2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ıns canım. bı şansımı denerım gece yanaşırsa

ewet ozel bişeyler hazırlarsan onada iyi gelir belki moralinin duzelmesine...

canım kayınvalıdemle eltimgil gelıyomuş aradılar onları beklıyom. annesını felan görüncede moralı bıraz duzelır belkı. işten ızın almış sekızden berı emnıyette sıgortada felan ugrasıyomuş. üff kıyamıyom ona üzülmesine :1no2:

öpüyorum kızlar . gelen olur dıye evımı sabah toplamıştım sılmıştim. mutfaga bı gırıyım yemeklık bakınıyım . görüsürüz

çotanak canım hayırlısı olsun minik oğluşun,büyük oğluna arkadaş geliyor ne güzel,çok güzel bir bağları olacaktır,çok sevindim canım ya allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepsine canım benım cok tesekkur ederım zaten oglum sevıncten havalarda bana hep dıyordu anne kardesım erkek olacak dıye herseyın hayırlısı olsun sag saglım kavusalımda

bilmiyorum canım bilmiyorum... hiç yaşama isteğim falan kalmadı.. benim gibi yaşama dönük mutlu kızda böyle hayattan nefret eden biri oldu ya... ne diyeyim...

hamilelikte bazı bayanlarda depresyon olurmuş ya sendekide ondandır belki.ama boyle yaparsan bebeğinde onu istemedğini düşünecek.yapma boyle...seni mutlu eden seylerle uğraş.seni mutlu eden insanları ara sohbet et...kendini rahatlat...

beyazgelin hayatında çoğu şey kötü gitse bile muhakkak iyi giden birşeyler vardır sadece onları düşünerek hayat pozitif bakmaya çalış bebeğinide etkileme

beyaz gelın canım senın adın gamzemı ...bıde canım ya bak bende de bıraz oyle depresyon tarzı bıseyler var durduk yere aglıyorum bu gunlerde senınkıde oylesı bıseydır gececek canım oyle seyler soyleme bakım üzme kendını de bızıdeklava:klava:

ay canım çok teskkur ederım ..sen oldugunu tahmın ettıgım ıcın ekledım bende sana baktım ama pek foton yok cok uzaktan hep fotoların..ama sende oylesın..hıc oyle somutrtuk bıseye benzemıyosunkaydirigubbakcemile3 nıye bu kadar karamsarlastın sen bakım

canım ben öle somurtuk bişe değildim zaten eşimi deli gibi seviorm ama aramız bozuk olduğunda herkezden herşeyden soğuyorum.. bana öyle sözler söylediki aklıma geldikçe ağlıyorum.. ben bu sözleri duymak için evlenmedim onunla.. :1no2:

ay canım bir albüme bakmıstım dıgerleıne de baktım sımdı kız sende çok tatlıymıssın :))))hem esıne de kızdım bak sımdı hamıs karısını neler dedı bakım o ..takma canım sen kafana onlar oyle ıste arada delırıryolar..o oyle yaptıkca sen konusma hıc anlasın kızdıgını sende soyleyınce bıseyler ısler sarpa sarıyo ..hos ben asla altta kalamıyorum ama..

toprak tayin istemişmiydin isteyen çoğu bıranşçınnın çıktı

yok canım ya nerde ben sözleşmeliyim anasınıfı ve daha yılım dolmadı (((( eş durumuda bugün açıklandı sözleşmelilere 29 ağustos yaptılar ben 30 eylülde başladım kaldım 1 yıl daha burada öyle moralim bozukki azda olsa umudum v ardı 30 eylül yapar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…