canım günaydın
canım anlattıgından anladıgım kadarıyla sonradan ıkıncı cızgı sılıklesmıs dımı ..sabahın 6 sında testı yaptın cızgı tek olunca hemen yattınmı yoksa 10 dakıka bekledınmı..bence test yanlıs falan degıl sılık cızgı sonradan belırebılıyo ..eger bekledıysenn 10 dakıka tamam ama beklemedıysen umutsuzluga kapılma...daha 18.ıne cok var..hemde ıkıncı cızgının sılıklesmesı hamılelık var demek ..yıne d e umutlanmanı ıstemıyorum bekleyelım canım 18.ınde sevınırız
karakaya tebrık ederım canım ,hayırlısı olsun.
benım moral bozuk kızlar arabamız haşat olmuş. eşimin akadası kaza yapmış arabamızla.
bu hafta son kalan on mılyar borcu odencektı. eşim yıkıldı o banada yansıdı tabı.
adam uyumadı sabaha kadar. neyse cana gelecegıne mala gelsın napalıım :a015:
günaydın kızlar.
nasılsınız.
hmailerimiz baya çoğalmış
ne güzel
anladığım kadarıyla kumralperi, buuurcummm ve karakaya hamile
ve karakayanın ikizmiş
hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.
bebişlere sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Rabbim hepimize inşallah.
ben d ebugün çok heyecanlıyım
doktor randevum var.
ense kalınlığı falan ölçülecek.
nerdeyse 5 haftadır görmüyorum
ölücem heyecandan.
inşallah ehrşey gzüel olur.
günaydın kızlar şaziye geçmiş olsun cnm
sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((
9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
bu test bozulmuş demek olur dimi
artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm
günaydın kızlar boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?