- 14 Eylül 2024
- 298
- 252
- 23
- 28
İnşallahhYaa güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Muhakkak haber ver bize de. Randevun kaçta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhYaa güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Muhakkak haber ver bize de. Randevun kaçta
Aa geç değil mii benim doktorum en erken saate al pozisyonu uygun olmazsa birkaç kere çağırabilirim demişti. Bende 9 a aldım o yüzdeenİnşallahhokul çıkılı gideceğimiz için 16.30da
![]()
Her yolu her türlü ilacı denedim yok asla içimde durmuyor kabullendim artık kusmayı daGece tam uyumadan önce bol su ile içsen belki üstünede bir şeyler yersen hemen çıkarmazsın canım prilam baya küçük aslında
Yaa kimse öyle bir şey demedi bana. Hem ikimiz de çalışıyoruz eşimle hem de gideceğimiz doktor o kadar yoğun ki bu saati bile zor buldukAa geç değil mii benim doktorum en erken saate al pozisyonu uygun olmazsa birkaç kere çağırabilirim demişti. Bende 9 a aldım o yüzdeen
Aynen canım bizde çalışıyoruz da hatta bana ctesiye randevu alma perşembe veya cumaya en erken saate al dedi. İzin alıyorumm ben sonuçta doktor kontrolleri hakkımız da varYaa kimse öyle bir şey demedi bana. Hem ikimiz de çalışıyoruz eşimle hem de gideceğimiz doktor o kadar yoğun ki bu saati bile zor bulduk![]()
Ayıcık Baskılı Alt Üst Bebek Takımı AÜ01 hangi bedenKizlar bebegin yenidogandan sonra giymesi iicn kiyafetleri 0 3 mu 3 6 mi almak mantikli sizce tikandim resmen alisveris yapamiyorum![]()
Ben alıyorum da eşim her kontrole gelmek istediği için bu sefer çıkışta gidelim dedimAynen canım bizde çalışıyoruz da hatta bana ctesiye randevu alma perşembe veya cumaya en erken saate al dedi. İzin alıyorumm ben sonuçta doktor kontrolleri hakkımız da var
Benimde aynı şekilde söyledi doktorum, bi de baya sürüyor duruma göre 40-45 dkya kadar uzayabiliyor , net göremezsem bi şeyler yedirip tekrar alıyorum normalden de uzun sürebilir dediği için eşim de bende izin aldık haftaya cumayaAynen canım bizde çalışıyoruz da hatta bana ctesiye randevu alma perşembe veya cumaya en erken saate al dedi. İzin alıyorumm ben sonuçta doktor kontrolleri hakkımız da var
3-6 bence zaten çok çabuk büyüyolar :)
Bende oyle dusunuyorum tecrubesizlik cpk kotu3-6 bence zaten çok çabuk büyüyolar :)![]()
Ben yurtdışında yaşıyorum ve ultrason å almıyorlar pek. Detaylı ultrason yaptılar işte onda da ebe yüzde yüz değil deyince ufak bi şüphe oldu içimde. Bebiş sırtını döndü yan durdu derken biraz uğraştı ondan emin olamadı sanırım.21 haftalık oldum dediniz sanki daha belli olmadı mı cinsiyet :) net görünmediyse kızdır benimde 12.haftada erkek dediler 17.haftada kız olduğu kesinleşti kızlar biraz geç gösteriyor![]()
Bence 0 3 çok almayın . Gerçi bebişin doğum kilosu da önemli. Benim çok fazla 0 3 vardı arkadaşlarım da vermişlerdi. Yıkadım ütüledim ama oğlum 4.700 küsür doğunca olduğu gibi kaldı nerdeyse 0 3 lerKizlar bebegin yenidogandan sonra giymesi iicn kiyafetleri 0 3 mu 3 6 mi almak mantikli sizce tikandim resmen alisveris yapamiyorum![]()
ben son dkda alıcam. kardesımın kızları 47 49 cm dogdu . benım ogum 54. sımdı kızım olucak 47 dogarsa premature falan da lazım oluyor. 53 ten yukarsı 0 aya gırmıyor benım oglum gerıldı kaldı yenı dogan tulumunun ıcınde. hastane cıkıslarım vardı hedıye de geldı onar kutusu bıle acılmadan kaldı. bı tane o gun gydı sonra 1 3 ay gıydı 2 4 ay gıydı. karısık yanı her markanın bedenı de bır olmuyor. bence cok stokamayın bebısın boy ve kılosuna gore son haftalarda ılk gıyecegı seyler alınabilirKizlar bebegin yenidogandan sonra giymesi iicn kiyafetleri 0 3 mu 3 6 mi almak mantikli sizce tikandim resmen alisveris yapamiyorum![]()
5 de az sanki sırf o beşi hastaneye götürmek için kullanırdım kusması var kakası var sürekli değiştirmek lazımBende oyle dusunuyorum tecrubesizlik cpk kotuyeni dogan 5 tulum oldu yeter heralde
Bence normal bebekse ayında giydirmek mantıklı, 6-7 takım 0-3 6-7 takım 3-6 düşünüyorum. Sonrasını sonra alırız artıkKizlar bebegin yenidogandan sonra giymesi iicn kiyafetleri 0 3 mu 3 6 mi almak mantikli sizce tikandim resmen alisveris yapamiyorum![]()
Bencede hediyede gelir sık sık yıkanınca yetiyor, kusmak için önlük iyi oluyor böylece kıyafet batmıyor5 de az sanki sırf o beşi hastaneye götürmek için kullanırdım kusması var kakası var sürekli değiştirmek lazımama işte hediye de gelir diye ben henüz çok almadım bi şey, inşallah gelir
![]()
Yaa ben resmen havlu koyuyordum bi ton süt gitti oylearkadaslar gogus pedı ve kucuk el havlusu gıbı mınık seylerden alın ben sol memeyı emzırırken gece hep ustune sag memeden sut aktı yazık sureklı tum takım degıstırmek zorunda kaldım . ustune kalın bısı serın sutu pedler tutamıyo 7 10. gun falan cogalıyo cok asırı oluyor o an sut delı gibi. dengesızlesıyor. havlular kurtarmıstı:)