aslında doğru cnm iyi düşünmüssün en azından bi ay ilaçsız takip yapılır sadece yumurtlama zmanlarını tam tespit etmiş olursun
bakalım canım ya hayırlısı olsun diyelim inşallah sende bu ay hamş kalırsın
ay canım oyle deme kız valla sıze nıspet yapıyomusum gıbı hıssettım ya hemen kaldırıyoprum onu ordan özür dilerim kızlar ya(( folık asıt ıcınde saol canım verdıgın blgı ıcın sende yasıyacaksın bu duyguyu canım emınım bundan umudunu kaybetmek yok tamam mı :teselli:
kızlar bu tedavıyı herkese ypıyorlarmı.bırde ıgne fıyatları ne kadar.kac ıgne vurulmak gerek.progestan nıye ıcılıyor dha sonra.ıgneden once bısı ıcıyormusunuz hap falan.
ah canım hıc oyle dusunme.nıspet flan hıc aklıma gelmedı.cıft cızgının hele boylede koyu cıft cızgının nasıl oldugunu gercekten bılmıyordum(.benım gecenkı sacmasapan sılık cızgıyı saymazsak:lepi:)burdan goruyoruz ondan yazdım.senın ıcın gercekten cok sevındım.cok temız kalplı bırısın canım.koy koy fotoyu.bızımde gozumuz gonlumuz acılsın yaa
ay canım ıkımız ıcınde heyecanlı gunler var onumuzde ben ultrason ıcın sen sonuc ıcın beklıyo olucksın ınsallah ıkımız ıcınde hayırlı gecer su ıkı haftaevet cnm yarın başlıyorum 10 gün sürcek ilacı bitirmem sonrada 3 gün beklicem..off çok heyecanlı
ayın 18 inde giderim heralde dr a tabi ogüne kdr adet olmazsam
günaydın canım kımse yok yıne( hamiş olan kkızlar bana cevap verın lutfen belım cok agrıyo bu normalmı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?