2010 ocak anneleri buluşuyor

nerede buluşalım

• bayrampaşa forum istanbul

OY: 7 50,0%
  • fatih historia

OY: 4 28,6%
  • bahçelievler metroport

OY: 3 21,4%

• Ankete Katılan
    14
şaşırma kıssss öyle böyle toparlanıcak herkes=Pönce tam netleşsin neresi kime yakın çoğunluğun olduğu yerde toplanılıcak artık uzak kalanlar bir gün zahmetli gelecekler=(sonrada tam tarih ve saat kararlaştırılır=)

bende istiyorum bu sefer yaaaa
girmeyeli çook şey kaçırmışım ztn
ya nie kapalı alışveriş merkezi diye sorabilirmiyim acaba kışın zaten kapanıcaz daha böle açık hava bol gıda olsa daa iyi olmazmı sahil fln?

çilek havalar sıcak alışveriş merkezi rahat olur birde emzirenler için daha uygun gibi;:)

Bende çok istiyorum buluşmayı Anadolu yakasında buluşma fotolarını gördükçe çok özeniyorum bizde buluşabilsek diye :))

heheheheh ben bugün istanbul forumdaydım=)şöyle bir göz gezdirdim etrafa yemek için hiç öyle güzel bir köşe göremedim hd den başka oraya yayılabiliriz rahatça......iftar saati gittim malum yemekten gözüm çokta bişey görmedi acep sabah gidip ikeada kahvaltımı yapsak diye düşündüm bir aralık=P

casmin hava güzel olursa terasasa çıkabiliriz.yada ottoman var onun önün çok ferah diger yerlere göre..

ha bak ottoman diye bir yer gözüme ilişmedi ama hani dışarıdan gözüküken bir yeri varya bacım sigara içenler için yapılmış orayımı diyon acepp=)

evet sigara içiliyor yazıkki 2 yer var belkim birinde köşeyi kapatırız sigara içemezler bebe olunca:)ottoman ikea yazısının o tarafta..:)

dün bende gittim haber verseydin ya:)yaw ben seni neden ankarada diye hatırlıyorum:)şaşırdım hee:)

18 eylül cumartesi saat 14:30 da en üst kat yemek bölümünde ottoman'ın önünde alanda buluşalım...iptal olmaz naz..isteyen gelir artık..

Ecrin geçmiş olsun, evine hırsız mı girdi? Ben mi yanlış anladım??

Bu buluşma için facebookta da bir event hazırlasak; gelenler ordan da onaylasa.. burayı takip eden yoksa ordan görür belki.. ben de gelmeyi çok istiyorum, inşallah görüşürüz..

söyleyelimde face de etkinlik yapıp herkese yollasınlar canım öyle daha çok haberdar olunur
yazılar kaynayıp gidiyo bazen

benim için kötü bi hafta oldu eşim boş olursa getirir yada arabayla işi olmazsa ben gelirim inşallah

Back
X