ay cnm inş ya kumralperide belirtilerin bnmkine benziyo dedi umarım öyledir
beni en çok şüphelendiren bu baş dönmem göğsümün acıyo olması değilde sancıması çünkü adet olcağım zmnlar acıyoddu dokununca filan
bide ben asla gündüz uyumam dün kanepede uaznıyodum öğleden sonra uyuyakalmışım 1.5 saat eşim bile hayret etti 2.5 yıldır 1 kez bile gündüz uyumamışttım
bakalım inş tüm bunlar psikolojik değildirde bebişim gelmiştir..
yazın zor olur bzm için çaılşmalar çünkü
birde gidice ailelerin yanına ilk soruları bebek varmı oluyo yok diyincede sanki kısırmışım gibi üzülme üzülme diyolar sinir oluyorum
akşama misafrim var halim yok ama bişeyler hazırlayayım kolayından..
birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim kzlar
sonra yine gelrim bye
sen kayseridemi yasiyorsun canimsen sanirim asilama yaptirdin benim arkadasta sendeki belirtilerin aynisi vardi simdi hamile 7 haftalik insallah sende hamilesindir cnm
ya kızlar hamilelikte baş dönmesi nasıl oluyo böyle ani hareketlerde tansiyon düşmesi gibimi
bide ben eğer hamileysem bile 3 4 haftalıktır baş dönmem olabilirmi ani hareket ettiğimde dediğim gibi oluyorum çünkü
kumral peri sana alttanmi baktilar yoksa karindan mi?
kasıklarıma ara ara batmlar oluyo
göğüs ağrım bu ay biraz farklı oda arasıra içinden bi sancı giriyo sanki
baş dönmem oluyo işte tansiyon düşüklüğü olur gibi
ne bileyim müthiş kendimi dinliyorum hani tedavi oldu ya hemen tutacak gibi hissediyorum umarım hayalkırıklığı yaşamam
geçen ay kullandığımda hiç baş dönmem olmamıştı bakalım hayırlısı artıkcanım progestan cok yapıyo bas donmesı...ama benımde dönüyordu bebek varmış ınsallah senınde vardır hayatım
bence hamılesın hayatım ama yıne de kaptırma kendını..hem benımde aynı ılk ay tedavımdı ve bende tedavı var dıye hep tutucak dıyodum ınancım oyleydı ve tuttu..senınkıde tıtar ınsallah ama cok da kendını dınleme emi sonunda üzülmeni istemiyorum çünkü..tabii sevinirsen ben senden daha çok sevinicem o baska mesele:)))
betül bide mısafıre bakıp çok yorulma bırak hafıf seylerle doysunlar hıc yorma kendını
betülcüm salı günü yapıcakmısın test
ay bende tıcker yapmak ıstıyorum((
kızlar olmoşmu tıcker ım:))
yaaa bende bu listeye eklenmek ve günümü beklemek istiyoruuuummm
kaç haftalıksın şimdi kadriye 6 oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?