kadriye sen progestan bittikten kaç gün sonra idrar testi yapmıştın cnm
ilaç kullanmadım hıc.ılaca gerek varmı pekı.ıstesem dr. verır mı.pekı sız ılac kllandıktan sonra kac tane olustu.kac mm de catlatma ıgnesı oldunuz
hımmm sagolun kızlar yaaa.zaten ben butun tetkıklerımı yaptrdım.hersey yolunda bende.esımın varıkoselı dısında.ameıyat dusunuyoruz bu yaz.kurtulsak su illettende bebısım gelse benımde.bsbirkin canım sende ınsallah hamılesındr.
kadriyecım bebısın bır an once saglıkla dogsunda ısıralım kücük bacaklarını
kızlar benım dogum gunum 2 şubat meleğimin de 12 şubat olucak eger anne ben erkn gelcem demezse:))))
bakarsın annesinin doğum gününü kutlamaya gelir..
bide sanki senin kızın olcakmış gibi hissediyorum ben yaa
canım varıkosel testıslerdekı damarın genıslemesı.damar genısleyınce ısı artıyor.ve spermler ısıda olumsuz etkılenıyor.sayı,hareket ve morfolojıyı etkıleyebılıyor.amelıyatlan genısleyen damarlar normale döndürülüyor ve spermler normale dönüyor tabı en az3 ay da olumluya onelık degısı oluyor.bızım testte cok etkılememıs degerlerı.sınırın ustundeydı degerler ama yınede olmuyor bebıs
canım şu hamilelik varya çok garip şu senın bebegının bacakalrını ısrılaım demene bile gözlerim doldu...ınsallah saglıklı bır sekılde gelrı yanıma canım onu cok merak edıyorum..öpmek koklamak ıstıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?