iki ayı iyi değerlendir cnm
birde eylüldeki seminere gelme cnm ya rapor al taa 20 eylüle kdr eşinle kalabilirsin ozmn hem seminerde bişey yaptığımızda yok
canım ansınıfı olduğum için 11 eylülde başlayacağım bide rapor almayın soruşturma açarız falan diyolar bilmiyorum ne yapacağımı duruma göre karar vereceğim bakalım
kızlar bakın benim yer fıstığımaa.yesin onu annesi...
ayyy ben dayanamayıp az önce yaptım testi.tek çizgi çıktı
kadriye selam cnm
Ay ayy ayyy...Allah'ım banada o günleri yaşat Rabbim... :Saruboceq:
canım benim inşallah....
İnşallah canım benim...Öyle çok istiyorum ki eşimle benim bir parçamı taşımak...Sonra o ufacık keseyi görüp kalp atışını duymak ve göbüşümdeykende dünyadaykende onun gelişimini gözlerimle görmek...
İnşallah canım benim...Öyle çok istiyorum ki eşimle benim bir parçamı taşımak...Sonra o ufacık keseyi görüp kalp atışını duymak ve göbüşümdeykende dünyadaykende onun gelişimini gözlerimle görmek...
bugun hiç ama hiç huyum olmamasına rağmen kanepede uzanırken uyuyakaldım 1 saat uyumuşum bu bi belirtimi acaba bütün günde elim işşe gitmedi ve çok acıkıyorum allahım inşş bunlar bebişe işarettir..
buarada ezo harika bişey ya o görüntü maşşallah..
canım :))))) ay heveslendırmek ıstemıyorum ama ya bu anlattıklarının hepsı su an bende var o zamanda vardı hadı ıkı gun daha canım sonra testını yapıp rahatlıcaz ınsallah:))))
kızlar bugun 12. gunum yumurta takıbıne gıtıım ılk kez.dr. sagda 17-18 mm bı yumurta var dedı.catlamak uzere dedı.eve geldıgımde ovulasyo testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı.acaba catladımı .hafıf sancı hıssettım ama.dun yapmadım testı acaba catladımı.kac mm.de catlıyor yumrta
kızlar bugun 12. gunum yumurta takıbıne gıtıım ılk kez.dr. sagda 17-18 mm bı yumurta var dedı.catlamak uzere dedı.eve geldıgımde ovulasyo testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı.acaba catladımı .hafıf sancı hıssettım ama.dun yapmadım testı acaba catladımı.kac mm.de catlıyor yumrta
ıyımı canım gercekten.pekı bı tane olması normalmı.dr.bugun ve pzt ılıskı onerdı.gun asırı dedı.ayyy inşallah tutar bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?