2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ilaç kullanmadım hıc.ılaca gerek varmı pekı.ıstesem dr. verır mı.pekı sız ılac kllandıktan sonra kac tane olustu.kac mm de catlatma ıgnesı oldunuz

hazelcım benım dr'umun bana dedıgı sey şu ....ben dr'uma bende neden 1 tane yumurta gelıstı dıye sormdugumda..benımkıde 19/17 capındaydı..boyle olması daha ıyı hamıle kalanlar boyle kalıyo dedı daha verımlı oluyo dedı ..yanı eşinde de bir sorun yoksa ınsallah bu ay tutar hayatım hıc kafaana takma bende de tek yumurta vardı ..ve cok tatlı bır mınıgım olduuu:)))))

kadriye sen progestan bittikten kaç gün sonra idrar testi yapmıştın cnm

canım progestanı daha kullanıyordum ben pazar gunu bıtıcektı ben cuma gunu test yapmıstım ve sılık cıkmıstı ...sonrada hemen kanda baktırmıstım onda da 35,51 cıkmıstı sonuc...sonra daha net cıkan testı de progestan bıttı pazar gunu ben persembe gunu yaptım ve onda ıkı cızgıde cok belırgındı:)))
yanı progestanı kullandıgım 8, gunde aslında mınıgım anne ben burdayım dedı:)))))

ay canım ya yerım ben senın mınıgını.
canım esımde varıkosel var ama rabbım ısterse olur.dua edermısın canım bana da.hamişlerin duası kabul olurmus.

ilaç kullanmadım hıc.ılaca gerek varmı pekı.ıstesem dr. verır mı.pekı sız ılac kllandıktan sonra kac tane olustu.kac mm de catlatma ıgnesı oldunuz

cnm ben geçen ay ilaçsız takip yaptırdım yumurtam 15 mm de kaldı büyümedi o yüzden klomen kullandım bu ay sağda iki solda iki yumurtam oldu biri kendiliğinden 14. gün çatladı diierleri içinde 15. gün çatlatma iğnesi yaptı dr 19 mm olunca sonrada progestan içeceksin 10 gün ve 3 gün bekliceksin dedi 3 gün içindede adet olmazsan büyük ihitmalle hamilesindir yanıma gel bakalım dedi ..
senin doğal olarak yumurtan gayet ii büyümüş

ay ederım canım nolcak ...varıkosel ne demek canım bılmıyoum ama YÜCE RABBıMıZ vercekse varıkosel marıkosel dınlemez ınsallah olur hayatım

betül hayatım...sen bıldıgım kadarıyla ılaca 5. gun basladın ve progestana 14. gun basladın ..ben ılaca 3. gun basladım progestana da 18. gun basladım yanı sen benle kıyaslama gün olarak canım senınkı daha cabuk gorunebılır yanı yada benımkımı gorunur kız ıste bılmıyom gunlerımız farklı canım

hımmm sagolun kızlar yaaa.zaten ben butun tetkıklerımı yaptrdım.hersey yolunda bende.esımın varıkoselı dısında.ameıyat dusunuyoruz bu yaz.kurtulsak su illettende bebısım gelse benımde.bsbirkin canım sende ınsallah hamılesındr.

kadriyecım bebısın bır an once saglıkla dogsunda ısıralım kücük bacaklarını

canım şu hamilelik varya çok garip şu senın bebegının bacakalrını ısrılaım demene bile gözlerim doldu...ınsallah saglıklı bır sekılde gelrı yanıma canım onu cok merak edıyorum..öpmek koklamak ıstıyorum:)))

canım varıkosel testıslerdekı damarın genıslemesı.damar genısleyınce ısı artıyor.ve spermler ısıda olumsuz etkılenıyor.sayı,hareket ve morfolojıyı etkıleyebılıyor.amelıyatlan genısleyen damarlar normale döndürülüyor ve spermler normale dönüyor tabı en az3 ay da olumluya onelık degısı oluyor.bızım testte cok etkılememıs degerlerı.sınırın ustundeydı degerler ama yınede olmuyor bebıs

bakarsın annesinin doğum gününü kutlamaya gelir..
bide sanki senin kızın olcakmış gibi hissediyorum ben yaa

vallaaa canım ağzından ball damlıııyoooo:))))))

içimden geçirsemde kız olmasını dile getirmeye korkuyorum sağlıklı bir evlat diledim Allah'tan ve hayırlı... onun için oglan kız hıc farketmez canım

peki canım o rahatsızlık nasıl anlasılıyor kendınızmı anladınız yoksa bır dr mu teshıs koydu acaba benım esımde de varmıdır

amin inşallah canım.saglıklı bebısın olcak sen hıc takma kafana.dualarımız sızınle

cnm evet klomene 5. gün başladım ama progestana 18.gün başladım bende
içten duan için çok saol cnm inşş dediğin gibi şubat annesi oluruz bizde..
ya öyle birden içimden geçti istediğin kızsa inş o olur tabi en önce sağlıklı ve hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…