2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delf sünnetiniz hayırlı olsun bacım
pamuk ne gacısın hee

sağol hoyacım

buralar coşmuş yine.bu akşam her evde ekşın var anlaşıldı..

bu arad topiğin azgınını pamuk olarak ilan ediyorum:teytey:

valla bizde 2 gundur son gaz ekşın varrrrkaydirigubbakcemile3

bizde daha yeni başladık canım 7-8 aydır bizde de tık yoktuusempatiksalakcinni

ama canım senin mecburi bişi bende son iki ay kadın yaparsan gelir dedi bebik kalakaldım yapamadım ama artık bitti
eski halimize dönmek lazım ekşınsız hayat olmaz bee
obana bakıcak ben ona karşıdan karşıya bakışmak içinmi evlendik yahuu

aa en güzel zamanınız aslında sizin artık tamamen anlarsınız birbirinizi leb demeden leblebi olayı yanii boşa geçirmeyin bu güzel günlerinizi tutkuu yaşın çookkk gençç bendende genç kız azimlisin sen geçiver benii kaydirigubbakcemile şaşırtı ver kocanii

kızlar ben sizin dediğinizden pek bişey anlamadım
şimdi medela elektirikli süt pompasını bebişi emzirdikten sonramı kullanıcam
valla deniyorum ama en fazla bi tatlı kaşığı süt geliyor (bebiş emdikten sonra) bide hiç öyle 3 5 7 dakka falan denemedim en fazla yaptığım 3 dakkadır süt gelmeyince bırakıyorum
bana acil cevap yazın nolur
Aslında bu pompayı bebişim emmeyi istemediği için acilen almıştık emmese bile biberonla anne sütü alsın diye ama çok şükür şu aralar daha çok emmeye başladı
bari sütümü artırabiliyosaki ihtiyacım var(mama takviyesi yapıyorum) onun için deneyim
bide akşam gidecem evime annemlere geldimde ondan girebildim nete

kizlar ayip oluyor ama olan var olmayan var biz kocisimizi 2-3 haftada bir gorurken olmuyor boyle nispet yapar gibi :)

canim bebis emdikten sonra sut gelmez sanirsam bende manuel pompa var ben onunla bebis emmedigi zamanlar cekiyoruym emdikten sonra sut kalmaz ki birkac bardak su ic bebegi emzirmeden ve oyle sag bir de ilk seferinde ben de hic becerememistim hatta sutum yok diye aglamistim megersem cekmeyi beceremiyomusum sonra alistim 5 dakika ugras bir de konsantre ol yalniz baska bir odaya gec falan

kız bana gızıp durman bakem adama şapka taktırameyom inat ediyo ben de gaçıyom hamile bırakacak diye gorkuyom heee

canım bende aynı pompadan kullanıyorum ilk başlarda çok az geliyordu süt sonradan pompayla çekmeye alışıyor insan.ben emzirdikten sonra çekiyorum genelde az az gün boyu biriktirmeye çalışıyorum böylece.100 cc oluncada süt poşetine koyuyorum doğru buzluğa.bende hiç çocuk emmediği zaman denemedim yani.sanki meme boşalırsa çocuğa süt kalmaz diye korkuyorum.

bu arada 3 dk uğraşıp bırakkıyorum demişsin ben 10 dk filan uğraşıyorum gelmiyor süt tekrar çekiyorum meme ucumu bir daha sokuyorum gelmeye başlıyor.

kız bana gızıp durman bakem adama şapka taktırameyom inat ediyo ben de gaçıyom hamile bırakacak diye gorkuyom heee
anaaaam bu sağlık ocağının şapkaları pek adimiş
gene yırtıldı
zor kurtardıkguclubacismile

işte bu
demi pamukum karsı karsımı bakınıcaz

hadi kızlar ben kaçar....
kocişim geliyormuş...
accık süsleneyim...bayanssulusmile
parfüm ..saçımı yapim...
kaydirigubbakcemile3

eferim saaazemuszemus
yanında yapınc
a ne oluyokii, o uyurken yapıyos biss beşiği bizim odadaa nere bırakam yawrucağı uçkurum için kaydirigubbakcemile3

töbe yaaa kapancak topik
biz eğer bebiş beşikteyse oturma odasında
yada bebiş oturduğumuz odada sızdıysa yatak odasına

bebeklerin yanında yapılmazmıs
birde gusül almadan cenabet cenabet bebeğe bakılmazmışşutarafagitti

helaaaaaaaaaaaaal :lepi: adanalı celal :lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkis
biri bana da şu tickerlardan yaparmıııı??? lüffennnn beceremiyommmmmm
özelden doğum tarihini ay eymeninb yarın yaparım
evt canım çocuk cerrahı yapacak kısmetse.

aneyyyy gelsin ikincilerrrrkaydirigubbakcemile3
yok anam daha gelmesin
hazır değşlim zayıflamam lazım
yoksa 100 kilo giderim doğuma

culi kocam gelince hamsi yiyeceğim ben ekşın başka bahara artıkın

:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…