2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

aaaa ne güzelll :)) karakaya tebrik ederim cnm ikizlerin hayırlı olsun
bende kolmen kullandım bakalım sbh test yapmayı düşünüyorum bana bi tanede yeter:))

karakaya cnm keselerimi gördün ordanmı belli oldu ikiz oldukları??
buarada hamilelik belirtilerin varmıydı cnm
iğnede olmuşmuydun bu ay iğnenin kaçıcı günü öğrendin hamileliğini ay ne çok soru sordum:)

neyse kızlar sizden ses soluk çıkmıyo bende gidip yatayım bari yrn cesaret edebilirsem testi yaparım nolur dua edin bana
iyi geceler...
karakaya hele sen kesin dua et 3 kişisiniz kabul olabilir seninki:)

kızlar nerdesiniz ya hemen gelin ben şoktayım şok şok şok ikizlerim olacak lütfen gelin sizinle konuşmaya ihtiyacım var

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :teytey:karakayaaaaa canım inan ki deli oldum sevıncten Allah ıkısıne de saglık sıhhat versın nur topu gıbı bır olglun bır kızın olsun ınsallah :)))))

ay nebileyim canım şoktayım evet kolmen kullandım

canım catlatma ıgnesı olmusmuydun sen??bıde nasıl bellı oldu tek yumurta ıkızımı ayrımı ay hadı anlat canım:))))

betül yarın sabah erkenden acıcam senı beklıcem cok bekletme emı cok merak edıyorum sılık de olsa bır cızgı gelıcek ınsallah hayatımmm:))))))

Kızlar abim interneti iptal ettirmiş başka yerle anlaşmış 1-2 gün yokum tekrar bağlatacak...Ama wınn girebilirsem girerim...

karakaya tebrık ederım canım ,hayırlısı olsun.

benım moral bozuk kızlar arabamız haşat olmuş. eşimin akadası kaza yapmış arabamızla.
bu hafta son kalan on mılyar borcu odencektı. eşim yıkıldı o banada yansıdı tabı.
adam uyumadı sabaha kadar. neyse cana gelecegıne mala gelsın napalıım :a015:

saziye geçmiş ılsun canım benim eşimin arkadaşıda bizim arabayla yapmıştı araba kazalı oldu şimdi değeri düştü
ama hayırlısı cana gelen mala
gelsin
üzülme sonra unutuluyorr

Karakaya tebrik ederim canım
saziye canım sizde gecmiş olsun.dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin.zor bir durum ama bir hayır vardır.

ayyy karakaya nasıl sevindim cnm inşallah hakkkınızda hayırlısı olur,ne süpriz ya,şaziye cnm geçmiş olsun allah beterinden korusun artık

arkadaşlar haftasonu yoktum dünde kep töreni için prova vardı bütün gün bugün kep törenimiz var ama akşam o yüzden girebildim,kaç gündür bilgisayarı bile açmıyordum,ölzemişim,ama geçmişi okuyamadım hiç bi son sayfayı okudum,herkes iyidir umarım,biz aynıyız bi değişiklik yok,yarından itibaren daha düzenli girerim artık

geçmişi okudumda şimdi ;

beyazgelin cnm inşallah kötü bişey değildir,ama bazı hamileliklerde yaşanan bişey bu sonra herşey yoluna giriyor,inşallah seninde öle olur,dua ediyorum çok

çotanak canım hayırlısı olsun minik oğluşun,büyük oğluna arkadaş geliyor ne güzel,çok güzel bir bağları olacaktır,çok sevindim canım ya allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepsine

betülcüm senden de test bekliyoruz artık,çatladık :))) inşallah güzel haberler verirsin cnm

günaydın kızlar.
nasılsınız.
hmailerimiz baya çoğalmış
ne güzel
anladığım kadarıyla kumralperi, buuurcummm ve karakaya hamile
ve karakayanın ikizmiş
hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.
bebişlere sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Rabbim hepimize inşallah.
ben d ebugün çok heyecanlıyım
doktor randevum var.
ense kalınlığı falan ölçülecek.
nerdeyse 5 haftadır görmüyorum
ölücem heyecandan.
inşallah ehrşey gzüel olur.

günaydın kızlar şaziye geçmiş olsun cnm

sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((

9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
bu test bozulmuş demek olur dimi

artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm

canım test bozuk olabilir başka test yok mu tekrar denesen

canım geçmiş olsun canınız sağolsun ama eminim eşin kötü olmuştur benim kide arabasına çok düşkündür kardeşinden başkasına vermez geçen gün vermiş yine evin önünde gece gelmiş kamyon çarpmış durduk yere durduk yere kazalı araba oldu işte

yok cnm elimde başka test ya okdr moralim bozuluyoki otek çizgiyi görünce bir daha idrar testi yapacağımı hiç zannetmiyorum
kan testi için cumayı beklicem inş o zmna kdr ve tabi ondan sonrada adet olmamda...

saolun kızlar. aynen benımkıde arabasına cok düşkündür yenı almıştı ful modifiye anlatmıstım hatta kımsede yokmuş o araba dıye. yazık sıgortada modıfıyelı dıye ödemıyomuş hepsını esım ödeyecek. elindede yok amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn bisürü iş . öptüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…