2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

selam bayanlar ya üstümde nasıl bi halsizlik var sabahtan beri elim bi işe değmedi birde 1 saat uyumuşum kanepede uzanırken normalde gündüz asla uyumam eşim bile şaşırdı..

ne zamndır giremiodum nete işlerim vardı

karakaya tebrik ederim canım seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...

allah hayırlısıyla eşine kavuştursun inş cnm bende bu senenin başında şafak saydım eşim askerdeysi şubatta geldi o 5.5 ay nasıl zordu anlatamam seni çok ii anlıyorum

çok kötü bişey allah kimseye yaşatmasın yaz tatili bitince 2 ay sonra buraya geri dönme düşüncesi beni deli etsede geçecek bu günler diyorum ama resmen yaşladım burada hayatımın en güzel günleri kabus gibi geçiyoburanın bana en büyük hatırası saçımdaki beyazlar buradan gitsemde aynaya her baktığımda bana hatırlatacak kendini
canım inşallah sende hamişsindir daha önce yazdığın belirtilerini okudum iğne ilaç belirtileri yapar mı hiç bilmiyorum ama belirtilerin hamilelik yolunda

cnm gerçekten sayılı gün çabuk geçiyo sayarken sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo insana ama sonra bi bakmışsın hepsi geride kalmış ve sanki siz hiç eşinle ayrılmamışsınız bu ayrılık hiç olmamış gibi gelecek sana ..
ilaçların etkisimi bebekmi bende anlayamadım baş dönmem ve uyku halimde oldu bugun inş umutlarım boşa değildir..
sizlerden arkadaşlaımdan ailemden ve öğrencilerimden aldığım dualara güveniyorum

inşallah canım inşallah hamilesindir allahım isteyen herkese versin buraya karnımda bebişimle dönmeyi çok istiyorum çookk

iki ayı iyi değerlendir cnm
birde eylüldeki seminere gelme cnm ya rapor al taa 20 eylüle kdr eşinle kalabilirsin ozmn hem seminerde bişey yaptığımızda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…