2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Ewet canım ama öyle...Ateş ölçme topiğinde 2 arkadaş o rüyayı gördü ve o ay hamiş kaldılar...Başka topiktede okumuştum ama hatırlayamıyorum canım...ınşallah öyle olur kuşum...

yaaaaa nasıl sevindim cnmmmmmmmmmm anlatamam sanki sen hamile kalsan arkandan bende kalırım gibi hissediyordum inan çok ama çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş
sen buay klomen kullanmışmıydın o ilaçı kullananların yüzde 10 unda ikiz olabiliyomuş

progestan olablır benı mahvetmışti busefer

ayın 18 indede dra gidicem eğer adet olmazsam gebelik testi yapacak 9 günüm kaldı yani çok heyecanlıyım yaa
ben geçen ayda içmiştim bunu ama o zaman bi etkisi olmamıştı şimdide ilk defa oldu

ayın 18 indede dra gidicem eğer adet olmazsam gebelik testi yapacak 9 günüm kaldı yani çok heyecanlıyım yaa
ben geçen ayda içmiştim bunu ama o zaman bi etkisi olmamıştı şimdide ilk defa oldu

ınsallah hamıle kalırsın canım yaaaa, düşünsene herkez bu topıkde gıderek hamıle kalıyo ay neguzel olur paylasırız herseyımızı sorunlarımızı. hihoyyyt

ınsallah hamıle kalırsın canım yaaaa, düşünsene herkez bu topıkde gıderek hamıle kalıyo ay neguzel olur paylasırız herseyımızı sorunlarımızı. hihoyyyt

inş cnm cidden bu topicte hepimiz hamile olsakta hepimiz bebişlerimizden konuşsak

bugun kuzenım geldı bıze arkadasnıda getırmış, o kızda klomen kullanmıs ıgne vurulcak bıkac gun sonra.ilk tedavısıymıs onada cok dua ettım ıns allah ısteyen herkeze verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…