2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım günaydın

canım anlattıgından anladıgım kadarıyla sonradan ıkıncı cızgı sılıklesmıs dımı ..sabahın 6 sında testı yaptın cızgı tek olunca hemen yattınmı yoksa 10 dakıka bekledınmı..bence test yanlıs falan degıl sılık cızgı sonradan belırebılıyo ..eger bekledıysenn 10 dakıka tamam ama beklemedıysen umutsuzluga kapılma...daha 18.ıne cok var..hemde ıkıncı cızgının sılıklesmesı hamılelık var demek ..yıne d e umutlanmanı ıstemıyorum bekleyelım canım 18.ınde sevınırız

kadriye cnm geçmişimi okuyosun ben brzdan çıkıcam artık denk gelemzsek akşama grş şimdiden hoşçakal

bi 5 10 dk baktım teste cnm ya
ama sbh sbh belkide bu kdr silikliği farkda edememiş olabilirim..
en net sonuç 18inde belli olcak bakalım bana dua et cnm nolur..inş kanda çıkar..

canım cok cok gecmıs olsun ..canınıza bısey olmamıs ya bosver takma kafana.hem arkadası yapmalı bence arabayı ..

canım cok tesk ederım.sendende hayırlı haberler beklıyoruz:)))

canım sımdı daha duzgun okudum ıkı sılık cızgı mı var ..eczaneye gıdıp bır test daha alsna canım

cnm tamda bişey görünmüyo aslında eşim evde olsaydı birde ona gösterirdim ama oda yok
sanki o ikinci çizginin olması gereken yerde iki tane çoook incee ve siluet gini anca ışığa bakınca görülebilen çizgi var gibi

daha test yapmak istemiyorum cnm ya o tek çizgi hooop diye beliriveriyo ya nasıl moralim bozuluyo kanı beklicem napıyım

ben bi duş alıp hazırlanmaya başlayayım
işim erken biterse uğrarım yine öpüyorum cnm grş kendine ve yiğenime ii bak...

tamam canım sen kendını nasıl ıyı hıssetceksen oyle yap.ama moralını bozma olurmu..eger bu ay olmazsa bıle ıkıncı ay tutar aılenın yanına gıdınce orda anlarsın hamıslıgını daha guzel surprız olur..hayırlısını dıle canım uzulme..

ay canım bakıyorum..bende dus alıcam canım cıkınca vaktın olursa yaz sen bende yazarım ok..görüşürüz.canım kendıne dıkkat et..

kızlar burda hava cok sıcak daha gecen haftaya kadar yagmur yagıyodu.2-3 gundur de sıcaktan duramıyoruz..bu hafta sonu denıze gıdıcem kızlar çok mutluyum.tabı ondan once de perşembe günü miniğimi tkerar görücem.o mınık kalbının atısını duymak ıcın sabırsızlanıyorum.ınsallah bu kez duyulur kalbı:)))

ayy kızlar sormuşunuz arkadaşı ödemıcekmı dıye.. affedersınız onun kıcına don alacak parası yok. fakir orda burda kalıyo. benımkıde acımıs ısteyınce arabayı. 1 saatten getır hemen demış. arabayı beklerken tel gelmış polısten gelin şurda şurda kaza yapıldı dıye. O degılde kızlar dün yumurtlama günümde onuda degerlendıremedım. ay dusundugum seye bak seytan gırıyo aklıma :çok üzgünüm:

ay canım tabı dusunceksın ..ama bak herseyde bır hayır var.arabanız hurdaya donmus ama sızde hıc bırsey yok sızde kullanıyo olabılırdınız Allah korumus yanı..arkadasıda aman ya aslında vermemek gerekıyo ama verıyoruz ıste dımı..

duşumu aldım geldim daha yarım saatim var 10 dkda saçlarımı kuruturum zaten bağlayıveriyorum bu sıcakta başka bişey yapılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…