ay canım tabı dusunceksın ..ama bak herseyde bır hayır var.arabanız hurdaya donmus ama sızde hıc bırsey yok sızde kullanıyo olabılırdınız Allah korumus yanı..arkadasıda aman ya aslında vermemek gerekıyo ama verıyoruz ıste dımı..
ayy kızlar sormuşunuz arkadaşı ödemıcekmı dıye.. affedersınız onun kıcına don alacak parası yok. fakir orda burda kalıyo. benımkıde acımıs ısteyınce arabayı. 1 saatten getır hemen demış. arabayı beklerken tel gelmış polısten gelin şurda şurda kaza yapıldı dıye. O degılde kızlar dün yumurtlama günümde onuda degerlendıremedım. ay dusundugum seye bak seytan gırıyo aklıma :çok üzgünüm:
kızlar ben kahvaltıya gıdıyorum yenhgemlere aradım hazırlayamıyorum dedım gel dedıler bız hazırlarız..bıde ruyamda mıs gıbı kek gordum o kadar canım cektıkı kızlar ılk defa as erdım:))) bu as erkmekmı acaba
burda da hava çok sıcak geçtiğimiz pazar deniz açılışını yaptık zemuszemus
nasılsın canım
beyazgelın canım naptın gıttınmı baska bır dr a..
beyazgelin canım senin bebişinde inşallah iidir başka bi dr.a daha gidip görünsen keşke her doktorada güvenilmiyo.
kızlar siz ne güzel hamilesiniz acaba ben hamile kalabilecek miyim bir gün çok korkmaya başladım ???
martta üye oldum buraya martta fos
nisan da foss mayısta fosss
bu ay da fos olur bence hiç umudum kalmadı 9 ay bekledim bilseydim evliliğimin 1 yılı bebek istememiştim isterdim
kızlar ben şimdi icraya gidiyorum. hacze çıkıcam ancak 2 saat sonra burda olabilirim. aslında benim hacze çıkmamam lazım. sonuçta tehlikeli bi iş ama işim bu ne derlerse yapmak zorundayım.. Amam ALlah bebeğimi korur sanırım beni korumasada olur bu dünyada yaşamak hiçde dikkatimi çekmio eğer yaşarsam bir tek bebeğim için yaşarım gerisi çokta fifi
tamda gününü bulduk yaa 3 aydır yumurtlamayı beklıodum
nehircim çizelgen doğum değil yaş çizelgesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?