Tabiki umut var canım...6 gün varken kan tahlili yaptırsan bile çoook zor çıkması...Sen idrardan bahsediyorsun birde...
ömrümden ömür gidiyo yaa.3aydır yaşlandım resmen
Aaa duymamış olayım kuşum...3 ayda yaşlandım resmen diyorsun...Ya ben ne edeyim...15 ayı bitirdim 16. aya başlayacağız...
bnm bugun iğnenin 7.günü ve hala kasıklarımda ağırlık var inş hayra alamettir bunlar cnm
inşş dediğin gibi hamileyimdir bu ay inancım çok yüksek ben 1. sınıfları okutuyorum onlarda bana bebeğim olsun diye dua ediyolar inş o miniklerimin duası bu ay kabul olur...
canım senin göğüslerinde ağrım oluşmaya başladımı? bende bugünlerde hafif ağrı var. bebeğinin kalp aışlarını dinlemeye ne zaman gideceksin
kızlar söylemiştim ailemgeldi memleketten giremiyorum pazartesi evde çift çizgi gördüm dünde kan testi yaptırdım 273 çıktı ama daha kese görmrk için salı günü gidicez biliyorsunuz ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım yine öyle olacak diye korkuyorum bakalım artık salı kesinleşir hatta doktor değerlere göre ikiz bile olabilir dedi yani kızlar şimdilik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gibiyim benim için dua edin
kumralperi canım şu anda en iyi seni ben anlayabilirim aynı korkuları bende yaşıyorum
Kızlar merhaba. Uzun samandır sÜreklİ okuyordum bu topİĞİ. Ama ÇalıŞtıĞım İÇİn yazamıyordum. BugÜnden İtİbaren evdeyİm artık ve bende bu topİkteyİm. Tabİ kabul edersİnİz..
mrb arkadaşlar nasılsınız bende sizin aranıza katılmak istiyorumtabiki kabul ederseniz.....
bende sizile kendi mutluluğumu paylaşmak istiyom bende hamişim:CüvCüv: 7 haftalıkım artık ama ilk bebeğim 6 haftalıken kaybetim ve şimdi çk korkuyom tekrar olucak diye kalbi durucak diye sizinle paylaşmak beni rahatlatıyor teşekür edrim
Ben nezaman geleceğim canım arkandan...
kızlar ya benim regl güünme 6 gün var bu sabah test yaptım(idrar) negatif
ağzımın tadı hiç yok hafiften mide bulantısı var sizce varmıdır bişy?
ohh iyi yapmışsın hoşgeldin cnm, beklenmeyen adet tarihin ne zaman
teşekkür ederim canım ya öle dedi valla bakalım,3 haftaya kesinleşirde dedi ama banada değişmezmiş gibi geliyor bakalım hayırlısı,sen gittinmi dr.a cnm varmı bi gelişme
canım benim belim ara ara hafif hafif ağrıyodu sadece diyelim 5-6 haftalikken 2 kere ağrıdan uykudan uyanmıştım okadar sonra pek bel ağrım olmadı .!.:1 haftadamı cıkıyormuş sonuclar ammada varmış ya.bende bel ağrısı cok bakalım benim sonuc ne olacak.bide şey denedim ben .ayva yedim bulaşık elimle yanagıma dokundum gamzeli olsun diye bebişim....kuzenim denemişdi olmuşdu....-tatlicadiarzu-
PRETY KIZ DUR BAKIM DAHA 6 GUN VAR HEMEN UMUTSUZLUGA KAPILAklava:
1 haftadamı cıkıyormuş sonuclar ammada varmış ya.bende bel ağrısı cok bakalım benim sonuc ne olacak.bide şey denedim ben .ayva yedim bulaşık elimle yanagıma dokundum gamzeli olsun diye bebişim....kuzenim denemişdi olmuşdu....-tatlicadiarzu-
canım bel ve kasıkta olması normal,makattada genelde hamilelerde hemoroid oluyormuş cnm bebek baskı yapıyor ya,sende belki olmamıştır ama öyle bi ağrıdır cnm,hertürlü ağrı görüceksin valla belden aşağında hafif hafif genelde de hepsi normal cnm dayanılmaz birşey olursa dr.a sor ama mutlakaCotonak canım sen tecrubelısın ya bısı sorucam..benım boyle usutmusum gıbı makattan vuran hafıf agrım var sence bu neden olur ya bıraz daha bel ve kasıgımda var normalmı bu
1 haftadamı cıkıyormuş sonuclar ammada varmış ya.bende bel ağrısı cok bakalım benim sonuc ne olacak.bide şey denedim ben .ayva yedim bulaşık elimle yanagıma dokundum gamzeli olsun diye bebişim....kuzenim denemişdi olmuşdu....-tatlicadiarzu-
pretty cnm bende 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı hiç moralini şimdiden bozma yani,hiç inanmıyorum şu erken gebelik testlerine kimini gösteriyor ama burda da öyle göstermediği kaç arkadaş olmuştu ben hiç çift çizgi göremedim yani,kanda öğrendim sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?