2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar merhaba.bende bir rüya gördüm anlatayım size. hastanedeyim gebelik testi yatırmışım test sonucunu bir bebek elbisesiyle veriyorlar bana. sonuç onbinlerde filan hemşire hamilesin diyor ama inanamıyorum doktora sormam lazım diyorm ve doktoru aramaya başlıyorum ama orda uyandım. ama yüzümde bir sürü sivilce çıktı kesin adet olucam offf yaa...

geçen ayda adetime bir kaç gün varken yine böyle bir rüya görmütüm. eczanede idrar testi yapıyorlar. tek cizgi çıkıyor çok kızıyorum yanlış yaptı beceremedi filan diyorum.. iki gün sonra adet oldum. o rüyam doğru çıktı bunun niye tersi çıkacak yaaa...kızlar ben kafayı yedim yaaa: allah yardımcım olsun

canım çok kafaya taktığın için bunları yaşıyorsun. oluruna bırak. sen kafana takarsan çok sorunlar yaşarsın. madem bu kadar çok istiyorsun dr.a gittinmi hiç buyüzden ne dedi dr.?

canım çok kafaya taktığın için bunları yaşıyorsun. oluruna bırak. sen kafana takarsan çok sorunlar yaşarsın. madem bu kadar çok istiyorsun dr.a gittinmi hiç buyüzden ne dedi dr.?

ben genel bir muayne yaptırdım bir problem yok dendi ama 2 ay daha bekleyip yumurta takibi filan yaptırmayı düşünüyorum. ayrıca gittiğim doktorlar eşimdende test istiyor tabi eşim daha beş ay oldu çok acele ediyorsun diyor yanaşmıyor.

canım benim hadi hayırlısı bakalım...kaç haftalıksın şimdi inş bebşinide görürsün ben ilk gittiğimde sadece keseyi görmüşdüm.inşallah bebişide görmüş olursun sen...zemuszemus

canım ınsallah ben kesesını bıle gormeye razıyım
bır belırtısı yeter bana :)) ama gece ruyamda gordum dr bana onun mınık kesesını gosterıyordu cok guzeldı:)))kac haftalık oldugumu bılmıyorum canım ama tahmınen 4+5 falandır cunku adetten adete sayılıyorsa eger adetım 5 gun gectı bugun

son adet tarihine göre hesaplanıyor.son adetin nezmandı..

5 ay bencede biras erken ama insan annelik duygusunu hemen tatmak istiyo galiba :CüvCüv: sen moralini bozma canım takıntı haline getirdiğin için olmmadı belki daha belkide kafanı yorma sen oluruna bırak olumunekankayizsmile

son adet tarihin ne canım beyaz gelin

hatırladığım kadarıyla 21 nisan canım...

bu arada hamiş güzeller ve güzel anneler belki biliosunuzdur ama ben gene söleyeyim milupa aptamilin bi klübü var anne ve bebek klübü die oraya cep telefonuyla ücretsiz üye olup cep telefonuna bilgilendiici smsler alıp hediye paketlerine de sahip olabilirsiniz. ben hastaneye gideym kaç haftalık olduğunu öğrendikten sonra cepten üye olayı düşünüyorum
Milupa AnneBebek Kulübü

sen sat a göre 7 haftalık hamişsin

eğer 21 nisan doğru ise toprağında dediği gibi 7hafta bir gunluk hamilesin.doğumunda 26 ocak mış

canım benım 5 mayıstı son tarıhım ben kacıncı haftamdayım acaba??? netten hesaplayıcılara gırmeye calısıyorum ama bır turlu acılmıolar

eğer 21 nisan doğru ise toprağında dediği gibi 7hafta bir gunluk hamilesin.doğumunda 26 ocak mış

bilmiorum canım benim hamileliğim çok karmaşık geldi bana... bide benim karnım hemen şişti... ben şimdi fotosunu göndericem nomal mi bu kadar şişmesi.. iş ortmından biçok kişiye sölememiştim. herkez beni görünce hayırlı olsun demeye başladı... utandım herkes bana öle diince :kedi: :kedi:

resmi görmedim ama normaldir canım hormonal dengeler değişiyor.benimde bayağı buyul gibi geliyor bana.kıyafetlerim zor oluyoo artık hatta olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…