inşallah canım..ikimizde güzel haberler alırız ve sizlerle paylaşırız..
ben bu ay iki rüya gördüm...1 . rüyam :elimde çamaşır yıkayıp ipe seriyodum...anlamı sıkıntıların sona ermesiymiş..(benim tek sıkıntım hamile kalmak)....2. rüyam regi olmuşum ve o şekilde ilişkiye giriyodum...bunun anlamı da kısır kadın hamile olduğunu öğrenirmiş,hamile kadın erkek çocuk dünyaya getirimiş....artık rüyalarımda da kafayı yedim:))))))))))))))))))
bide ara ara kasık ağrısı başka bişy yok.canım 10 ve 12.gün çok önemliymiş.hep öyle diyor doktorlar bence aynı şansa sahibiz.sende belirti var mı canım?
ben sana şunu anlatayım benim reginin 10. günü pembemsi akıntım geldi ve karnımın alt kısmı çok ağrıdı...bizde 10. ve 12. günü ilişkiye girdik...dün akşam ve bu gün hafif bulantı...ama bunun nedeni üşütmede olabilir çünkü havalar serin ince giyindim....birde 2-3 gün önce sağ kalçamdan dizime kadar ağrı vardı..ama bunun nedeni de yağmurlar olabilir...yani heveslenmek istemiyorum...çünkü 5. denemem ve 5.yıkılışım olur...
benim 2 yaşımda kızım var 2. bebeği istiyorum yaş farkı olsun istemiyorum...
bak hayırdır inş.saıl günü beraber yapalım testi tamam mı?beni beklemeden yapma
canım senin ihtimal benden çokmuş.yerleşme kanıdır o bence.
benim adım serap kızlar..rüyalarıma ne diyosununuz yemişim değil mi kafayı:)))))))))))))))))
yok be canım bende düşük yaptıgım bebekte karsımda bebek görerk uyanıyodum uyanırken dusun yanı gozlerımı bır acıyordum harıka bır oglan cocugu soyle kenıdme bır gelıyodum kayboluyodu meger hamıelymısım o ay ne bıleyım ama düştü orası baska(( bunda hıc ole seyler olmuyo bakalım ne gelıcek kısmetımıze oglanmı kızmı:)))))
KIZLAR BENIM RÜYAMI ANLATAYIM SİZE YORUM YAPAN OLURSA SEVINIRIIIM..
hıc bebek fıkrını kafama takmadıgım halde bugun ruyamda bıtane kız cocugu dogurdum. cok tatlıydı herkez bana benzedıgını soyledi.
bide gelınlık gıydıgımı gördüm eşimde damatlıgını gıyınmışti.. salona gıtmek ıstıyoruz ama hep engel cıkıyodu. otobuse bınıyoz olmuyo trene bınıyoz olmuyo bı türlü salona gıdemedık sonra uyandım. cok etkısınde kaldım ama .. tabiri ne olabılır acep
Canım sadece şunu söyleyeyim sana...Rüyasında gelinlik giydiğini gören o ay hamile kaldı canım...İnşallah seninde öyle olur kuşum...
selma benım adımda kadriye burda cogu kısının ısmını ogrendım sıze de nıcklerınızde hıtap etmıyım dedım canım
hadı yaaaa hıc duymadım bunu kızz.. ıns öyle olur canım
tamam regi olmamışsak saat 11 de yaparız ve açıklarız....ben öğretmenim öğlenciyim zaten...12 buçukta okula gidiyommm...ya böylede heveslendirmeyelim kendimizi amam ne yalan söyleyeyim hamileymişim gbi de hayal kurmayı çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?