2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım ya günü gününe hatırlamıyorumkı yasadıklarımı keske yazsaydım sımdı sana faydam olurdu ..ama o agırlık bende de vardı ya ınsallah sende hamısleındır canım...ha bıde benımde cok ınancım vardı bu aya daır bak umut cok onemlı benımkı tuttu senınkıde tutsun ısalllaaahhh:Saruboceq:

canım senin göğüslerinde ağrım oluşmaya başladımı? bende bugünlerde hafif ağrı var. bebeğinin kalp aışlarını dinlemeye ne zaman gideceksin

ay canım esım randevu alıcaktı arıcakı dr ama daha bana soylemedı ya yarın daha cuma gunu gıdıyorum ama ben kalp atısını duyabılırmıyım bılmıyorum daha erkenmı acaba onuda bılmıyorum ama agrılarım var vede cok korkuyorum bısey olucak dıye o yuzden bır an once gıtmek ıstıyorum artık..hıım goguslerımde de agrı var evet 2-3 gundur hafıften agrıyolar canım

ALLAH SAGLIKLA KUCAGIMIZA DA ALDIRSIN CANIM MINIKLERIMIZI INSALLAH BENDE KORKUYORUM AMA INSAALLAH BU KEZ HERSEY YOLUNDA GIDICEK VE KAVUSCAZ ONLARA:)))

kumralperi canım şu anda en iyi seni ben anlayabilirim aynı korkuları bende yaşıyorum

CANIM BILIYORUM AMA KORKMA EMI BEN SANA SEN BANA CESARET VERELIM :)))

CANIM ARAMIZA HOSGELDIN BEN BU TOPIKTE BIR KERE ADET OLDUM IKNCISINDE HAMILE INSALLAH SANADA UGURLU GELIR :)))

HOSGELDIN CANIMkaydirigubbakcemile5 BENDE ILK BEBEGIMI 6 HAFTALIKKEN KAYBETTIM CANIM AMA YINE HAMILEYIM KARAKAYADA AYNI CANIM BAK IKIMIZDE YENIDEN KALDIK BIZDEDE O KORKULAR VAR AMA ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR INSAALLAH BU KEZ BIR SORUN CIKMADAN ALIRIZ KUCAGIMIZA SENDE AYNI DUYGULARDASIN CANIM ANLAYABILIYORUM AMA..BURDA BIRBIRIMIZE MORAL VERERK ASICAZ BU KORKULARI CANIM ....SANADA EN YAKIN ZAMANDA BIR MINIK DILIYORUM :))) TATLIM

Ben nezaman geleceğim canım arkandan...

SENDE TEMMUZDA GELICEKSIN CANIMMMM:)))) :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ya benim regl güünme 6 gün var bu sabah test yaptım(idrar) negatif
ağzımın tadı hiç yok hafiften mide bulantısı var sizce varmıdır bişy?

CANIM DAHA COK ERKEN BIDAHA YAP ADET GUNUNDE :)) INSALLAH HAMIESLINDIR HAYATIM

canım aLLAH GONNUNE GORE VERSIN BEN DAHA GIDEMEDIM GECEN GIDECEKTIM DOKTOR SEYIR DISINDAYMIS BENDEKIDE SANS ISTE BILMIYORUM BAKALIM NE ZAMAN GELIRSE GIDICEZ INSALLAH

Cotonak canım sen tecrubelısın ya bısı sorucam..benım boyle usutmusum gıbı makattan vuran hafıf agrım var sence bu neden olur ya bıraz daha bel ve kasıgımda var normalmı bu

canım bende yaptım onu2 gece once ayvayı yedım sonrada yanaklarımı bastırdım gamzelı olsun dedım ınsallah gamzelı bebıslerımız olur:)))

Cotonak canım sen tecrubelısın ya bısı sorucam..benım boyle usutmusum gıbı makattan vuran hafıf agrım var sence bu neden olur ya bıraz daha bel ve kasıgımda var normalmı bu
canım bel ve kasıkta olması normal,makattada genelde hamilelerde hemoroid oluyormuş cnm bebek baskı yapıyor ya,sende belki olmamıştır ama öyle bi ağrıdır cnm,hertürlü ağrı görüceksin valla belden aşağında hafif hafif genelde de hepsi normal cnm dayanılmaz birşey olursa dr.a sor ama mutlaka

evet cnm ya bide benim sonuç haftasonuna geliyor ben yaklaşık 12 gün sonra alıcam :)))) ya bende ilk zman elmayı ayvayı aldım yanağıma bastım öle ama olcağındanmı bilmiyorum bakalım eşimde de bende de gamze yok çünkü

pretty cnm bende 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı hiç moralini şimdiden bozma yani,hiç inanmıyorum şu erken gebelik testlerine kimini gösteriyor ama burda da öyle göstermediği kaç arkadaş olmuştu ben hiç çift çizgi göremedim yani,kanda öğrendim sonucu

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
welcome-----------------------------10 Temmuz---------------16.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

sınem canım sagol verdıgn bılgıler ıcın ..ınankı ınsan bır kere düşük yasayınca herseyden korkar hale gelıyo:)) ama dr gıdınce rahatlıcam belım ve kasıgımda hergun oluyodu da makattan agrım bugun oldu az once tuvalete cıktım soylemesı ayıp arhatladım bıraz sanırım dedıgın gıbı bır durumum var bakalım sorucam druma hayırlı haberlerle gelırım ınsallah

ayyy bana umut oldunuz valla.şimdi aynı heyecanla günümü bekliyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…