evet canım.bende işteyim.mesaj geldikce bakıp cıkıyorum sen nasılsın?
kızlar meraba
bakın sıze ne anlatıcam..bıraz uzun olabılır ama..sorun eltiim ya cok sınır oluyorum kadına yaaben subatta kımyasal gebelık yasadım ve o bunu bılıyo dun aksam dugunde oynamak ıstemedım aman kadrıye koca karılar gıbısın hatta daha betersın oynamakla cocukmu duser dedı..ve ben buna hamıle oldugumu ılk soyledıgım gun oyle bır sevınme tebrık edme falan hıc bısey demedı sadece ben tahmın edıyodum zaten dedı ya cok soguk bısey bır gorsenız..ona karsı hıc bole hıssetmıyodum aslında ama bazı hareketlerı benı sınır edıyo yanı anlatamam..az once bana geldı hıc bısey canım ıstemıyodu pcyı kapatıp yatmıstım oda yatıyomus canı sıkılmıs bana cıkmıs sonra konusurken cok acıkıyorum ben dedım ay ne dese begenırsınız mıdende bır sorun varmı senın dıyo ya bu kadının 2 tane cocugu var yanı hamılelıkten olur falan demıyo hıc sankı hamıle olmamı ıstemıyo gıbı geldı bana ya bu hareketlerınden bır degısık yanıkednıme dıkkat etmemı bıle kıskanıyo gıbı gelıyo bende anlayamadım ..
kafanızı sısrdım dımı ama bende de bole bır eltı var ıste napalım
kızlar meraba
bakın sıze ne anlatıcam..bıraz uzun olabılır ama..sorun eltiim ya cok sınır oluyorum kadına yaaben subatta kımyasal gebelık yasadım ve o bunu bılıyo dun aksam dugunde oynamak ıstemedım aman kadrıye koca karılar gıbısın hatta daha betersın oynamakla cocukmu duser dedı..ve ben buna hamıle oldugumu ılk soyledıgım gun oyle bır sevınme tebrık edme falan hıc bısey demedı sadece ben tahmın edıyodum zaten dedı ya cok soguk bısey bır gorsenız..ona karsı hıc bole hıssetmıyodum aslında ama bazı hareketlerı benı sınır edıyo yanı anlatamam..az once bana geldı hıc bısey canım ıstemıyodu pcyı kapatıp yatmıstım oda yatıyomus canı sıkılmıs bana cıkmıs sonra konusurken cok acıkıyorum ben dedım ay ne dese begenırsınız mıdende bır sorun varmı senın dıyo ya bu kadının 2 tane cocugu var yanı hamılelıkten olur falan demıyo hıc sankı hamıle olmamı ıstemıyo gıbı geldı bana ya bu hareketlerınden bır degısık yanıkednıme dıkkat etmemı bıle kıskanıyo gıbı gelıyo bende anlayamadım ..
kızlar meraba
kumralperı senı cok ıyı anlıyorum canım.ne derse desın sen canını sıkma.bu anlarının tadını cıkar bence.bebısıne de dıkkat et.oynama tabı.bu gunlerı bulmak ıcın neler cektın.koruycaksın tabı.aman ne olmusta oynamamıssın.sen cocugunu dusun bosver baskalarının sozlerını.onun yanında da uzunutnu paylsama dusmanını da sevındrme.gorumcelerın cogu boyle galıba.ben gorusmuyorum.bızımkılerde esımle benı ayırmaya kalktı.ahhh rabbım ıyı ınsanlarla karsılastrsın.cok sıkı fıkıolmadan gorus bence
bu arada rahım fılmı cektrdım ıkı tupumde acık ck sevındım yaaa.rahmın tertemız dedı dr. cok guzel dedı
hazel rahim filmi nasıl çekiliyo cnm ya bu forumda bazı yerlerde okudum da çok korktum anestezili filan yaptıranlar varmış
bu ay hamiş olmazsam ya bu ay yada bidahaki aya çekinebilirim bende çünkü
buarada çok sevindim sonuçlarının temiz olmasına cnm
cok sewindim canim insallah Rabbim senin kucaginada bir bebis werir
resimdeki senmisin cnm.daha neti yok mu?
benim canım ve de kocişim :asigim:
ne guzel olmuşsun maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?