2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

inşallah canım ama bak benim bebeğimin kalp atışını bile gösteremedi canım...

yok canım şuanda aç kalmaz o senin yediklerinden beslenmiyor şuan senin kemiklerinden hücrelerinden besleniyor süt içmeye bak folik asitide ihmal etme sakın

kadriyecim canım senin yemek yiyip yememen bebeğini etkilemez ilk 3 ay zaten kandan besleniyo b unu kafana takma süt falan içmeye çalış kafanada takma bunu

beyaz gelin yanlış anlama beni ama gerçek konuşmak gerekirse bebişin kalp atışlarının bu haftada duyulması gerekirdi ben bunu yeni yaşamış biri olarak söylüyorum sesi duyulmasa bile ultrasonda atışın gözükmesi gerekirdi ama kanaman olmadığı sürece korkma belki kalbi geç atmaya başlayacaktır allahım hakkında hayırlısını versin allahım bebeğini sana bağışlasın
bak ne dicem eğer için rahat edecekse kanda tekrar baktır değerin düşmeye başladıysa bebek ölmüş demek ama eğer düşüş yoksa herşey yolunda demektir.
başka bir altenatifte 2 gün arayla ultrasona gir bebeğin kesesinin hergün 1 mm büyümesi gerek

canım çok sevindimmmhihoyyyt
demek oğlşun olcakk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

beyazgelin canım senin bebişinde inşallah iidir başka bi dr.a daha gidip görünsen keşke her doktorada güvenilmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…