selam kızlar
bende iştah diye bişey kalmadı kızlar ya napıcam ben böyle yiyemıyorum ve kilo kaybediyorum hiç yiyemiyorum ya sabahtan berı yedıgım ıkı lokma anca yapar bebegım ac kalıyo dımı kızlar((((
beyazgelın canım gecmısı okumadım bu sayfadan anladıgım kadarıyla kalp atısını mı duymadın canım benımde duyulmadı kalp atısı canım bak sadece dr ultrason uzerınde kalbının atısını gosterdı uzulme hıc bır hafta sonra goruruz dedı banada belkı gec dollenmedır bılemeyız sonucta..üzme o tatlı canını bebişini de üzme canım((
selam kızlar
bende iştah diye bişey kalmadı kızlar ya napıcam ben böyle yiyemıyorum ve kilo kaybediyorum hiç yiyemiyorum ya sabahtan berı yedıgım ıkı lokma anca yapar bebegım ac kalıyo dımı kızlar((((
kızlar gunaydın hepınıze az once doktordan geldım cok mutluyum ve hemen bu mutlulugumu sızınle paylasmak ıstedım bılıyorsunuz sorunlu bı hamılelık gecırdım bastan berı kanamamdı kıstlerdı derken baya yıprandım hatta bebegım nerdeyse dusuyordu ama sımdı teyzelerı cok saglıklıymıs ayrıntılı ultrasonla gordum bu gun bebegımı o mınıcık kalp atısını kulaklarımla dınledım oglumdan sonra yasadıgım en buyuk mutlulugum gozyaslarıma hakım olamadım ve kızlar artık mucızem saglıklıymıs bı sorun yokmus ve artık cınsıyetımızde bellı TEYZELERI OGLUSUMMMMMMMMMM OLUYOR RABBIM BIR ERKEK EVLAT DAHA NASIP ETTI rabbım ıstıyen herkese bı evlat sayıbı olmayı nasıp etsın mevlam acılan ellerı edılen duaları kabul etsın :Saruboceq:
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Günaydın hatunlar...Nasılsınız... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Canım tekrardan tebrik ederim...Oğlunu Rabbim sana babasına bağışlasın...
cnmm hayırlı olsun allahım analı babalı bütüsün küçük paşanı inşş
duan için tşkler inşş rabbim kabul eder
canım çok sevindimmmhihoyyyt
demek oğlşun olcakk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
kızlar yarın benim günüm çok heyecanlıym.bu sefer olmuştur inş.
cotanak canım hayırlı olsn.gzl haberler almışsın.bana da dua et.
kızlar yarın benim günüm çok heyecanlıym.bu sefer olmuştur inş.
ayyy canım yapacak mısın test var mı belirtin falan inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?