inş canım.kız saziye hatırlıymsn geçen ay cam silerken komşum su geldi diyip cingar çıkarmıştı.ayy o da hamileymiş.başka bi komşudan öğrendim.
hahah ıyımış, tebrık et kız bırıcık komşunu :))
kızlar söylemiştim ailemgeldi memleketten giremiyorum pazartesi evde çift çizgi gördüm dünde kan testi yaptırdım 273 çıktı ama daha kese görmrk için salı günü gidicez biliyorsunuz ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım yine öyle olacak diye korkuyorum bakalım artık salı kesinleşir hatta doktor değerlere göre ikiz bile olabilir dedi yani kızlar şimdilik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gibiyim benim için dua edin
canım ya günü gününe hatırlamıyorumkı yasadıklarımı keske yazsaydım sımdı sana faydam olurdu ..ama o agırlık bende de vardı ya ınsallah sende hamısleındır canım...ha bıde benımde cok ınancım vardı bu aya daır bak umut cok onemlı benımkı tuttu senınkıde tutsun ısalllaaahhh:Saruboceq:
inşş cnm inşşş güzel dileklerin için saol
Ewet canım ama öyle...Ateş ölçme topiğinde 2 arkadaş o rüyayı gördü ve o ay hamiş kaldılar...Başka topiktede okumuştum ama hatırlayamıyorum canım...İnşallah öyle olur kuşum...
ya kızlar akşam bi başım döndü...
iğnenin yada progestanın etkisi heralde
progestan olablır benı mahvetmışti busefer
ayın 18 indede dra gidicem eğer adet olmazsam gebelik testi yapacak 9 günüm kaldı yani çok heyecanlıyım yaa
ben geçen ayda içmiştim bunu ama o zaman bi etkisi olmamıştı şimdide ilk defa oldu
ınsallah hamıle kalırsın canım yaaaa, düşünsene herkez bu topıkde gıderek hamıle kalıyo ay neguzel olur paylasırız herseyımızı sorunlarımızı. hihoyyyt
bugun kuzenım geldı bıze arkadasnıda getırmış, o kızda klomen kullanmıs ıgne vurulcak bıkac gun sonra.ilk tedavısıymıs onada cok dua ettım ıns allah ısteyen herkeze verır
toprak canım sen nasılsın?
iyiyim canım ne yapayım siz hamişmiyim diye gün sayıyorsunuz bende eşime kavuşmak için
Kızlar sizlere avatarınıza koymaya resimler buldum...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?