2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

bak hayırdır inş.saıl günü beraber yapalım testi tamam mı?beni beklemeden yapma

bide ara ara kasık ağrısı başka bişy yok.canım 10 ve 12.gün çok önemliymiş.hep öyle diyor doktorlar bence aynı şansa sahibiz.sende belirti var mı canım?

ben sana şunu anlatayım benim reginin 10. günü pembemsi akıntım geldi ve karnımın alt kısmı çok ağrıdı...bizde 10. ve 12. günü ilişkiye girdik...dün akşam ve bu gün hafif bulantı...ama bunun nedeni üşütmede olabilir çünkü havalar serin ince giyindim....birde 2-3 gün önce sağ kalçamdan dizime kadar ağrı vardı..ama bunun nedeni de yağmurlar olabilir...yani heveslenmek istemiyorum...çünkü 5. denemem ve 5.yıkılışım olur...
benim 2 yaşımda kızım var 2. bebeği istiyorum yaş farkı olsun istemiyorum...

teşekür ederim arkadaşlar bana çok teselii verdiniz
eşimle çok mutluğuz inşaallah bozulmas Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
sıkı sıkı saralım bebeklerimizi kollarımıza

canım senin ihtimal benden çokmuş.yerleşme kanıdır o bence.

bak hayırdır inş.saıl günü beraber yapalım testi tamam mı?beni beklemeden yapma

tamam regi olmamışsak saat 11 de yaparız ve açıklarız....ben öğretmenim öğlenciyim zaten...12 buçukta okula gidiyommm...ya böylede heveslendirmeyelim kendimizi amam ne yalan söyleyeyim hamileymişim gbi de hayal kurmayı çok seviyorum...

benim adım serap kızlar..rüyalarıma ne diyosununuz yemişim değil mi kafayı:)))))))))))))))))

yok be canım bende düşük yaptıgım bebekte karsımda bebek görerk uyanıyodum uyanırken dusun yanı gozlerımı bır acıyordum harıka bır oglan cocugu soyle kenıdme bır gelıyodum kayboluyodu meger hamıelymısım o ay ne bıleyım ama düştü orası baska (( bunda hıc ole seyler olmuyo bakalım ne gelıcek kısmetımıze oglanmı kızmı:)))))

Allah bu hamileliğini tamamına edrirsin...kucağına almayı nasip etsin..

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
welcome-----------------------------10 Temmuz---------------16.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

KIZLAR BENIM RÜYAMI ANLATAYIM SıZE YORUM YAPAN OLURSA SEVINIRIIIM..

hıc bebek fıkrını kafama takmadıgım halde bugun ruyamda bıtane kız cocugu dogurdum. cok tatlıydı herkez bana benzedıgını soyledi.
bide gelınlık gıydıgımı gördüm eşimde damatlıgını gıyınmışti.. salona gıtmek ıstıyoruz ama hep engel cıkıyodu. otobuse bınıyoz olmuyo trene bınıyoz olmuyo bı türlü salona gıdemedık sonra uyandım. cok etkısınde kaldım ama .. tabiri ne olabılır acep

Canım sadece şunu söyleyeyim sana...Rüyasında gelinlik giydiğini gören o ay hamile kaldı canım...İnşallah seninde öyle olur kuşum...

canım bende öğretmenim dersim 11 de başlıyo.saat 9:30 da yapalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…