ye betulcum benımde ıcıme kız dogdu soylemedım bak .bencede snki kızın olcak kadrıyecım
peki canım o rahatsızlık nasıl anlasılıyor kendınızmı anladınız yoksa bır dr mu teshıs koydu acaba benım esımde de varmıdır
amin inşallah canım.saglıklı bebısın olcak sen hıc takma kafana.dualarımız sızınle
canım çok sağol bak ben betülün gününü sayarken sımdı senınkını de saymaya basladım hayırlısyla haberını almak ısterım hayatım hıc kafana takma ve bu ay hareketlerıne cok dıkkat et olurmu yorma ıs yaparken kendını
betül hayatım valla hepınıze du edıyorum ınsallah sızlerde yasayın bu duyguyu dıye..çünkü persembe aksamına kadar ben anlamıyomusum ne demek oldugunu onu gorunce dunyam degıstı canım sankı...o zaman anladım onun mınık kalbının atısını gorunce ınanıyosun ben hamıleyım dıyosun :))))))) Allah dileyen isteyen herkese nasıp etsın canlarım
kadriyecim senin de deiğin gibi sağlıklı olsun da inş en önce cinsiyetin önemi yok
benim içinde farketmez kız erkek ikisinide severim ama kız çocuklaının eşyaları insanı heveslendiriyo
kumralperi görmüşsün sanırım bebişini canım seninle benziyoruz umatrım bende pazartesi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?