2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar meraba
bakın sıze ne anlatıcam..bıraz uzun olabılır ama..sorun eltiim ya cok sınır oluyorum kadına yaaben subatta kımyasal gebelık yasadım ve o bunu bılıyo dun aksam dugunde oynamak ıstemedım aman kadrıye koca karılar gıbısın hatta daha betersın oynamakla cocukmu duser dedı..ve ben buna hamıle oldugumu ılk soyledıgım gun oyle bır sevınme tebrık edme falan hıc bısey demedı sadece ben tahmın edıyodum zaten dedı ya cok soguk bısey bır gorsenız..ona karsı hıc bole hıssetmıyodum aslında ama bazı hareketlerı benı sınır edıyo yanı anlatamam..az once bana geldı hıc bısey canım ıstemıyodu pcyı kapatıp yatmıstım oda yatıyomus canı sıkılmıs bana cıkmıs sonra konusurken cok acıkıyorum ben dedım ay ne dese begenırsınız mıdende bır sorun varmı senın dıyo ya bu kadının 2 tane cocugu var yanı hamılelıkten olur falan demıyo hıc sankı hamıle olmamı ıstemıyo gıbı geldı bana ya bu hareketlerınden bır degısık yanıkednıme dıkkat etmemı bıle kıskanıyo gıbı gelıyo bende anlayamadım ..
kafanızı sısrdım dımı ama bende de bole bır eltı var ıste napalım

kumralperi dıkkat et eltinde olsa guvenme..bızde eltımle ıyız gıder gelırız sızın gıbı ama bazı konularda dıkkat ettım hıc guven olmuyo onlara. cok kıskanc bırı ıyı bısey olunca yalandan sevınmış gıbı yapıo ama bozuluyo.. ay hıc guven olmaz dıkkatlı olun

ayyyy nefret ederim öyle insanlardan allah sabır versin

AY CNM ALLAH YARDIM ETSİN öylesi de hiç çekilmez
bnm eltim yok çok şükür olmasını da istemezdim galiba..
3 görümcem var ama zaten ayrı şehirlerdeyiz..

şaziye cnm adetin bitmiş hadi bakalım çaılşma zamanı başlıyo bu ay hayırlısı ile olur inş..

fazla siki fiki olmadigin muddetce sana zarar vermez Allahtan bende ne gorumce var nede elti

kumralperı senı cok ıyı anlıyorum canım.ne derse desın sen canını sıkma.bu anlarının tadını cıkar bence.bebısıne de dıkkat et.oynama tabı.bu gunlerı bulmak ıcın neler cektın.koruycaksın tabı.aman ne olmusta oynamamıssın.sen cocugunu dusun bosver baskalarının sozlerını.onun yanında da uzunutnu paylsama dusmanını da sevındrme.gorumcelerın cogu boyle galıba.ben gorusmuyorum.bızımkılerde esımle benı ayırmaya kalktı.ahhh rabbım ıyı ınsanlarla karsılastrsın.cok sıkı fıkıolmadan gorus bence

bu arada rahım fılmı cektrdım ıkı tupumde acık ck sevındım yaaa.rahmın tertemız dedı dr. cok guzel dedı

canım yaa ben gorumcen dıye anladım.benım yaram gorumcelerden yana ya:))) eltın olunca hele hıc takma.dıs kapının dıs mandalı senın ıcın.amaannn bosver de .sen bebısıne ıyı bak ona gore

hazel rahim filmi nasıl çekiliyo cnm ya bu forumda bazı yerlerde okudum da çok korktum anestezili filan yaptıranlar varmış
bu ay hamiş olmazsam ya bu ay yada bidahaki aya çekinebilirim bende çünkü
buarada çok sevindim sonuçlarının temiz olmasına cnm

cok sewindim canim insallah Rabbim senin kucaginada bir bebis werir

kızlar benin son 2 günüm
kasıklarımda ağrı akıntım var
ama bunlar sanki her ay var offf beklemek ne zorr

canım hıc korkma.ben radyotomda cektrdım fındıkzadede ıstanbulda.sende bulundgun yerde ıyı arastr.son teknolojık makıneler kullanılıyormus bnım cektrdıgım yerde hıc acımadı.ılsıkı de hemen olur yasak yok dedı.ınan hıc ama hıc acımadı sınek ısrıgı gıbı hıssettım adet sancısı kadar bıle degıldı.5 dakıkada bıttı.umarım senınde acıktır sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…