kızlar bakın benim yer fıstığımaa.yesin onu annesi...
evet canım gördüm.maşallh.Allah bize de nasip etsin
ayyy ben dayanamayıp az önce yaptım testi.Tek çizgi çıktı
Canım daha gününe var...Neden gününde testini yapmıyorsun...klava: Şeniz :1hug:
kızlar bakın benim yer fıstığımaa.yesin onu annesi...
yaaa kızma :gitme: çok sabırsızım.hala umut var mı acaba?
Canım tabiki kızarım...Sonra üzülüyorsunu hem...Gününde yapmak en doğrusu canım...Tabiki umut var...Daha gününe var hem...İnşallah meleğin senledir ama göstermiyordur...
toprakceylin ve buurcuum sizler nasılsınız...
TOPRAKCEYLİN ve BUURCUUM sizler nasılsınız...
nolsun canım ya işte ben gün sayıyorum buradan kurtulmak için
allah hayırlısıyla eşine kavuştursun inş cnm bende bu senenin başında şafak saydım eşim askerdeysi şubatta geldi o 5.5 ay nasıl zordu anlatamam seni çok ii anlıyorum
çok kötü bişey allah kimseye yaşatmasın yaz tatili bitince 2 ay sonra buraya geri dönme düşüncesi beni deli etsede geçecek bu günler diyorum ama resmen yaşladım burada hayatımın en güzel günleri kabus gibi geçiyoburanın bana en büyük hatırası saçımdaki beyazlar buradan gitsemde aynaya her baktığımda bana hatırlatacak kendini
canım inşallah sende hamişsindir daha önce yazdığın belirtilerini okudum iğne ilaç belirtileri yapar mı hiç bilmiyorum ama belirtilerin hamilelik yolunda
cnm gerçekten sayılı gün çabuk geçiyo sayarken sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo insana ama sonra bi bakmışsın hepsi geride kalmış ve sanki siz hiç eşinle ayrılmamışsınız bu ayrılık hiç olmamış gibi gelecek sana ..
ilaçların etkisimi bebekmi bende anlayamadım baş dönmem ve uyku halimde oldu bugun inş umutlarım boşa değildir..
sizlerden arkadaşlaımdan ailemden ve öğrencilerimden aldığım dualara güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?