- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
bende haftaya yoğunlaşcam inşallahsempatiksalakcinni
ders çalışamıyorum kaç zamandır, bugün başlayım bari ya.
msn açmıyon mu sen ya görüşelim bi ara
anam kızlar nereledesiniz ben yazmadım kımse yazmamış ... çalışmalar aksıyor mu ? acaba
dun biraz rahatsızdım hiç çalışamadım şimdi türkçeden 80 soru çözdüm coğrafyadan özet çıkarıyorum
bir kaç syf özet çıkarıp onlara çalışcam ... siz ne yapıyorsunuz canlanın kızlar hadi....
canım dün çalıştım ama bugun sürünüyorum sıcaklardanmı anlamadım çalışmayııncada nasıl yetişecek diye kaygılanıyorum.özet çıkartınca çok vakit kaybın olmuyormu.birde konuları tek kaynaktanmı çalışıyorsun.hani hamile olmasam acılayım diye yüklenecem çaya kahveye..
kızlar ya ben daha yeni başlıyorum ve genel kültürüm 0hızlandırılmış kurslar başlamış. sizce gideyim mi? maddi olarak çok zorlamayacak gibi duruyor taksit falan derken ama yine de işe yarar mı yani 500 lira diyorlar sokağa atmak da istemiyorum:uhm:
kızlar nerelerdesiniz ?
off mat çalışmaya çalşıyorum ama olasılık, mod ve permütasyon kombinasyon yapamıyorum:S:S:S
valla elimdeki ktbda var ama ben çalışmıcam
olasılık permütasyon binom analitik çalışmıcam yapamıyorum moralımı bozmaya gerek yok gelse gelse 1 yada 2 soru gelir sözellere ağırlık vericem mattan ve geo yapabildimi yapıcam sadece...
geometriden bile çok soru çıkmıyor
boş yere kendimizi yormanın anlamı yok..
bence çok kötü değil canım. 65 net hedef olsa 8 soru daha doğru yapmalısın ama yanlışların fazla. hangi konularsa yanlış çıkarttıkların onları tekrar ele al bence...kızlar merhaba
yagmur55 eet haklısın canım :) bende şimdi denemenin birtanesinin sadece genel yetenğini çözdüm
53 doğru 15 yanlış çıktı çok kötü yaaa çok çalışmam gerek
kızlar merhaba
yagmur55 eet haklısın canım :) bende şimdi denemenin birtanesinin sadece genel yetenğini çözdüm
53 doğru 15 yanlış çıktı çok kötü yaaa çok çalışmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?