Kızlar bakın ne buldum...
***merhabalar,ben kasım annesiyim,yani bu yöntem denendi kızlar,benden öncede 4-5 arkadaşım denedi hepsi olumlu sonuç,,bebek doğar doğmaz midesine anne sütü gitmeden 1 çay kaşığı nar suyu içirin,gaz probleminiz olmasın,,,***
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
kızlar benım 2-3 gundur bole ıc camasırımı sarartan bır akıntım var normalmı bu kokusu yok ole rahtsız edecek gıbı bırde oyle oluk oluk da deıl ben anlamıyorum bıle nasıl bulastıgını camasırıma ..hamılelıkte oluyomu bu kızlar
selam kızlarr
meraba canım nasılsın ..hamıs olarak sordugum soruya bır cevap verebılırmısın canım sende de oluyomuydu yada hala oluyomu bu akıntılar
evet canım normal
senin beklenen doğum tarihin ne canım
canım ben daha dr gıtmedım ama netten hesapladım kendım 9 şubat cıktı dr bu hafta cuma yada c.tesı gıdıcem.bebek görünmez erken dedı gıdemedım bakalım o gün söylermi bilmiyorum canım
carnacım nasılsın canım hamılelık nasıl gıdıyor
Canim beni Haziran ayinda silebilirsin. Maalesef ikinci deneme basarisiz cikti...
günaydın kızlar
canım bebek dogar dogmaz onu nasıl yapıcaz hemsıreler getırıyo bebegı yanına dur ben nar suyu ıcırıcem nasıl dıcezkı ama yapmaya calısırım tabı o telasla aklıma gelırse:))
kızlar welcome ergınısa hazıran ayında bebek olmasını bekleyen tum arakdaslarım ben 2011 şubat anneleri nerdeeee dıye bır topık var oraya gırdım sızde arkamdan gelın nolurrr hepınızı orda gormek ıstıyorummm:Saruboceq:insallah sızde hamıle olursunuz ya orda tanıdık kısılerle olmak benı o kadar mutlu edıcek kı hemde hamıle olmalarını o kadar gönülden ıstedıklerım olarak oaraya gelebılmenızı dılıyorum Allah'tan
ben yıne cogunluklr burda olucam ..ama oraya da gırıcem arada bır ...burası benım ılk göz agrım vazgecemem burdan:)))
ay canım valla azcık roman havası çalmıslardı dayanamadım oynadım ama az oynadım( burası ızmır roman havasız düğün olmuyo canım bırde kurtlar vadısının roman havasını yapmıslar ya cok hosuma gıttı oynadım vallah:)))
kızlar benım 2-3 gundur bole ıc camasırımı sarartan bır akıntım var normalmı bu kokusu yok ole rahtsız edecek gıbı bırde oyle oluk oluk da deıl ben anlamıyorum bıle nasıl bulastıgını camasırıma ..hamılelıkte oluyomu bu kızlar
selam kızlar nasılsınız?görüşmeyeli ne var ne yok
ay canımsın yaaa bende ondan korkuorm bende çok oynamayı severim bidüğüne gidersem kendişmi tutamam die korkuorm... bu arada benim kotlarım beni şimdiden sıkmaya başladı... olmuyo artıııık ohaoldumsmile
selam kızlarrr .. dün ıtıbarıyle adetım bıttı.
cok rahatladııım adet olunca ınanamazsınız stresler felan ucup gıttı sanki..
bunalımdaydım resmen ıyı olduuuuu böyle.
WELQOME cıgım, lısteye benı 30haziran dıye eklermısın canım. kacıncı deneme oldugunu unuttum 3-4 gıbı bısey galıbaa
14ünde yumurtalar calısırsa yumurtlamam baslıcak ozaman bıraz ılıskıye agırlık verırım.
fazlada takmıyorum aslında. yınede tarıhlerı yazdım bı köşeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?