2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

iki ayı iyi değerlendir cnm
birde eylüldeki seminere gelme cnm ya rapor al taa 20 eylüle kdr eşinle kalabilirsin ozmn hem seminerde bişey yaptığımızda yok

canım ansınıfı olduğum için 11 eylülde başlayacağım bide rapor almayın soruşturma açarız falan diyolar bilmiyorum ne yapacağımı duruma göre karar vereceğim bakalım

bugun hiç ama hiç huyum olmamasına rağmen kanepede uzanırken uyuyakaldım 1 saat uyumuşum bu bi belirtimi acaba bütün günde elim işşe gitmedi ve çok acıkıyorum allahım inşş bunlar bebişe işarettir..

buarada ezo harika bişey ya o görüntü maşşallah..

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

canım benim inşallah bu duyguları biran önce yaşarsın :Saruboceq:

inş cnm sende bende tüm isteyen arkadaşlarda bu duyguyu tadıcaz allahın izniyle...

canım :))))) ay heveslendırmek ıstemıyorum ama ya bu anlattıklarının hepsı su an bende var o zamanda vardı hadı ıkı gun daha canım sonra testını yapıp rahatlıcaz ınsallah:))))

kızlar bugun 12. gunum yumurta takıbıne gıtıım ılk kez.dr. sagda 17-18 mm bı yumurta var dedı.catlamak uzere dedı.eve geldıgımde ovulasyo testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı.acaba catladımı .hafıf sancı hıssettım ama.dun yapmadım testı acaba catladımı.kac mm.de catlıyor yumrta

canım :))))) ay heveslendırmek ıstemıyorum ama ya bu anlattıklarının hepsı su an bende var o zamanda vardı hadı ıkı gun daha canım sonra testını yapıp rahatlıcaz ınsallah:))))

ay cnm ağzından bal damlıyo valla sen söylemesende ben hevesleniyorum zaten:) olmazsa bile sana demem beni heveslendirdin diye ben de çok umutluym inş 2 gün sonra bebişimin benimle olduğunu öğrenirim rabbim dualarımı kabul eder inşş

boş geçirme bu günlerini cnm çatlamış olabilir yumurta çok çabuk gelişiyor bnm 10. gün 10 mm olan yumurtam 13. gün 16 mm olmuştu birde 13 14 mm lik 3 yumurtam daha oluşmuştu

offf kocam düğüne gitti kızlar ben gitmek ıstemedım ama sımdı de cok canım sıkılıyooo(( ders calısmam gerekıyo ama hıc canım ıstemıyo(( bırsurur utu bırıktı yapmak ıstemıyooo(( hıcbırseye karsı ıstek yok ya neden boyle oluyooo

canım bu haftayı cok guzel calısarak gecırın ınsallah tutar bu ay bak yumurtanın buyuklugu de cok guzel kız:)))) hadı bakalım hayırlısı

ıyımı canım gercekten.pekı bı tane olması normalmı.dr.bugun ve pzt ılıskı onerdı.gun asırı dedı.ayyy inşallah tutar bu ay

ıyımı canım gercekten.pekı bı tane olması normalmı.dr.bugun ve pzt ılıskı onerdı.gun asırı dedı.ayyy inşallah tutar bu ay

ilaç kullanmadıysan normal cnm ilaçsız sanırım genellikle 1 yumurta oluşuyo zatn bebek olması için 1 tane yeterli...

kadriye cnm dinlene dinlene yap işleri yormadan kendini yiğenimize ii bak!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…