2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım ya nıye yaptın o kadar agır ıs( dr ara soyle canım bence belkı.. progestan ıc falan der ara hemen

Ben bütün pantolonlarımı kaldırdım hiç biri olmuyor bol kıyafetler aldım kendime burda deniz sezonu açıldı doktorlarda yüzme çok iyi geliyor diyor hamilelere dün eşimle gittik bana mayo aldık hamişlere özel :CüvCüv:

ay canım ne güzel ya bende aldırıcam hele bır göreyım şu miniğimin kesesini kalp atısını :))) ondan sonra bisürü hamıle kıyafetı alıcam kendıme:)))) burda hala yagmur varya bı turlu ısınmıyo hava(( denize girmek söyle dursun kısa kollu gıyınce yanımda hala hırka gezdırıyorum((

BEYAZGELıN canım neden kendini okadar yordun...Hadi eşin halıları kaldırmış bırakta koltuklarıda çekseydi...Birdaha duymayalım...

doktoruma telefon ettim ictigim bir haptan dolayi oluyormus problem edilcek birsey degil dedi bir cok hastasida benim gibi korkup aramis korkulcak bir sey olmadigini anlatmis

Antalya nında havası belli olmuyor dün gezdik baya deniz kenarına gittik millet denize giriyordu hep akşam üstüde süper yağmur yağdı şimdi yine sıcak hava laelaelaelaelae

((( ne guzel bende deidm gecende ne mayosu dedi deniz yasak sana dedi:))benimde olmuyor kıyafetler.dun hamile pantolonu bakim dedim kocamanlar.sen beninden buyuk kıyafetmı aldın yoksa hamişle kıyafeti diyemi aldın canım

((( ne guzel bende deidm gecende ne mayosu dedi deniz yasak sana dedi:))benimde olmuyor kıyafetler.dun hamile pantolonu bakim dedim kocamanlar.sen beninden buyuk kıyafetmı aldın yoksa hamişle kıyafeti diyemi aldın canım

canım deniz yasak olur mu çok çok faydalıymış ben bir kaç tane hamile t-shirtleriden aldım pantolon olarak en bollarından aldım hamişlere özellerden değil onlar için biraz daha göbeğimin çıkmasını bekleyeceğim:CüvCüv:

Kadrişcim bebeş inşallah iyidir suan için bir sıkıntı yok.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

nezoşşş valla ben daha hıc bısey anlamıyorum kı regl 3 gun gectı canım 7 gun olsun gıdıp göreyim ondan sonra heralde hamıle moduna gırıcem sımdı hala ınanamıyorum hamılemıyım dıye:))) bıde canım alt kasıkta agrım var benım hafıf hafıf agrıyo dün oynadım diyemi oluyo dıye korkuyorum

Antalya nında havası belli olmuyor dün gezdik baya deniz kenarına gittik millet denize giriyordu hep akşam üstüde süper yağmur yağdı şimdi yine sıcak hava laelaelaelaelae

evet canım ızmırın havasına hiç güven olmuyo zaten ...orasıda oyledır nasıl olsa ıkısıde kıyı sehrı napalım ben yınede delıler gıbı sevıyorum burayı baska bır yerde yasayamam dıyodum Allah tanda baska bır ıle gelın olmadım:)))

canım yuzmek cok faydalı ama denızde havuzda deıl havuzdan mıkrop kapabılrısın denızde bol bol yuzebılırız ben bu sene sudan cıkmam heralde:))

kızlar ya bısı sorucam sıze iç bulantıları bas donmelerı falan ne zaman baslıyo su aralar bende hıc bısey yok sadece gecelerı cok az yedıkerım agzıma gelır gıbı oluyo o kadar

Canım rahmin genişlediği için olacaktır ağrı ara ara

BEYAZGELİN canım neden kendini okadar yordun...Hadi eşin halıları kaldırmış bırakta koltuklarıda çekseydi...Birdaha duymayalım...

ya napiim canım ya dayanamadım. 2 aydır kaynanamlardaydım. kaynanam ameliyat oldu. işten gelip ona bakıorduk. 2 ay sonra eve bi geldim.. anaammmm.. her yer kokmuş.. başladım temizliğe.. bi orası bi burası derken evi bal dök yala yaptım.. ama korkuorum. gece yatmadan önce iç çamaşırımı kotrol ettim ama iç çamaşırım kırmızıydı kanam olsa bile anlayamazdım ama sanki koyuluk vardı.. yarın dra gitmeyi düşünüorum... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…