimle ilişkide bulunuyodukkk.....offff hamileyimdir inşallah..bana bunu açıklayacak var mııııı....
KUMRALPERİ canım sen nasılsın...Nasıl geçiyor hamişlik...
canım Allah hayırlara cıkarsın rüyanı cok kafanı yorma canım akısına bırak hos sana dıyorum ama bende ruyamda druma gıdıyordum muayene edıyodu benı sonrada ben ordan cıkıyodum esımle konusmus oluyolardı sonra esım bana planlı yapınca bebek dusmuyomus sen folık asıt ıctın ya dusmucekmıs dıyodu canım bende kafama cok dusucek dıye takıyorum heralde o da benım ruyama gıtmıs canım senın ne kadar kaldı canım gunune
Canım sanırım ben adet olacağım...Adetim 12. günü yine düştü...Kırmızı canavar kötükedihüso geliyor yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?