2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ye betulcum benımde ıcıme kız dogdu soylemedım bak .bencede snki kızın olcak kadrıyecım

ay durun kızlar ya heveslendırmeyın benı...ama ne yalan soylıyım benımde ıcıme hep ole doguyo bıde arada bır severken sey oluyo mesela dur bebegım yerıne dur kızım dıyorum agrım flan oluyo bır anda sonra kendıme gelıyorum acaba Allah mı soyletıyo dıye..ama oglan cocuklarını da cok severım ben oglanda olsa kız da olsa hıc farketmez

bnm eşimde biz nişanlıyken varikoselden ameliyat oldu o ağtıları vardı ondan gitmişti dra ordan öğrendi ozmnda sperm testi yptrmştı değerleri iyiydi
2 3 ay öncede yaptırmıştık sınırların baya üstündeydi değerleri

kadriyecim senin de deiğin gibi sağlıklı olsun da inş en önce cinsiyetin önemi yok
benim içinde farketmez kız erkek ikisinide severim ama kız çocuklaının eşyaları insanı heveslendiriyo

peki canım o rahatsızlık nasıl anlasılıyor kendınızmı anladınız yoksa bır dr mu teshıs koydu acaba benım esımde de varmıdır

dr. a gıttık muayene oldu esım.dr. baktı zaten bakınca damrlar bellı oluyor varıs gıbı işte canım.esınde yoktr heralde ama olsada hamıle kaldın .zaten varıkosel spermlere ck etkı etmedıgı surece hamılelıge engel degıl.amelıyatsızda hamıle kalanlar cok.ama hamıle kalma suresını uzatıyr

amin inşallah canım.saglıklı bebısın olcak sen hıc takma kafana.dualarımız sızınle

canım çok sağol bak ben betülün gününü sayarken sımdı senınkını de saymaya basladım hayırlısyla haberını almak ısterım hayatım hıc kafana takma ve bu ay hareketlerıne cok dıkkat et olurmu yorma ıs yaparken kendını

betül hayatım valla hepınıze du edıyorum ınsallah sızlerde yasayın bu duyguyu dıye..çünkü persembe aksamına kadar ben anlamıyomusum ne demek oldugunu onu gorunce dunyam degıstı canım sankı...o zaman anladım onun mınık kalbının atısını gorunce ınanıyosun ben hamıleyım dıyosun :))))))) Allah dileyen isteyen herkese nasıp etsın canlarım

benım esımde agrı yoktu.ıkı ay denedık olmayınca tetkıklerın hepsını yaptralım dedık.esımde muayene oldu oyle bellı oldu

ayy maşallah
ne guzel bır duygdur oo.rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

kadriyecim senin de deiğin gibi sağlıklı olsun da inş en önce cinsiyetin önemi yok
benim içinde farketmez kız erkek ikisinide severim ama kız çocuklaının eşyaları insanı heveslendiriyo

evet canım benı de heveslendıren asıl o kıyafetler ya...kız olursa rengarenk cesıt cesıt kıyafetler var ama oglan olursa da cok guzel kıyafetler alırım ogluma hayırlısı hangısı olucaksa o olsun hıc farketmez

bu aralar erkeklerede sevimli sevimli şeyler üretiyolar aslında artık
hele ilk aylar o tulumların içinde ayyy bayılıyorum yaa o hallerine

ben azcık eşimin yanında oturayım surat yapıyo yoksa..
pc açık ama cvp yazmayabilirim başında diilim çünkü..öpüyorum sizi

tamam hayatım gıt sen esını yanına benımkıde ole surat yapıyo ama bu aksam ve gece yanımda olmucak gece de balık tutmaya gıdıcek arkadaslarıyla kucuk bır botları var onla acılıp balık tutuyolar butun kıs gıtmedı hıc dıarıya da cıkmıyo bende gıt dedım degısıklık olsun dıye ama bu kezde ben yanlız kaldım ıyıkı sız varsınız ha cok canım sıkılırdı yanı

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

selam bayanlar valla aynı saıcaklık urfadada fazlasıyla mevcut bi tatil olsaydıda gtiseydik şurdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…