2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım bizim dediğimiz leke olyı ciğer için.ama et içinde seyi duydum eldivensiz ellemeyin.hayvanlardan gecen virüsler olabilirmiş.buzlukda diğer gıdalarla birbirine temas etmemesi gerekiyormuş..

kızlar beynım yorgun bedenım yorgun sormayııın.
sabah 8bucukda eşimin arkadasının karısı geldı ıkı kucuk cocugu var bırı 3 bırı 2 yasında . bıraz once gıttı daha.
cok yoruldum cocukların ahıc bakmıyo sınırım bozuldu kovacakdım nerdeyse saat 7 oldu 11 saat benımleydı ınanamıyom hala. bısekıl bı kız offff bugun hıc bıtmıcek o gıtmıcek sandım. bı duş almam lazım acıl kendıme gelmem ıcın. evın halını görmenızı hıııııc ıstemem

kumralperi cnm hadi hayırlısıyla gör inş miniğini...darısı bizlerin başına inşş

canım bizim dediğimiz leke olyı ciğer için.ama et içinde seyi duydum eldivensiz ellemeyin.hayvanlardan gecen virüsler olabilirmiş.buzlukda diğer gıdalarla birbirine temas etmemesi gerekiyormuş..

evet cnm onu bende duydum ben o an et kesmicektim aslında ondan eldiven giymemiştim et tam bir yemeklikti ama gözüme çok geldi yarısını ayırayım dedim 2 parça yapışıktı onu bıçakla ayırırken oldu yoksa eldiven aklımdaydı hep,allahtan ciğer kesmedim hiç,onu annem hep hazırlar getirir,çok sevmiyorum zorla yiyim diye gelirken getiriyo hep kaydirigubbakcemile3

ah cnmm çok zor oluyo ya öyle çocuklarıyla ilgilenmeyen bi anne oldumu

ayy inanmıyorum 8 buçukta misafirliğemi gidilir ya ne ayıp rüyasında senimi görmüş kaydirigubbakcemile3 bende kızıyorum öle çocuklarına sahip çıkmayan annelere ya ağaç yaşken eğilir çocuklar busefer misafirlikte yaptıkları şeyleri doğru sanıyorlar anneleri onlara karışmayınca,ilerde de böyle oluyorlarsonra offf geçmiş olsun cnm valla kaydirigubbakcemile3

öyle çocuklarına bakmayan tipler zor oluyor :)
işin zormuş
neden o kadr kaldı ki

inşalah kızlar yaa bakalım :))
klomennin etkisi de olanbilir ilk kezz g ecikiyor

canım klomenden sonra progestan kullandınmı eger kullandınsa progestan bıtınce 3 gun adet olmazsan hamıelsın demektır dene bunu canım

nezaket canım zeytın ne oda mı leke yapıyor yoksa ben onu hıc duymamıstım
sınem canım et nezaketın dedıgı gıbı vırus gecerse dıye eldıvensız dograma canım ben hazırlandım kzılar kocısım gelınce hemen gıdıcez:)))

ayy cok yorulmuşum, eşim gelsede uyusak. öpüyorum kızlar ıyı sohbetler. opuyorumnanaktan

hayır canım onu vermedi
o ne işe yarıyorr
adet düzensizliğinde veriliyor diye biliyorum

hayır canım onu vermedi
o ne işe yarıyorr
adet düzensizliğinde veriliyor diye biliyorum

cnm bende kullanıyorum progestanı eğer bebek varsa bebğin tutunmasına yardım ediyo yoksa adeti getiriyo
bnmde 14ünde bitecek progestanım ve 3 gün beklicem adet olmamak için

arkadaşlar ben regi oldum yeni tarih 6 temmuz ...çok üzgünüm 6. denem olucak...inşallah son olur...ilk hamileliğimde 6 ay sonra olmuştu...

Tamam canım...Demekki bu ay değilmiş bebişinin gelmesi...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Kızlar eğer gözümden kaçan varsa yazmadığım kusura bakmayın...Geçmişi okudum ama belki eklemediğim olabilir tekrar hatırlatırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…