canım sence cıkarmı ultrasonda kesesı vede kalp atısı
tamam canım yaptım 5+1 mısım:))))
ya sn 5 haftalıkken bebeğinin sesini duyabiliosunda ben neden bu kadar bekletiliyorum bende yarın bi gideyim ya... sinirlerim bozuldu 7 haftalığım 3 aylık gibi görünüyorum..
senı kım bekletıyo canım gıt tabı de ben daha duyamadım yanı gıdınce duyarmıyım dıye umut edıyorum sadece
iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız,benim sınavlarım bitti mezun olucam sanırım çok iyi geçmedi ama 50-60 alırım gibi geçerim yani,neyse herşey yolundamı,ben hala 51 kiloyum ama çok belirgin şekilde önde top gibi karnım çıktı benimde hiç kilo almadım ama daha,dünde annem dr.a kilo almıyor diye şikayet etti dr.da önemli değil bebğin gelişimide annenin durumuda iyi dedi,çok kilo almak çok sağlıklı bebekler gelcek anlamına gelmiyo dedi,kimi insan kilo alır kimi çok almaz dedi ama göbeğim çok belli artık ve bu hafta böyle oldu dışardan gören arkadaşlarım elliyo belli oluyo diye,benden bukadar haberler,hep evdeydim hiç bir gelişme yaşamadım :)))
teşekkürler cnm 1 sene yada 2 sene evdeyim hep artık bakalım kısmetse,aslında 6aylık olduktan sonra çalışmaya başlamak istiyorum ama kısmet yani ogünkü şartlar ne olur bilemeyiz,ama dinlenmek çok iyi gelicez,yıllardır beklediğim bir andı :)))) sen nasılsın canım nasıl bebişimiz,kolay geçiyormu,benim hiç sorunum yok şuara şükürsadece ara ara alttan böle minik minik ağrılarım oluyo kasık altından sanki ama hep olan şeyler yani
benim dün karnımda ağrı vardı elleyince sanki bir şey batıyor gibi ama şimdi yok bulantım falanda yok çok rahat geçiyor ama akşama doğru biraz rahatsız oluyorum gün boyu oturmaktan arada biraz kalkıp geziyorum ama ne fayda eve gidincede hiç bir şey yapasım gelmiyor tembel oluyorum :1closedeyes:
evet canım sürekli oturmak çok rahatsız edici bi durum ya,kaç gündür bende 2şer saat hep bizim okul sıralarında oturdum tahta bide ya offf feci bişeydi eve gelip yattım hep hemen,doğumdan sonra devam etçekmisin cnm yoksa iznini mi kullanıcaksın,bende aslında hep biyere başladıktan sonra bebek yapcam derdim ama acele ettik biraz,bide artık o isteği bastıramıyosun biran önce anne olmak istiyosun ya ondan dayanamadım zaten :))
sen bilirsin tabi cnm da antalyada çok sıcak çok zor olcak orada klima altındasınız ama daha da ilerleyen dönemlerde sürekli oturmak çok rahatsız etcek seni,sıkıldığın yerde bırak cnm ya da idare etçek yerse sana izin versinler dönem dönem :))) ayda 15er gün ne iyi olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?