delf sünnetiniz hayırlı olsun bacım
pamuk ne gacısın hee
buralar coşmuş yine.bu akşam her evde ekşın var anlaşıldı..
bu arad topiğin azgınını pamuk olarak ilan ediyorum:teytey:
ayyy çılgınsınız valla biz hala vakit bulamıyoruz bide benim bebeğim tüp bebik yani hemen hemen tedavi başından beri ekşın filan yok bizde size maşallah diyimde nazar değmesin biz unuttuk ta 1 yıldır nerdeyse.
ama canım senin mecburi bişi bende son iki ay kadın yaparsan gelir dedi bebik kalakaldım yapamadım ama artık bittiayyy çılgınsınız valla biz hala vakit bulamıyoruz bide benim bebeğim tüp bebik yani hemen hemen tedavi başından beri ekşın filan yok bizde size maşallah diyimde nazar değmesin biz unuttuk ta 1 yıldır nerdeyse.
son iki ay yapamamıştın ve zordu..waooowww
biz ilk 3 ay yaptık o da korka korka..sonrasında bıraktık o işleri kendimizi nadasa bıraktık..şimdide çok aramıyoruz yani olsada olur olmasada.biz nisan 2005 te evlendik.sanırım bizden geçmiş artık bu işler-tatlicadiarzu-
benimki ciyaklıyor karnı acıktı galiba kaçıymmm ben
kimler var kimler yok göremiyorum ben aşağıda
şuraya rüzgar egenin annesi değilde topiğin azgınımı yazıversem aceppbilmiyorumkismile
kizlar ayip oluyor ama olan var olmayan var biz kocisimizi 2-3 haftada bir gorurken olmuyor boyle nispet yapar gibi :)walla canım ben hep böyleydim hele hamişlikten önce
bazı günler 2 3 oluyodu severim yani kocemi:jeyyar:
kaydirigubbakcemile tutup kolundan böyle atıyorum odaya
fazla boşlamaya gelmez erkekler bu gece herkeşş atsın kolundan tutup kocesini odalara
evde bi bayram havası olsun demii
kızlar ben sizin dediğinizden pek bişey anlamadım
şimdi medela elektirikli süt pompasını bebişi emzirdikten sonramı kullanıcam
valla deniyorum ama en fazla bi tatlı kaşığı süt geliyor (bebiş emdikten sonra) bide hiç öyle 3 5 7 dakka falan denemedim en fazla yaptığım 3 dakkadır süt gelmeyince bırakıyorum
bana acil cevap yazın nolur
Aslında bu pompayı bebişim emmeyi istemediği için acilen almıştık emmese bile biberonla anne sütü alsın diye ama çok şükür şu aralar daha çok emmeye başladı
bari sütümü artırabiliyosaki ihtiyacım var(mama takviyesi yapıyorum) onun için deneyim
bide akşam gidecem evime annemlere geldimde ondan girebildim nete
kızlar ben sizin dediğinizden pek bişey anlamadım
şimdi medela elektirikli süt pompasını bebişi emzirdikten sonramı kullanıcam
valla deniyorum ama en fazla bi tatlı kaşığı süt geliyor (bebiş emdikten sonra) bide hiç öyle 3 5 7 dakka falan denemedim en fazla yaptığım 3 dakkadır süt gelmeyince bırakıyorum
bana acil cevap yazın nolur
Aslında bu pompayı bebişim emmeyi istemediği için acilen almıştık emmese bile biberonla anne sütü alsın diye ama çok şükür şu aralar daha çok emmeye başladı
bari sütümü artırabiliyosaki ihtiyacım var(mama takviyesi yapıyorum) onun için deneyim
bide akşam gidecem evime annemlere geldimde ondan girebildim nete
anaaaam bu sağlık ocağının şapkaları pek adimişkız bana gızıp durman bakem adama şapka taktırameyom inat ediyo ben de gaçıyom hamile bırakacak diye gorkuyom heee
işte buama canım senin mecburi bişi bende son iki ay kadın yaparsan gelir dedi bebik kalakaldım yapamadım ama artık bitti
eski halimize dönmek lazım ekşınsız hayat olmaz bee
obana bakıcak ben ona karşıdan karşıya bakışmak içinmi evlendik yahuu
hadi kızlar ben kaçar....
kocişim geliyormuş...
accık süsleneyim...bayanssulusmile
parfüm ..saçımı yapim...
kaydirigubbakcemile3
biz eğer bebiş beşikteyse oturma odasındayanında yapınc
a ne oluyokii, o uyurken yapıyos biss beşiği bizim odadaa nere bırakam yawrucağı uçkurum için kaydirigubbakcemile3
töbe yaaa kapancak topik
helaaaaaaaaaaaaal :lepi: adanalı celal :lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkiswalla canım ben hep böyleydim hele hamişlikten önce
bazı günler 2 3 oluyodu severim yani kocemi:jeyyar:
kaydirigubbakcemile tutup kolundan böyle atıyorum odaya
fazla boşlamaya gelmez erkekler bu gece herkeşş atsın kolundan tutup kocesini odalara
evde bi bayram havası olsun demii
özelden doğum tarihini ay eymeninb yarın yaparımbiri bana da şu tickerlardan yaparmıııı??? lüffennnn beceremiyommmmmm
yok anam daha gelmesinevt canım çocuk cerrahı yapacak kısmetse.
aneyyyy gelsin ikincilerrrrkaydirigubbakcemile3
culi kocam gelince hamsi yiyeceğim ben ekşın başka bahara artıkın
delf te iyi adımlarala yürüyo bu yolda yakında sanada kupa verirler bacımmhihoyyyt
kızlar yaa sürekli diyomda şu facedki grubun adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?