- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
kızlar ya bısı sorucam sıze iç bulantıları bas donmelerı falan ne zaman baslıyo su aralar bende hıc bısey yok sadece gecelerı cok az yedıkerım agzıma gelır gıbı oluyo o kadar
dua ette canım başlamasın Allaha şükür bende çıkarma durumu olmadı hiç bazen kötü koku ve çöp falan görünce kalkıyor midem ama bunada şükür ocak ayı topiğindeki çoğu arkadaşın baya kötü geçiyor günleri serum alanlar falan var
Canım rahmin genişlediği için olacaktır ağrı ara ara
canım deniz yasak olur mu çok çok faydalıymış ben bir kaç tane hamile t-shirtleriden aldım pantolon olarak en bollarından aldım hamişlere özellerden değil onlar için biraz daha göbeğimin çıkmasını bekleyeceğim:CüvCüv:
nezoşşş valla ben daha hıc bısey anlamıyorum kı regl 3 gun gectı canım 7 gun olsun gıdıp göreyim ondan sonra heralde hamıle moduna gırıcem sımdı hala ınanamıyorum hamılemıyım dıye:))) bıde canım alt kasıkta agrım var benım hafıf hafıf agrıyo dün oynadım diyemi oluyo dıye korkuyorum
KIZLAR YA ASERME NASIL OLUYO..CANIMIZIN CEKTIGI SEYIN KOKUSUNU MU DUYUYORUZ YOKSA AKLIMIZA MI GELIYOR O YIYECEK YADA RUYADAMI GORUYORUZ HER CANININ CEKTIGI SEY ASERMEDIMI OLUYO YADA...BENIM AZ ONCE NETTE DOLANIRKEN BISEY CANIM CEKTI AMA O ASERMEK MI ACABAbilmiyorumkismile
ne cektii nee cektiiii :))
arkadaşalr benim sağ bacağım da bir sızı var kalçamdan dizime kadar vuruyorr...
canımsın herkes bana dio çok kafana takıosun rahat bırak kendini çok düşünme bu kadar die ama sen benden betermişsinkafanı takma herşeye hamişlerde ablamdan ve çok yakınlarımdfan gördüğüm kadarıyla ve benimde yaşadığım kadarıyla böle sancılar olabilio.. ama biliorm bende belirtileri hemen yaşamak istiorm senin gibi ama çok düşünmek ii olmuo olumunekankayizsmile
aslında ben bu ay çok ümitsizim çünkü sadece adetin 10. ve 12. günü işikiye girdik..boşa ggeçti bu ay....ama bu bacak sızısınıda yaşayayınca tuhaf oldum aslında az çalışma yaptığımız için ümitsisizm. neyse regime az kaldı bir hafta sonra öğrenirim zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?