2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ah canım hıc oyle dusunme.nıspet flan hıc aklıma gelmedı.cıft cızgının hele boylede koyu cıft cızgının nasıl oldugunu gercekten bılmıyordum(.benım gecenkı sacmasapan sılık cızgıyı saymazsak:lepi:)burdan goruyoruz ondan yazdım.senın ıcın gercekten cok sevındım.cok temız kalplı bırısın canım.koy koy fotoyu.bızımde gozumuz gonlumuz acılsın yaa

kızlar bu tedavıyı herkese ypıyorlarmı.bırde ıgne fıyatları ne kadar.kac ıgne vurulmak gerek.progestan nıye ıcılıyor dha sonra.ıgneden once bısı ıcıyormusunuz hap falan.

kızlar bu tedavıyı herkese ypıyorlarmı.bırde ıgne fıyatları ne kadar.kac ıgne vurulmak gerek.progestan nıye ıcılıyor dha sonra.ıgneden once bısı ıcıyormusunuz hap falan.

cnm tedaviyi herkese yapıp yapmadıklarıyla ilgili tam fikrim yok
tedavimi anlatayım cnm sana adetin 3. günü gittim 5. gününden itibaren 5 gün günde üç kez klomen kullandım 2 3 kez çağırdı baktı ultrasonla yumurtalara ve 15. gün çatlatma iğnesi vurdu iğne 25 tl di cnm progestan da eğer gebelik oluşursa bebeğin tutunmaısna yardımcı oluyo eğer gebelik olmazsada adeti söktürüyo böyl ecnm

1 tane mı ıgne vuruyor.hımmm basıtmıs aslında.pekı bu yumurtlama problemı oldugundamı uygulanıyor acaba.canım ınsallah gelır bebısın hadı bakalım

canım benım saol ya sende görürsün canım ınsallah hıc umutsuzluga kapılma canım..oluyo ya zamanı var sadece bende de suan cok agrı var kızlar cok korkuyorum yıne bişey olucak dıye((

evet cnm yarın başlıyorum 10 gün sürcek ilacı bitirmem sonrada 3 gün beklicem..off çok heyecanlı
ay canım ıkımız ıcınde heyecanlı gunler var onumuzde ben ultrason ıcın sen sonuc ıcın beklıyo olucksın ınsallah ıkımız ıcınde hayırlı gecer su ıkı hafta

ayın 18 inde giderim heralde dr a tabi ogüne kdr adet olmazsam

ınsallah olmazsın canım

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

günaydın kızalr sbs de görevliydim geldim türkçe soruları çok kolaydı

adet tarim 9 haziran inşalah olurr bakalım ne olacak offf offf en zor şu son gnlari beklemesi

hiç bir belirtim yok ama normal mi bu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…