2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızzz WELQOME millet bebek tıckerı yapar bizim gözümüzde diyet tickerinde ahh ahh hahaha

Aman 3 ay adet tickeri yaptım sıkıldım...Şimdide diyet tickeri yaptım...Yalnız akşam eşim dedi ki birden sen dedi kilo vermeye başladın böyle devam et dedi...Bir sevindim ki sorma...Eşim bana böyle diyecek...O tam tersini söyler beni sinir ederdi...Dedimki kilom aynı ama sana diyordum ya sanki şişlik var bende belkide o gidiyor dedim...Oda başta o gider sonra kilo vermeye başlarsın dedi...Ayy ayyy kocaman öptüm koçişi...

Kızlar hepinize teşekkür ederim.yer fıstığımın resimine yaptığınız yorumlardan dolayı.darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Bu arada hepinize günaydın.inşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur.tum beklemedeki arkadaşlarda hamiledir inşallah....

kızlar gunaydın hepınıze az once doktordan geldım cok mutluyum ve hemen bu mutlulugumu sızınle paylasmak ıstedım bılıyorsunuz sorunlu bı hamılelık gecırdım bastan berı kanamamdı kıstlerdı derken baya yıprandım hatta bebegım nerdeyse dusuyordu ama sımdı teyzelerı cok saglıklıymıs ayrıntılı ultrasonla gordum bu gun bebegımı o mınıcık kalp atısını kulaklarımla dınledım oglumdan sonra yasadıgım en buyuk mutlulugum gozyaslarıma hakım olamadım ve kızlar artık mucızem saglıklıymıs bı sorun yokmus ve artık cınsıyetımızde bellı TEYZELERI OGLUSUMMMMMMMMMM OLUYOR RABBIM BIR ERKEK EVLAT DAHA NASIP ETTI rabbım ıstıyen herkese bı evlat sayıbı olmayı nasıp etsın mevlam acılan ellerı edılen duaları kabul etsın :Saruboceq:

canım hayırlı uğurlu olsun inş...

canım çok sevindim ne güzel ya maşallah sonuna kadar böyle güzel gitsin

Gebelik ve doğumla ilgili dualar
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için ıNSAN-ıBRAHıM Suresi okunur.

ılk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHı VE BıHAMDıHı okunur.(ben bunu yaptım)
9 ay boyunca 71 tane ENBıYA SURESı okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye ınşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali ımran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali ımran Suresi 83. ayeti okunur.

Çocuk Düşmemesi ıçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Çocuğun Huyunun güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir. (7)

Çocuğun ıtaatkar Olması ıçin
Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.(7)
Gönderen Reyyan zaman: 06:09 4 yorum Bu kayda verilen bağlantılar
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur

Kızlar bende zor gebe kaldım.belki şuan bu durumu yaşan arkadaşlara bir faydası olur.bide ben Meryem suresini okumuşdum...(daha oncede soylemişdm sanırım.olsun hatırlatmakda fayda var)

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Günaydın hatunlar...Nasılsınız... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Canım tekrardan tebrik ederim...Oğlunu Rabbim sana babasına bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…