canım devam ediyor mu yoksa sadece 1 kez mi geldi eger devam ediyorsa yarın git canım doktora
ya kızlar ben düün sabahtan akşama kadar evde temizlik yaptım eşim halıları kaldırdı ben kanepeleri çektim heryeri süpürüp sildim. örtüleri çıkarıp yenilerini taktım. suyla temizlik yaptım birazda kendimi zorladım galiba.. dün akşamdan beri kasığıma kesik kesik ağrılar gelio hatta dün gece aniden kalktığımda öle bi ağrı saplandı ki kasığıma hareket edemedim.. ne oluyo yaa korkuoruum.. bana bilgi verin...
Ben bütün pantolonlarımı kaldırdım hiç biri olmuyor bol kıyafetler aldım kendime burda deniz sezonu açıldı doktorlarda yüzme çok iyi geliyor diyor hamilelere dün eşimle gittik bana mayo aldık hamişlere özel :CüvCüv:
ay canım ne güzel ya bende aldırıcam hele bır göreyım şu miniğimin kesesini kalp atısını :))) ondan sonra bisürü hamıle kıyafetı alıcam kendıme:)))) burda hala yagmur varya bı turlu ısınmıyo hava(( denize girmek söyle dursun kısa kollu gıyınce yanımda hala hırka gezdırıyorum ((
Ben bütün pantolonlarımı kaldırdım hiç biri olmuyor bol kıyafetler aldım kendime burda deniz sezonu açıldı doktorlarda yüzme çok iyi geliyor diyor hamilelere dün eşimle gittik bana mayo aldık hamişlere özel :CüvCüv:
((( ne guzel bende deidm gecende ne mayosu dedi deniz yasak sana dedi:))benimde olmuyor kıyafetler.dun hamile pantolonu bakim dedim kocamanlar.sen beninden buyuk kıyafetmı aldın yoksa hamişle kıyafeti diyemi aldın canım
Kadrişcim bebeş inşallah iyidir suan için bir sıkıntı yok.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Antalya nında havası belli olmuyor dün gezdik baya deniz kenarına gittik millet denize giriyordu hep akşam üstüde süper yağmur yağdı şimdi yine sıcak hava laelaelaelaelae
nehırcım hadı gözün aydın korkulacak bısey olmamasına sevindim canım
nezoşşş valla ben daha hıc bısey anlamıyorum kı regl 3 gun gectı canım 7 gun olsun gıdıp göreyim ondan sonra heralde hamıle moduna gırıcem sımdı hala ınanamıyorum hamılemıyım dıye:))) bıde canım alt kasıkta agrım var benım hafıf hafıf agrıyo dün oynadım diyemi oluyo dıye korkuyorum
BEYAZGELİN canım neden kendini okadar yordun...Hadi eşin halıları kaldırmış bırakta koltuklarıda çekseydi...Birdaha duymayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?