benim eşim nurun ultrason fotolarınıhamilelik testimi atmış anası da doğunca nurun koluna taktıkları yazıyı atmış benimkini d atıyodu aldım elşinden ne yapçan dedi sakklıycam dedim aMa diğerini atmış nefret ediyom onlardan
testi saklamayı iyi düşünmüşsünüz benim aklımın ucuna gelmedi... göbekleri ne yaptınız benim evde halen gömmedik bir yere Ev KUŞU olacak bizimki sayemde :))1 tane bile atmadım hepsi duruyor hastanede beşiğindeki hani yazıyor ya kilosu boyu doktr adı oda nosu hepsini bi albüm yaptım saklıycam ilk hastane çıkışı batatniyesi resmleri şekerleri bi hurçta kaldırdım .büyüyünce bakar artık
ah canım bende sizin kervana katılıcam 1 ay kaldıOoooo siz gezin biz çalışalım adaletmidir bu yauvalsanaalsanasmile
testi saklamayı iyi düşünmüşsünüz benim aklımın ucuna gelmedi... göbekleri ne yaptınız benim evde halen gömmedik bir yere Ev KUŞU olacak bizimki sayemde :))
ben 9 nisanda olucam 3. dozuselam kıslarrr ne var ne yokk bebikler nasıll?
3. doz tetenoz aşımı oldum geldimm varmı yaptıran sizlerdenn?
rapunzell şimdi uyandı bidaha uyumazmı geceye kadarr:1shok:
ben 9 nisanda olucam 3. dozu
yok canım öğlenleri 5 er dakkalık kuş uykularımız oluyor toplasan 1 saat etmez gece 12 de yatar sabah 7,30 da uyanır tabi gece 2 ya da 3 kere kalkıyoruz
öylemi olurmuş bak bunu ilk deefa duyuyorum :)bende sakladım herbişeyini
göbeğini de babasının cebine koymuştum ona benzesin diee :))
Maşallahhh bzimki 40 dan önce gecede uyanıktı dr. 18 saat uyuması gerek dedi bende bizimki 18 saat ayakta tam tersi deyince yapısı öyledir dedi :Say canım yaaa bizimkide 40 çıkana kadar öyleydi gece 2 den önce doğru düzgün uyumuyodu, banyo yaptırarak öğrettim uyumayıbayanssulusmile
öylemi olurmuş bak bunu ilk deefa duyuyorum :)
yaaa markete gittim abur cuburla doldurdum çantaları geldim iştahım acaip açıldı sizdede böylemi durum? çokomele bile saldırdımm :)
Maşallahhh bzimki 40 dan önce gecede uyanıktı dr. 18 saat uyuması gerek dedi bende bizimki 18 saat ayakta tam tersi deyince yapısı öyledir dedi :S
aynen yaaa, bu ara çok yiyorummmmmm
şu zayıflama topicimizin linki varmı sende yaa bakiim bi oraya(
ayyy gecmişi okumadaktan geleceğe gelemiyom
daha ilk topikyeyim 50 sayfa okudum
kitap gibi bitircem :roflol:
selam kızlar
biz gelidk sabah apar topar kahvaltıya gittik dışarda hava çok güzellll
geldik nidayı uyuttum biraz bakiyim dedim
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?