sınem canım sagol verdıgn bılgıler ıcın ..ınankı ınsan bır kere düşük yasayınca herseyden korkar hale gelıyo:)) ama dr gıdınce rahatlıcam belım ve kasıgımda hergun oluyodu da makattan agrım bugun oldu az once tuvalete cıktım soylemesı ayıp arhatladım bıraz sanırım dedıgın gıbı bır durumum var bakalım sorucam druma hayırlı haberlerle gelırım ınsallah
aaa ben bide pahalı olanlardan erken gebelik testi almıştım düşün yani onda bile çıkmadı,bende de bulantılar vardı kasık ağrısı vardı 4 gün önceden allah allah dedim ne şimdi bu yani hem hamilede çıkmadım ya dedim,sonra günüm geldi gittim kan vermeye hamile çıktım cnm,şimdi sen kesin hamilesin diyememde o testlere güvenme derim bide baya önceden de yapmışsınzaten benimki erken gebelik testi falan da değildi.ucuz testlerdendi.yaa son bişy daha sorcam kızlar.hafif hafif mide bulantısı var bende.bu bi belirti olabilir mi?bide kasık ağrısı
sporstar oglun mu olcak hadı hayırlsı canım.ne guzel yaaa.
kızlar ya ne dıcem ben sıze benı su subat annelerı topıgı hıc sarmadı ya(( herkes kendı havasını calısyo gıbı buraya alıstıgım ıcın olsa gerek hıc oraya gecesım gelmıyo ya ((
zaten benimki erken gebelik testi falan da değildi.ucuz testlerdendi.yaa son bişy daha sorcam kızlar.hafif hafif mide bulantısı var bende.bu bi belirti olabilir mi?bide kasık ağrısı
canım ya bende burda takılıyorum ama aralık topiğinden bilgiler ediniyorum kıyaslamalar yapıyorum durumumla ilgili,buara bazı şeyleri paylaşıyorumda ama burdan kopmadım hiç,sende takip et ama burda takılırız biz yine :)))
kızlar ya benim regl güünme 6 gün var bu sabah test yaptım(idrar) negatif
ağzımın tadı hiç yok hafiften mide bulantısı var sizce varmıdır bişy?
canım öyle dedi dr. ama kesin değil tabi dedi,3 haftaya kesinleşir dedi,ama çıkıntısı var dedi,ben oğlan hissediyodum cnm ama hangisi olursa farketmezdi yani yoksa kızlarada bayılıyorum,çok teşekkür ederim cnm inşallah seninde gönlüne göre olur,allah isteyen herkese nasip etsin inşallahsınem canım oglunmu oluyo tatlım ama tam kesın deıl dıye kutlamamıstım ben hadı gozun aydın canım sen zaten oglan ıstıyodun dımı:teytey:
evet canım ya zaten daha herkesın kesınlesmesı yok orda hanı herkes benım gıbı ıdrarda ogrenıp ultraosn beklıyo arada gırsem de burda takılıcam yok orası hıc sarmadı benı hıc:)))
:dance: evet ben günümü bekleyip öyle yapacam artık. inş hamileyimdir yoksa ben halimi düşünemiym.çok üzülürümcanım bekle bıraz daha benımde cok hafıf hala ıc bulantılarım oyle cogalma yok yanı be bende de kasık agrısı vardı ama tabı adet ve bebek belırtılerı de aynı oluyo canım bıraz daha sabır canım bak ben hıc acele ettım mı:)))))) sana dıyom ama ben ta 8 gun varken yaptım ıdrar testını :)))) ıkı gun kala yaptıgımda cıktı ama herkeste aynı olmaz sakın uzme kendını haaaaklava: klava: gunun gelınce sabah ıdrarınla yap canım ama ogun bıle cıkmayabılıyo unutma en garantısı aslında ıdrarda 7 gun gecıkme canım yada 10 gun
pretty seninle günümüz aynı ...bende de dün akşam ve bu gün hafif bulantılar oluyooo...bakalım sabredelim...ben 15 hazirana kadar olmazsam eğer tam 15 te test yapıcam...gerçi ben bu ay çok ümitsizim..çünkü sadece reginin 10. ve 12. günü ilişki oldu başkada olmadı..bakıcam artık veren Allah verir...bende çok merak ediyorum...sen de erken yapmışsın testi...sende benim gibi 15 yaparsın...
canım öyle dedi dr. ama kesin değil tabi dedi,3 haftaya kesinleşir dedi,ama çıkıntısı var dedi,ben oğlan hissediyodum cnm ama hangisi olursa farketmezdi yani yoksa kızlarada bayılıyorum,çok teşekkür ederim cnm inşallah seninde gönlüne göre olur,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
:)))) şubatın kaçında doğum cnm belki ocağada kayabilirsin hiç belli olmaz benim 18 aralıktı ilk şimdi 16 çıkıyo hep ultrasonda bakalım daha da değişmezse
tamam canım sabah beraber yapalım.olur mu?
bende ümit az 2 defa ilişki oldu..15 e kadar olmazsak sabah beraber yapar açıklarız buraya...hadi hayırlısı ikimiz içinde....sende bulantı dışında bi belirti var mı...
ya kızlar sızın adınız ne ...mse121 prety hadı ayın 15.ınde sabah erkenden acıp sızden gelıcek haberlerı beklıcem:))))
ya kızlar sızın adınız ne ...mse121 prety hadı ayın 15.ınde sabah erkenden acıp sızden gelıcek haberlerı beklıcem:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?