kızlar gunaydın hepınıze az once doktordan geldım cok mutluyum ve hemen bu mutlulugumu sızınle paylasmak ıstedım bılıyorsunuz sorunlu bı hamılelık gecırdım bastan berı kanamamdı kıstlerdı derken baya yıprandım hatta bebegım nerdeyse dusuyordu ama sımdı teyzelerı cok saglıklıymıs ayrıntılı ultrasonla gordum bu gun bebegımı o mınıcık kalp atısını kulaklarımla dınledım oglumdan sonra yasadıgım en buyuk mutlulugum gozyaslarıma hakım olamadım ve kızlar artık mucızem saglıklıymıs bı sorun yokmus ve artık cınsıyetımızde bellı TEYZELERI OGLUSUMMMMMMMMMM OLUYOR RABBIM BIR ERKEK EVLAT DAHA NASIP ETTI rabbım ıstıyen herkese bı evlat sayıbı olmayı nasıp etsın mevlam acılan ellerı edılen duaları kabul etsın :Saruboceq:
meraba kızlar.. bugün doktora gittim.. doktor 7 haftalık bebeğin ama kalbi atmıo dedi..1 hafta sonra tekrar gidicem...bunun nededi ya geç döllenme ollmuş vede kalbi geç atacakmış.. yada bebek karnımda ölmüş...
meraba kızlar.. bugün doktora gittim.. doktor 7 haftalık bebeğin ama kalbi atmıo dedi..1 hafta sonra tekrar gidicem...bunun nededi ya geç döllenme ollmuş vede kalbi geç atacakmış.. yada bebek karnımda ölmüş...
kızlar buda bebeğimin ultrason görüntüsü...
ben çok üzgünüm.. hiç normal haber alamayacak mıyım doktorlardan :çok üzgünüm: senağlama
kızlar buda bebeğimin ultrason görüntüsü...
ben çok üzgünüm.. hiç normal haber alamayacak mıyım doktorlardan :çok üzgünüm: senağlama
Canım peki bebişine nerden baktı...Karnından mı ypksa vajinal ultrasonla mı...
karnımdan canım..
canım benim daha cok kucuk.inşallah bidaha gittiğinde atıyor olarak gorurusun kalbini.doktor bebeği gordumu peki kalp atışını geç duyacak olabilirsin...(inşallah)
benim karnımdan duyulmamıştı canım vajinal bakınca duyulmuştu ama benim bebek de görünmüyordu karından bakınca
hayırlısı ne ise o olsun
Canım üzülme ya...Belkide geç döllenmeden dolayı duyulmadı kalp atışı...Düğer ihtimal bile olsa yine üzülme vardır bir hayrı onunda...Durduk yere böyle olaylar olmaz canım...
kızlar gunaydın hepınıze az once doktordan geldım cok mutluyum ve hemen bu mutlulugumu sızınle paylasmak ıstedım bılıyorsunuz sorunlu bı hamılelık gecırdım bastan berı kanamamdı kıstlerdı derken baya yıprandım hatta bebegım nerdeyse dusuyordu ama sımdı teyzelerı cok saglıklıymıs ayrıntılı ultrasonla gordum bu gun bebegımı o mınıcık kalp atısını kulaklarımla dınledım oglumdan sonra yasadıgım en buyuk mutlulugum gozyaslarıma hakım olamadım ve kızlar artık mucızem saglıklıymıs bı sorun yokmus ve artık cınsıyetımızde bellı TEYZELERI OGLUSUMMMMMMMMMM OLUYOR RABBIM BIR ERKEK EVLAT DAHA NASIP ETTI rabbım ıstıyen herkese bı evlat sayıbı olmayı nasıp etsın mevlam acılan ellerı edılen duaları kabul etsın :Saruboceq:
kızlar dün gece baya bi mide yanmam oldu diğer belirtilerimden pek bişey kalmadı ama geriye sadece mide yanmam oldu okadar bide sanki adet olcakmışım gibi hissettim aslında bnm normal tarihim 22 haziran ama bu ay yumurtlamam filan normal zmnlarda oldu o yüzden 35. güne kalmaz heralde adet olursam diye düşünüyorum çünkü bgn son progestan günüm
selam kızlar
bende iştah diye bişey kalmadı kızlar ya napıcam ben böyle yiyemıyorum ve kilo kaybediyorum hiç yiyemiyorum ya sabahtan berı yedıgım ıkı lokma anca yapar bebegım ac kalıyo dımı kızlar((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?