2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1 tane bile atmadım hepsi duruyor hastanede beşiğindeki hani yazıyor ya kilosu boyu doktr adı oda nosu hepsini bi albüm yaptım saklıycam ilk hastane çıkışı batatniyesi resmleri şekerleri bi hurçta kaldırdım .büyüyünce bakar artık

Selam kızlar...
ohhh miss gibi hava bahar geldi bende oğluşu alıp sitede turladım sonrada markete gittim bizimki arabada uyuyor hergün dışarı çıkıcam artık galiba eve geldik üstündekileri çıkarırken uyandı yine gece 12 ye kadar ayaktayız kesin...

testi saklamayı iyi düşünmüşsünüz benim aklımın ucuna gelmedi... göbekleri ne yaptınız benim evde halen gömmedik bir yere Ev KUŞU olacak bizimki sayemde :))

selam kıslarrr ne var ne yokk bebikler nasıll?
3. doz tetenoz aşımı oldum geldimm varmı yaptıran sizlerdenn?

rapunzell şimdi uyandı bidaha uyumazmı geceye kadarr:1shok:

testi saklamayı iyi düşünmüşsünüz benim aklımın ucuna gelmedi... göbekleri ne yaptınız benim evde halen gömmedik bir yere Ev KUŞU olacak bizimki sayemde :))

bende sakladım herbişeyini
göbeğini de babasının cebine koymuştum ona benzesin diee :))

selam kıslarrr ne var ne yokk bebikler nasıll?
3. doz tetenoz aşımı oldum geldimm varmı yaptıran sizlerdenn?

rapunzell şimdi uyandı bidaha uyumazmı geceye kadarr:1shok:
ben 9 nisanda olucam 3. dozu
yok canım öğlenleri 5 er dakkalık kuş uykularımız oluyor toplasan 1 saat etmez gece 12 de yatar sabah 7,30 da uyanır tabi gece 2 ya da 3 kere kalkıyoruz

ben 9 nisanda olucam 3. dozu
yok canım öğlenleri 5 er dakkalık kuş uykularımız oluyor toplasan 1 saat etmez gece 12 de yatar sabah 7,30 da uyanır tabi gece 2 ya da 3 kere kalkıyoruz

ay canım yaaa bizimkide 40 çıkana kadar öyleydi gece 2 den önce doğru düzgün uyumuyodu, banyo yaptırarak öğrettim uyumayıbayanssulusmile

bende sakladım herbişeyini
göbeğini de babasının cebine koymuştum ona benzesin diee :))
öylemi olurmuş bak bunu ilk deefa duyuyorum :)

yaaa markete gittim abur cuburla doldurdum çantaları geldim iştahım acaip açıldı sizdede böylemi durum? çokomele bile saldırdımm :)

ay canım yaaa bizimkide 40 çıkana kadar öyleydi gece 2 den önce doğru düzgün uyumuyodu, banyo yaptırarak öğrettim uyumayıbayanssulusmile
Maşallahhh bzimki 40 dan önce gecede uyanıktı dr. 18 saat uyuması gerek dedi bende bizimki 18 saat ayakta tam tersi deyince yapısı öyledir dedi :S

öylemi olurmuş bak bunu ilk deefa duyuyorum :)

yaaa markete gittim abur cuburla doldurdum çantaları geldim iştahım acaip açıldı sizdede böylemi durum? çokomele bile saldırdımm :)

aynen yaaa, bu ara çok yiyorummmmmm
şu zayıflama topicimizin linki varmı sende yaa bakiim bi oraya (

Maşallahhh bzimki 40 dan önce gecede uyanıktı dr. 18 saat uyuması gerek dedi bende bizimki 18 saat ayakta tam tersi deyince yapısı öyledir dedi :S

hadi yaaabilmiyorumkismile
inşallah yanılıyodur drboshayallersmile çok zor oluyo uyumayınca yaa hiçbişi yapamıyosunn akannehir

ayyy gecmişi okumadaktan geleceğe gelemiyom
daha ilk topikyeyim 50 sayfa okudum
kitap gibi bitircem :roflol:

ayyy gecmişi okumadaktan geleceğe gelemiyom
daha ilk topikyeyim 50 sayfa okudum
kitap gibi bitircem :roflol:

zaten hergün geçmişi okusak kitap okumaya gerek kalmazz :))

juliii şu milleri nerden indirmiştiniz yaa
linki varmı sende acilen zayıflamalıyımmmmmm

selam kızlar
biz gelidk sabah apar topar kahvaltıya gittik dışarda hava çok güzellll
geldik nidayı uyuttum biraz bakiyim dedim
nasılsınız

ecrin benim oğlanında damarları belli oluyo şakaklarında
benim testimde duruyo

hadi bakalım şaka neyle sonuçlanacak :))

vay julim vay gez anasını satiim

benim veletin bugün farklı bi huysuzluğu tuttu emme sonunda 1saattir uyuyo çok şükür birazdan mızıldanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…