2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

arkadaşlar benim son regi tarihim 20 mayıs.....biz eşimle sadece 29 mayıs ve 31 mayısta birlikte olduk..yani reginin 10. ve 12. günü......şimdiki regi tarihim 15 haziran 26 günde bir regi oluyorum...bu ay için sizce bir umut var mı benim için yoksa bu ayı boşa mı geçirmişim...ha birde aklıma şu geldi reginin 10 gününde benim hafif pempemsi bi akıntım olmuştu bende yumurtlamadır dedim ve reginin 10. ve 12. günü ilişkiye girdik başkada olmadı....çok üzülüyorum bir ay boşa geçti diye...

26 günde bir oluyorsan 12. gün şansın var bence
zaten erkek hücresi içerde 2 gün dutuyor
bu yüzden 13. günüde etkilewr o tarih
olabilir
bende 32 günde bir adet görüyorum 15. gün falan çatlıyor

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome------------------------------09 Haziran---------------15.deneme
sevdalinka06------------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

Çok teşekkür ederim canım...Bakalım 9 Haziran ilk idrarla yapacağım testi mi...Sen nasılsın kuşum...Senin nasıl gidiyor...

Çok teşekkür ederim canım...Bakalım 9 Haziran ilk idrarla yapacağım testi mi...Sen nasılsın kuşum...Senin nasıl gidiyor...

nolsun valla canım ya işte bende buradan kurtulmak için gün sayıyorum bi gitseydim hayırlısıyla çok sıkıldım artık bide öyle bir sıcak ki ben hayatımda böyle sıcak görmedim dayanılacak gibi değil klima sürekli açık pencereyi açamıyoruz alev esiyo resmen((

normal cnm benimde bir kac gun agridi

canım sağol senın nasıl gıdıyor hamılelık.sen kac gun gecınce gıtmsıtın dr ve ne demıstı .yazmıstın sen ama hatırlayamıyorum canım

İnşallah kızlar güzel haberler veririm size...

ınsaaalllah canım hadı patlat bır haberde keyfımız yerıne gelsın:))

Canım belirti gazım oluyor adet ağrılarım var ve göğüslerim ağrıyor canım başkada yok...

canım bende de cok acayıp gaz vardı ınsaalllah sende hamılesındır canım dualarım senınle..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arzucum canım senınde az kalmıs dayan canım hem o sıcaktan kurtulucaksın hemde esıne kavusucaksın ne guzel yazemuszemus zemuszemus

kızlar ben harıl harıl ders calısıyorum:)) yumurta kapıya geldı:) sınava bır ay kaldı en azından turkcede cografyada yanlısım olmasın dıyorum calısıyorum bakalım ne olucak sonuc:))

Öyledir canım...Desene şafak sayıyorsun artık...

canım ben burada tam suriye sınırındayım pencereden suriyeye bakıyorum askerler var onlar gibiyiz aynı bazen gece oturup izliyorum dışarıyı neredeyim ben diyerek sonra askerler şarkı söylemeye başlıyo o kadar üzülüyorum ki onlara burada zaman geçirmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…