2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

evet canım napalm bundada vardır bi hayır. boshayallersmile

allah ödeme kolaylığı versin cnm ozmn
olan olmuş çok şükür canınıza gelmedi hiçbişey

kızlar ben kahvaltıya gıdıyorum yenhgemlere aradım hazırlayamıyorum dedım gel dedıler bız hazırlarız..bıde ruyamda mıs gıbı kek gordum o kadar canım cektıkı kızlar ılk defa as erdım:))) bu as erkmekmı acaba

aman aman aşermelerde başlamış
hadi güzelce yap bakalım kahvaltını afiyet olsun ikinizede..

burda da hava çok sıcak geçtiğimiz pazar deniz açılışını yaptık zemuszemus

ay ne gzl ya biz denize hasret yaşıyoruz valla
eşimle ikimizinde memleketleri içte yaşadığımız yer urfa..
tatil planlarımızda araba alcağımız için borçlandık oda yattı seneye kaldı artık..
bnm yerimede gir cnm denize bol bol

kızlar ben şimdi icraya gidiyorum. hacze çıkıcam ancak 2 saat sonra burda olabilirim. aslında benim hacze çıkmamam lazım. sonuçta tehlikeli bi iş ama işim bu ne derlerse yapmak zorundayım.. Amam ALlah bebeğimi korur sanırım beni korumasada olur bu dünyada yaşamak hiçde dikkatimi çekmio eğer yaşarsam bir tek bebeğim için yaşarım gerisi çokta fifi

kızlar siz ne güzel hamilesiniz acaba ben hamile kalabilecek miyim bir gün çok korkmaya başladım ???
martta üye oldum buraya martta fos
nisan da foss mayısta fosss
bu ay da fos olur bence hiç umudum kalmadı 9 ay bekledim bilseydim evliliğimin 1 yılı bebek istememiştim isterdim

canım benim inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.bende senin gibi acaba hamile kalabilecekmiyim diye cok dusunurdum.ama hayırlı zaman gelince olduğuna inanıyorum ve ben oyle dua etim.bende 1 yıl bebek istememişdim.aynen bende oyle dedim keşke istemiş olsaydım.ama olmayınca olmuyor.ama umudunu kaybetme.bu konuda welqome hayranım.

ya kızlar sıze bısey sorcam. benım bugun baya akıntım var yumurta catladıgından dolayıdır muhtemelen. 3gündür ılıskı yasamıyorum spermler bırıksın dıye yapmıyoduk dünde maglum olay oldu yapmadık.
bugunde eşim ta gece 1 de gelcek bi şekilde kanına gırıp ılıskı yaşasam tutturma sansım olurmuuu cvp lutfen ??

senide korusun cnm bebeginide oyle dusunme Rabbim ikinizide korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…