- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
benim 4 gun kaldı adetime.. heycanlıyım :)
hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir
inşallah canım bebegım ac kalmaz ben tükensemde farketmez toplanırım sonra.ama onun gelısımınde payı olucaksa ve kötü etkileniyorsa kendımı asla affetmem.zorla da olsa yemedıgım ıcın.aslında ıkı gundur bu kadar ac dolnıyorum onceden zorlada olsa yıyordum.ıkı gundur ac gexıyorum desem yerıdır..sen napıyosun nezoş senı sormadım derdımden hıc
şaziş belirtin varmı canım gazdan baska
gunaydın kızlar yenı uyandım ya .ben çok uyuyorum ya napıcam boyle gıderse uyumaktan şişcem...
dılek canım bız arabayı coktan alırdık aslında ama malesef bırısıne borc verdık alamıyoruz.o verse ooo coktan arabamız olurdu..benım esımın aılesı yok eşim küçükken ölmüşler ..o yuzden evlenırken zorlandık bıraz..ee 2 seneleık evlıyız toparlandık ama borcuna sadık olmayan cok ınsan var ..vermedıler bızde alamıyoruz.tam 1 seneyı gectı verelı ve 1 haftalık dıye almıslardı anla yanı...ama artık hamıleyım yanı vercekler elı mahkum..canım kayınvalıden bebek istedıgınızı bılıyomu..bak olursa ne kadar çok sevıcek sımdıden bellı olmus.bebek olunca zaten aile arabası alırsınız.ız sımdı oyle bısey alıcaz bakalım nasıp...
canım sen hamilemisin ne güzel hayırlı olsun allah kucağına aldığın günleride göstersin
selam kızlarr malesef benim kırmızılar geldi dün gece
yeni adet tarihim 23 temmuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?