ayy bende geçen ay et keserken elimi kesmiştim ama hemen acile gitçem diye habire yıkıyodum,yinede bilmeden değmişsem olurmu acaba :))))yazık çocuğa ya,o an can acısıyla neremi elledimki kimbilir,inşallah olmaz ama ciğer değil et di,farkedermiki sonrada bidaha et kesmedim eşim kesiyor :))) hazırları atıyorum sadece tavaya ondada sorun olmaz heralde
testin sabah idrarıyla uygulanması şart mı??
canım bizim dediğimiz leke olyı ciğer için.ama et içinde seyi duydum eldivensiz ellemeyin.hayvanlardan gecen virüsler olabilirmiş.buzlukda diğer gıdalarla birbirine temas etmemesi gerekiyormuş..
kızlar beynım yorgun bedenım yorgun sormayııın.
sabah 8bucukda eşimin arkadasının karısı geldı ıkı kucuk cocugu var bırı 3 bırı 2 yasında . bıraz once gıttı daha.
cok yoruldum cocukların ahıc bakmıyo sınırım bozuldu kovacakdım nerdeyse saat 7 oldu 11 saat benımleydı ınanamıyom hala. bısekıl bı kız offff bugun hıc bıtmıcek o gıtmıcek sandım. bı duş almam lazım acıl kendıme gelmem ıcın. evın halını görmenızı hıııııc ıstemem
sabah 8bucukda eşimin arkadasının karısı geldı ıkı kucuk cocugu var bırı 3 bırı 2 yasında . bıraz once gıttı daha.
cok yoruldum cocukların ahıc bakmıyo sınırım bozuldu kovacakdım nerdeyse saat 7 oldu 11 saat benımleydı ınanamıyom hala. bısekıl bı kız offff bugun hıc bıtmıcek o gıtmıcek sandım. bı duş almam lazım acıl kendıme gelmem ıcın. evın halını görmenızı hıııııc ıstemem
inşalah kızlar yaa bakalım :))
klomennin etkisi de olanbilir ilk kezz g ecikiyor
kızlar benım kocısım geldı cıkıyorum ben hadı gorusuruz:)) sans dıleyın bana:)))))
kızlar benım kocısım geldı cıkıyorum ben hadı gorusuruz:)) sans dıleyın bana:)))))
arkadaşlar ben regi oldum yeni tarih 6 temmuz ...çok üzgünüm 6. denem olucak...inşallah son olur...ilk hamileliğimde 6 ay sonra olmuştu...
canım klomenden sonra progestan kullandınmı eger kullandınsa progestan bıtınce 3 gun adet olmazsan hamıelsın demektır dene bunu canım
nezaket canım zeytın ne oda mı leke yapıyor yoksa ben onu hıc duymamıstım
sınem canım et nezaketın dedıgı gıbı vırus gecerse dıye eldıvensız dograma canım ben hazırlandım kzılar kocısım gelınce hemen gıdıcez:)))
hayır canım onu vermedi
o ne işe yarıyorr
adet düzensizliğinde veriliyor diye biliyorum
arkadaşlar ben regi oldum yeni tarih 6 temmuz ...çok üzgünüm 6. denem olucak...inşallah son olur...ilk hamileliğimde 6 ay sonra olmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?