temmuzun sonunda zaten 15 günlük izne çıkacağım vermezlerse de işten çıkarım
hayırlsıı olsun,verirler ya durumunu biliyorlar sonuçta,dinlen bol bol,denize de gitt ohh
ayyy bende çok istiyorum cnm eşim çalışırsa eğer annemlere sölicem götürsünler beni :))) çok özledim denizi
peki 1 hafta sonra geçer mi bu şişkinlik
kızlar ben daha adet olmadım :))
slm kızlar.benim regl günüme 5 gün var.göğüs uçlarımda sızı ve kasıklarımda ağrı var.sizce azcık umutlanayım mı?
pazartesi gidicem canım.. ama miğde bulantılarım başladı yaaa... kendimi kötü hissediyorum.. senin randevun kaçta? bugünmü?
peki 1 hafta sonra geçer mi bu şişkinlik
kızlar bişey sorcam.hamile iken derlerya hani ciğere dokuma,elin bulaşıkken biyere surem buşlaşık derken mesela çilek yedin elin çilekli onu bi yerine değdirme.cocukda leke olur falan filan işte.peki unutupta dokunursak:???????????????
kızlar ben daha adet olmadım :))
kızlar son 2 saatım kelebegımı gormek ıcın coook heyecanlıyııım:))
8,30 da canım aksam gıdıyorum :)))
canım valla sen benden 2 hafta ondesın ama benımde ılk bır hafta yanı gecen hafta karnımı goren sen hamılemısın dıyodu bugun ındı sıskınlıgım bıraz ıner heralde senınkıde canım ben dr sorucam onu unutmazsam:))
canım vallahı ablam bılerek denedı benım onu olmaz dıye malesef annemde bende denemıs(( tam ıkı kaburgamın arasında kucuk bır parmak ucu lekesı var:)))) mıdemın ustunde yanı:))) ablamda cocugunun poposunda denemıstı ınanmassın ama cocugun poposunda leke var bende ondan sonra ınandım o yuzden cıger yaptıgım gun ellerım havada gezdım gecenlerde 2 sanıyede bır elımı yıkadım ınsallah hıc bır yerıme dokunmmısımdır..en garantısı hıc cıger yemememk:))))ama ben cok severım ay bak sımdı canım cektı:)))
canım hadı hayırlısı ınsallah gelıyodur bebıs:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?