2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

günaydın kızlar

canım bebek dogar dogmaz onu nasıl yapıcaz hemsıreler getırıyo bebegı yanına dur ben nar suyu ıcırıcem nasıl dıcezkı ama yapmaya calısırım tabı o telasla aklıma gelırse:))

kızlar benım 2-3 gundur bole ıc camasırımı sarartan bır akıntım var normalmı bu kokusu yok ole rahtsız edecek gıbı bırde oyle oluk oluk da deıl ben anlamıyorum bıle nasıl bulastıgını camasırıma ..hamılelıkte oluyomu bu kızlar

evet canım normal
senin beklenen doğum tarihin ne canım

canım ben daha dr gıtmedım ama netten hesapladım kendım 9 şubat cıktı dr bu hafta cuma yada c.tesı gıdıcem.bebek görünmez erken dedı gıdemedım bakalım o gün söylermi bilmiyorum canım

canım 2011 şubat ayı hamilelerin topiğide var oraya gir ara sıra orda da güzel bilgiler bulursun bende 2011 ocak topiğindeyim bu aralar aynı durumu yaşayanlar oluyor güzel paylaşımlarda

kızlar welcome ergınısa hazıran ayında bebek olmasını bekleyen tum arakdaslarım ben 2011 şubat anneleri nerdeeee dıye bır topık var oraya gırdım sızde arkamdan gelın nolurrr hepınızı orda gormek ıstıyorummm:Saruboceq:insallah sızde hamıle olursunuz ya orda tanıdık kısılerle olmak benı o kadar mutlu edıcek kı hemde hamıle olmalarını o kadar gönülden ıstedıklerım olarak oaraya gelebılmenızı dılıyorum Allah'tan
ben yıne cogunluklr burda olucam ..ama oraya da gırıcem arada bır ...burası benım ılk göz agrım vazgecemem burdan:)))

carnacım nasılsın canım hamılelık nasıl gıdıyor

Canım fena değil ama genel anlamda çok şükür iyi gidiyor.Yarın itibari ile artık 11 haftalık olcaz : ) 20 haziran da ikili test yapmaya gidicem çok heycanlıyım şimdiden çünkü bayağadır bebeğimi görmüyorum zaten en son gördüğümde mercimek kadardı şimdi gittiğimde kocaman olacaktır, süpriz olacak bana : )

Senin nasıl gidiyor sıkıntıların azaldı mı?

ohh canım aman bı sorun olmasında hayırlısı ıle gorursun ınsallah bende ıyıyım kanamam kesıldı doktor bu aralar cagırmıstı ama ıkılı testler ıcın kendısı suan kongıreye gıtmıs ne zaman gelırse artık o zaman gıdecem sansss

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Günaydın herkese... Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Canim beni Haziran ayinda silebilirsin. Maalesef ikinci deneme basarisiz cikti...

Tamam canım sildim...

Canım hemşireler hep yanında durmayacak ya...Bırakıp gidecekler...O arada yanında olan refekatçın kimse söyle 2-3 damla tamlatıversin ağzına...

Canım ben adet olacağım...Şubat ayı topiğine malesef katılamayacağım...İnşallah Mart ayına katılabilirim...Olursa belkide 10 Mart benim evlilik yıldönümüm o zamana denk gelir...
Arada tabiki gideceksin doğum yapacağın topiğe canım...Hamile kaldıktan sonra bizim sana pek yardımımız olamaz ki burda...Bilmiyoruz çünkü...Yalnız bu topiği unutma yeter...

selam kızlarrr .. dün ıtıbarıyle adetım bıttı.
cok rahatladııım adet olunca ınanamazsınız stresler felan ucup gıttı sanki..
bunalımdaydım resmen ıyı olduuuuu böyle.
WELQOME cıgım, lısteye benı 30haziran dıye eklermısın canım. kacıncı deneme oldugunu unuttum 3-4 gıbı bısey galıbaa
14ünde yumurtalar calısırsa yumurtlamam baslıcak ozaman bıraz ılıskıye agırlık verırım.
fazlada takmıyorum aslında. yınede tarıhlerı yazdım bı köşeye.

ay canımsın yaaa bende ondan korkuorm bende çok oynamayı severim bidüğüne gidersem kendişmi tutamam die korkuorm... bu arada benim kotlarım beni şimdiden sıkmaya başladı... olmuyo artıııık ohaoldumsmile

bende de aynısaı oluo canım. bunun nedenini bilen varmı?

Canım ben adet olacağım...Şubat ayı topiğine malesef katılamayacağım...İnşallah Mart ayına katılabilirim...Olursa belkide 10 Mart benim evlilik yıldönümüm o zamana denk gelir...
Arada tabiki gideceksin doğum yapacağın topiğe canım...Hamile kaldıktan sonra bizim sana pek yardımımız olamaz ki burda...Bilmiyoruz çünkü...Yalnız bu topiği unutma yeter...
[/QUOTE]

ay canım orası hıc sarmadı benı zaten herkes kendı havasında buraya alısmısım ya orası cok garıp geldı:bbo: :bbo: zaten burayı da bırakmam ben evde pc oldugu surece burdayım yanı oraya da gırıcem ama cogunlukla burda olucam:))) ama herkes hamıle kalıp gıderse o zaman naparım bılmıyorum:))) ınsallah kalın hemen ama kalsnızda buraya gırelım olurmu kızlar ben cok özlerım valla ((

selam kızlar nasılsınız?görüşmeyeli ne var ne yok

ıyı canım sen nasılsın bebeıs nasıl bakalım

ay canım tutamadım kendımı ama sonra nasıl pısman oldum bır bılsen..bende gıyıcek bısey bulamadım zaten hafıften kılo aldıgım ıcın pantolonlarım sıkıyodu sımdı sıkıyolar dıye gıymek ıstemıyorum yenı alıcaz artık napalım:)))

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****ışte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****ışte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****ışte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZıRAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKıLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Ekledim canım...

Son düzenleme:
ya kızlar ben düün sabahtan akşama kadar evde temizlik yaptım eşim halıları kaldırdı ben kanepeleri çektim heryeri süpürüp sildim. örtüleri çıkarıp yenilerini taktım. suyla temizlik yaptım birazda kendimi zorladım galiba.. dün akşamdan beri kasığıma kesik kesik ağrılar gelio hatta dün gece aniden kalktığımda öle bi ağrı saplandı ki kasığıma hareket edemedim.. ne oluyo yaa korkuoruum.. bana bilgi verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…