2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar ya bısı sorucam sıze iç bulantıları bas donmelerı falan ne zaman baslıyo su aralar bende hıc bısey yok sadece gecelerı cok az yedıkerım agzıma gelır gıbı oluyo o kadar

dua ette canım başlamasın Allaha şükür bende çıkarma durumu olmadı hiç bazen kötü koku ve çöp falan görünce kalkıyor midem ama bunada şükür ocak ayı topiğindeki çoğu arkadaşın baya kötü geçiyor günleri serum alanlar falan var

ay canım aman o kadr olmasın ınsallah olursa da napalım katlanırım ama hıc bsey olmadıgı ıcınde kafama takılıyo:)))) şu insan oğlu çok nankör dimikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsa baska ıster olmasa baska

ben sevmediğim yemeklerin ismini bile duysam yada görsem miğdem bulanıo.. aşırı değil ama.. bide hiç iştahım yok zorla bişeler yiorm...

evet canım biliyorum oylede soyledim zaten eşime ya yuzmeliymişim yada yurumeliymişim dedim.gerçi yuzme bilmiyorum ama olsun.o belkide ından korkmuşdur bide oyle tombiş tombiş .ya nedense ben hamile kalınca eşime daha seksi geldim:):kedi: belkide kıskanıyordur

canım ben bile bazen inanamıyorum kasık ağrısı normal ama dikkat et.bende hala yasıyorum kasık ağrısını.bende mide bulantısı aşerme olmadı.yani herkesde olmuyor.belki sende de olmaz sadece mide yanması vardı bende.bulantı yok denecek kadar az...

KIZLAR YA ASERME NASIL OLUYO..CANIMIZIN CEKTIGI SEYIN KOKUSUNU MU DUYUYORUZ YOKSA AKLIMIZA MI GELIYOR O YIYECEK YADA RUYADAMI GORUYORUZ HER CANININ CEKTIGI SEY ASERMEDIMI OLUYO YADA...BENIM AZ ONCE NETTE DOLANIRKEN BISEY CANIM CEKTI AMA O ASERMEK MI ACABAbilmiyorumkismile

Hamişler aman diyeyim kendinize çok dikkat edin hele hele hareket ederken iş yaparken...Ne kadar zorla buluyoruz onları ama dimi...Allah korusun ani hareket veyada temizlik yüzünden kaybetmeyin onları...

ne cektii nee cektiiii :))

arkadaşalr benim sağ bacağım da bir sızı var kalçamdan dizime kadar vuruyorr...

canımsın herkes bana dio çok kafana takıosun rahat bırak kendini çok düşünme bu kadar die ama sen benden betermişsin kafanı takma herşeye hamişlerde ablamdan ve çok yakınlarımdfan gördüğüm kadarıyla ve benimde yaşadığım kadarıyla böle sancılar olabilio.. ama biliorm bende belirtileri hemen yaşamak istiorm senin gibi ama çok düşünmek ii olmuo olumunekankayizsmile

aslında ben bu ay çok ümitsizim çünkü sadece adetin 10. ve 12. günü işikiye girdik..boşa ggeçti bu ay....ama bu bacak sızısınıda yaşayayınca tuhaf oldum aslında az çalışma yaptığımız için ümitsisizm. neyse regime az kaldı bir hafta sonra öğrenirim zaten....

deniz 1958 nasıl gidiyo hamilelik...ben hala kalmadım ya...aslında bu ay olsun çok isterim ama bakalım.....yukarıda yazdım sağ bacağımdan ağrı var kalçamdan dizime kadar vuruyoo.....

canını sıkma olacağı varsa olur. olmayacak olsaydı bende olmazdı. benim hamileliğim çok anormal zaten. imkansız oldu bende nerdeyse olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…