2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

alışıcam artık :) sanki herkez dönüp dönüp bana bakıo ne kadar şişko bi kız die kaydirigubbakcemile3 neyse kızlar ben çıktım yarın görüşürüz by opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam.hamile iken derlerya hani ciğere dokuma,elin bulaşıkken biyere surem buşlaşık derken mesela çilek yedin elin çilekli onu bi yerine değdirme.cocukda leke olur falan filan işte.peki unutupta dokunursak:???????????????

slm kızlar.benim regl günüme 5 gün var.göğüs uçlarımda sızı ve kasıklarımda ağrı var.sizce azcık umutlanayım mı?

yani şimdi o dediklerin benim hamilelik belirtilerim arasındaydıkaydirigubbakcemile3 ne desemki şimdi böle deyipte sonra çıkmayınca ümitlendirdim diye üzülüyorum ama hamilelik belirtilerim arasında vardı cnm

benimde var ya ilk göğüs uçlarımda olmuştu bikaç gün sonra göğüslerim büyümüştü çünkü benim normalde adet zamanlarında öle olmazdı ordan anlamıştım ben :))

kızlar son 2 saatım kelebegımı gormek ıcın coook heyecanlıyııım:))

pazartesi gidicem canım.. ama miğde bulantılarım başladı yaaa... kendimi kötü hissediyorum.. senin randevun kaçta? bugünmü?

8,30 da canım aksam gıdıyorum :)))

peki 1 hafta sonra geçer mi bu şişkinlik

canım valla sen benden 2 hafta ondesın ama benımde ılk bır hafta yanı gecen hafta karnımı goren sen hamılemısın dıyodu bugun ındı sıskınlıgım bıraz ıner heralde senınkıde canım ben dr sorucam onu unutmazsam:))

canım vallahı ablam bılerek denedı benım onu olmaz dıye malesef annemde bende denemıs(( tam ıkı kaburgamın arasında kucuk bır parmak ucu lekesı var:)))) mıdemın ustunde yanı:))) ablamda cocugunun poposunda denemıstı ınanmassın ama cocugun poposunda leke var bende ondan sonra ınandım o yuzden cıger yaptıgım gun ellerım havada gezdım gecenlerde 2 sanıyede bır elımı yıkadım ınsallah hıc bır yerıme dokunmmısımdır..en garantısı hıc cıger yemememk:))))ama ben cok severım ay bak sımdı canım cektı:)))

kızlar ben daha adet olmadım :))

canım hadı hayırlısı ınsallah gelıyodur bebıs:)))

bilerek deneyince oluyor demekki unutunca bişey yok.benim kuzenimde zeytini denedi ve ayvayı cocuğunda...poposunda zeytin lekesi ve yanagında gamzesi var şimdi oğlunun.oda hiç inanmayarak denedi...

ayy bende geçen ay et keserken elimi kesmiştim ama hemen acile gitçem diye habire yıkıyodum,yinede bilmeden değmişsem olurmu acaba :))))yazık çocuğa ya,o an can acısıyla neremi elledimki kimbilir,inşallah olmaz ama ciğer değil et di,farkedermiki sonrada bidaha et kesmedim eşim kesiyor :))) hazırları atıyorum sadece tavaya ondada sorun olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…