2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

bende haftaya yoğunlaşcam inşallahsempatiksalakcinni

ders çalışamıyorum kaç zamandır, bugün başlayım bari ya.
msn açmıyon mu sen ya görüşelim bi ara

açıyorum bebiş ama ben açtığımda sana pek denk gelemıom mesela suan online durumdayım ama sen yoksunlmaz:

sıcaklar iyice bastırdı nefes alamıyor insan ya bu sıcakta ders çalışmak büyük sabır bir ay sonrada ramazan allah kolaylık wersin bize

anam kızlar nereledesiniz ben yazmadım kımse yazmamış ... çalışmalar aksıyor mu ? acaba
dun biraz rahatsızdım hiç çalışamadım şimdi türkçeden 80 soru çözdüm coğrafyadan özet çıkarıyorum
bir kaç syf özet çıkarıp onlara çalışcam ... siz ne yapıyorsunuz canlanın kızlar hadi....

canım dün çalıştım ama bugun sürünüyorum sıcaklardanmı anlamadım çalışmayııncada nasıl yetişecek diye kaygılanıyorum.özet çıkartınca çok vakit kaybın olmuyormu.birde konuları tek kaynaktanmı çalışıyorsun.hani hamile olmasam acılayım diye yüklenecem çaya kahveye..

yok cnm fazla vakit kaybı olmuyor daha önceden de çalıştım için
sen kendını çok zorlma bence
çalşabildin kadar çalış en iyi yaptın konulara yoğunlaş ....

selam..bu gün sadece matematik çalışdım.
ramazana da az kaldı en azından daha sıcak olmadan biraz halletmemiz lazım...boshayallersmile

kızlar ya ben daha yeni başlıyorum ve genel kültürüm 0 hızlandırılmış kurslar başlamış. sizce gideyim mi? maddi olarak çok zorlamayacak gibi duruyor taksit falan derken ama yine de işe yarar mı yani 500 lira diyorlar sokağa atmak da istemiyorum:uhm:

canım evde hele sıcaklarda zor çalışılıyor.dersanede yine disiplin olur zaten anca yetişir konuşar.bence git hiç düşünme

kızlar nerelerdesiniz ?
off mat çalışmaya çalşıyorum ama olasılık, mod ve permütasyon kombinasyon yapamıyorum:S:S:S

valla elimdeki ktbda var ama ben çalışmıcam
olasılık permütasyon binom analitik çalışmıcam yapamıyorum moralımı bozmaya gerek yok gelse gelse 1 yada 2 soru gelir sözellere ağırlık vericem mattan ve geo yapabildimi yapıcam sadece...

geometriden bile çok soru çıkmıyor
boş yere kendimizi yormanın anlamı yok..

kızlar lisans mezunu çoğu kişinin sınavı kötü geçmiş ama sorun soruların zorluğu değil zamanı yetirememe bizde bundan ders çıkarmalıyız süre ayarlamayı ıyı yapmalıyız...

kızlar merhaba
yagmur55 eet haklısın canım :) bende şimdi denemenin birtanesinin sadece genel yetenğini çözdüm
53 doğru 15 yanlış çıktı çok kötü yaaa çok çalışmam gerek

kızlar merhaba
yagmur55 eet haklısın canım :) bende şimdi denemenin birtanesinin sadece genel yetenğini çözdüm
bence çok kötü değil canım. 65 net hedef olsa 8 soru daha doğru yapmalısın ama yanlışların fazla. hangi konularsa yanlış çıkarttıkların onları tekrar ele al bence...

bencede süreyi çok iyi ayarlayın dün girdim lisans sınavına çok zor degildi çok kolay bi sınavda degildi süre yetse herkesin daha iyi olurdu ama süre yetmiyor dönüp kontrol bile edemedim ne yaptıgımı hiç bilmiyorum inş. çok kötü sonuç gelmez 75in altına düşmem inş.. darsı sizlere sınav stersi çok kötü bişe bizler kurtulduk çok şükür şimdede gerçi kaç puan alacam falan filan stresi var ama en azından ders çalışacam die kafamda bişe yok..
Allah yhardımcınız olsun..

kızlar merhaba

hangi kısmını çözdüm bilmiyorum ama bence güzel sonuç genel kültürse hepsinden 5 er yanlış çok normal...
bütün olarak başına oturp zaman tutarak çöz artık canım öyle daha verimli olur sonra da puanını önlisans kpss puan hesaplamadan hesaplarsın artık haftada ıkı deneme çözmeliyiz

boncuk84 inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım ama kimi gördüysem güzel geçmedi dior birde matematikde çok takılmış çoğu benim kardeşim matta full yapıodu grafik sorusuna takılmış çok karşıkmış 20 soru anca çözebilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…