2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tocan öpsünde seni basına koysun

benim tocam napsın 160 a 75 kilo
surdan bi tepik atsa
aşşağı mahalleye yuvarlanırım top gibim :roflol:

ne biliyim bacım işte diyorum iyiym böyle az daha al diyor tek zayıflamada hepsi bi alem fazla söylemyor bana ama anlıyorum ben sen biraz ver juli seninde çok değil o kadr

juli sen yatmıyomusn ben yavaş yavaş uyku basiyi platesin bittimi . melisa ne yapıyor fıstık

ya kızlar kiloya takık herkes galiba, bu akşam eşim ilk defa uyardı beni, öyle bi yiyorum ki adam şaşırıyor...dedikine, hayatım ben seni hiç böyle görmedim, ne oluyo sana sürekli yiyorsun üzmemek için söylemedim ama sen epey kalınlaştın, sen üzüleceksin sonunda...ve o bunları söylerken ben biryandan eti antep fıstıklı çikolata, diğer yandan milka çikolatalı gofret götürüyordum elimde öylece kalakaldım...
adam kibar adam durum vahim olmasa söylemez böyle ((
e ben kendi kendime konuşuyorum sanırsam....

günaydın herkese..
geçmişi okudum ama okumamazlıktan geliyorum, aklıma kilo neyim getirmek istemiyorum.
kahvaltı ediyorum iştahım kapanmasın.. :roflol:

delf senin oğlun sünnet olacak dimi bugün; hadi hayırlısı canım.
darısı hepimizin başına inşallah.
güzel haberlerini bekliyorum..

gunaydın canımmmm. evet saat 16.30 da. çok heyecanlıyım. eyvahedigeldismile

günaydın kızlar.

delfcim olduda bitti maşallah damat olur inşallah canım.sempatiksalakcinni sen şimdi nasılda heyecanlısındır.

kızlarrrr..
bende face açılmıyor.
açılan biri bana bizim gruptan oferta'nın tam adı ve soyadına bakabilir mi?
özelden atıverin gari. hediye çekilişi için adresleri hazırlıyorum onun için lazım

günaydın kızlar.benim 5 mil bugün yine yattı anlaşılan.kahvaltıya arkadaşım gelicek şimdi yolda.bende uyuyakalmışım erken uyansaydım sabahtan yapcaktım sporumu.neyse kalkimde kahvaltı hazırlimm.öptüm herkesi sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…