2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ya benım yuzumden gelısemez dıye cok korkuyorum canım.bugün çok ağladım.eltime sinir oluyorum .ben o hamıle olsa elımle beslerdım heralde .benımkı cekemıyo daha..açmısın tokmusun dıye sormuyo bıde gelınce hıc evden cıkmıyorum dıye sen yasıyonmu bu saat oldu daha yatıyonmu falan dıyo..zoruma gıttı ağladım.ya ınsan sabahları bır kahvaltıya cagırır dımı.sonucta oda gec yapıyo kahvaltıyı.benım hazırlayamadıgımı da bılıyo.(((

inşallah canım bebegım ac kalmaz ben tükensemde farketmez toplanırım sonra.ama onun gelısımınde payı olucaksa ve kötü etkileniyorsa kendımı asla affetmem.zorla da olsa yemedıgım ıcın.aslında ıkı gundur bu kadar ac dolnıyorum onceden zorlada olsa yıyordum.ıkı gundur ac gexıyorum desem yerıdır..sen napıyosun nezoş senı sormadım derdımden hıc

canım bebek doğana kadar anneden alırmış zaten alıcağını onemli olan snin moralinin yuksek tutuması.mesela vitamin olmassan bebek sendedki vitamini kurutana kadar beslenirmiş sen vitaminsiz kalıncada rahatsızlanırsın tabiki.folik asitine devam et.hamileiği boyunca surekli mide n-bulantısı cekeneleri dusun kilo almayıp veriyorlar ustelik.bende tam yiyemiyormuşum gibi geliyor o vicdan azabı banada vuruyor zaman zaman ama bu guzel gunlerını tadını cıkarmak lazım.eltine gelince salla gitsin meshur lafdır o sen hala yaşıyomusun bende de var o dediğinden canım.gerektiğinde ağzının payını veriyorum oturuyor kıçının üstüne.onın gıcıklığı yuzunden kendi canını ve bebşinin canını sıkma.hasetinden yapıyordur sıkma canını...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Doğrudur canım...Elimde biz evlenmeden vermiş borç azda değil yani evleneli 16 ay oldu bizim yani neredeyse 2,5 sene olmuş adam hala verecem diyor ama ne gelen var ne giden...Kayınvalidem bebek istediğimizi biliyor ve olmadığınıda biliyor...

canım sen hamilemisin ne güzel hayırlı olsun allah kucağına aldığın günleride göstersin

Yok değil canım hamile değilim...

selam kızlarr malesef benim kırmızılar geldi dün gece
yeni adet tarihim 23 temmuz.

Tamam canım...

yok canım ya kimse yok(( ne zaman gırsem aynı sayfayı görüyorum((( en son yazdıgım mesajı görüyorum (( şubat annelerı topıgı de hıc sarmadı (((( burda da kımse yok(((((( sıkıldııııım:sinifsinif: :mymeka: mafoldumben senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…