2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

cnmm hayırlı olsun allahım analı babalı bütüsün küçük paşanı inşş
duan için tşkler inşş rabbim kabul eder

kızlar dün gece baya bi mide yanmam oldu diğer belirtilerimden pek bişey kalmadı ama geriye sadece mide yanmam oldu okadar bide sanki adet olcakmışım gibi hissettim aslında bnm normal tarihim 22 haziran ama bu ay yumurtlamam filan normal zmnlarda oldu o yüzden 35. güne kalmaz heralde adet olursam diye düşünüyorum çünkü bgn son progestan günüm

meraba kızlar.. bugün doktora gittim.. doktor 7 haftalık bebeğin ama kalbi atmıo dedi..1 hafta sonra tekrar gidicem...bunun nededi ya geç döllenme ollmuş vede kalbi geç atacakmış.. yada bebek karnımda ölmüş...

Canım peki bebişine nerden baktı...Karnından mı ypksa vajinal ultrasonla mı...

cnm inşş haftaya bebişin kalp atışlarını duyasın dualarım seninle

kızlar buda bebeğimin ultrason görüntüsü...
ben çok üzgünüm.. hiç normal haber alamayacak mıyım doktorlardan :çok üzgünüm: senağlama

Eklentiler

• $Gıcık Dünya0433.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 27
ben çok üzgünüm.. hiç normal haber alamayacak mıyım doktorlardan :çok üzgünüm: senağlama

canım benim daha cok kucuk.inşallah bidaha gittiğinde atıyor olarak gorurusun kalbini.doktor bebeği gordumu peki kalp atışını geç duyacak olabilirsin...(inşallah)

Canım üzülme ya...Belkide geç döllenmeden dolayı duyulmadı kalp atışı...Düğer ihtimal bile olsa yine üzülme vardır bir hayrı onunda...Durduk yere böyle olaylar olmaz canım...

Canım bir başka doktora daha gitsen aslında senin sata göre 8 haftalık olman lazım hem ihmal etme bence başka bir doktora daha git tatlım dualarım seninle

[/QUOTE]
canım benim daha cok kucuk.inşallah bidaha gittiğinde atıyor olarak gorurusun kalbini.doktor bebeği gordumu peki kalp atışını geç duyacak olabilirsin...(inşallah)

gördü canım ultrason görüntüsünü yolladım..
hepiniz sağolun arkadaşlar... zaten moralim bozuktu.. bu haberden sonra daha beter oldum. eşimle kavgalıyız dün akşamdan beri konuşmuyoruz.. uzun süre de yüzüne bakmayı düşünmüyorum... beni çok üzdü...

benim karnımdan duyulmamıştı canım vajinal bakınca duyulmuştu ama benim bebek de görünmüyordu karından bakınca
hayırlısı ne ise o olsun

canım ama benim bebeğim baya gelişmiş.. 7 haftalık... en son iki hafta önce gittiğimde bebek fasulye kadardı şimdi gördünüz sizde yumru kadar olmuş.. eğer kalbi durmuşsada yeni durmuştur... inşallah durmamıştır..... :Saruboceq:

beyazgelın canım gecmısı okumadım bu sayfadan anladıgım kadarıyla kalp atısını mı duymadın canım benımde duyulmadı kalp atısı canım bak sadece dr ultrason uzerınde kalbının atısını gosterdı uzulme hıc bır hafta sonra goruruz dedı banada belkı gec dollenmedır bılemeyız sonucta..üzme o tatlı canını bebişini de üzme canım((

selam kızlar

bende iştah diye bişey kalmadı kızlar ya napıcam ben böyle yiyemıyorum ve kilo kaybediyorum hiç yiyemiyorum ya sabahtan berı yedıgım ıkı lokma anca yapar bebegım ac kalıyo dımı kızlar ((((

amiiin canım benim ya çok sevindim Allah oğluna ve sana uzun ve sağlıklı ömürler versin

canım ınsallah adet faln yok bu ay kırmızı kartı sen kırmızılara gösterceksın beişini kutlarken ((( adet olmasın ALLAH'IM nolur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:)))inşalllaaah

Allah korusun canım şimdi okudum gecmsıı içini ferah tut canım kalk başka bir dr git canım durma hiç

biliyorum canım çok iştahsız oluyorsun o zamanlar ama kendini zorla vitaminlerini eksik etme.. alk gebelikte düşük riski çok yüksek hele ilk aylarında pamuk ipliğine bağlı.. kendine çok dikkat et canım.. benim durumuma düşme... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…