2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hıı iyimişş :))

hıstoria ve deposite de ücretsiz sempatiksalakcinni

depositeye normalde gelirsen haber ver canım ben çok yakınım gelirim
toopiğede yazdım herkes alternatif yerlerde yazsın çoğunluğu belki başka bir yerdede toplayailirz
bana historia da uyar çoğunluğa uyarım forum ist a gelirim ama historia ya da daha kolay gelirim

herkese ıyı aksamlar kızlar... bende artık kk ya cok nadır gırıyorum, malesef.. ******** dakı gruptan daha rahat takıp edılıyor aslında ama burdanda bır selam göndereyım dedım... umarım keyıfler iyidır bebışlerde..benım bebıs kucakta gezmeden uykuya dalmıyor kucagında kurulucak ve sen evde tur atacaksın... ne pis alıştı.. şimdi 6 kılo gectık sanıyorum bel ve sırt agrılaarından coook muzdaripim.. bende eşimde...bu alıskanlıgından kurtulmaya calıstık yook yok yanii, nettiysek yok...dahada artınca bu kılolar napces bis(( fikriniz varmı...?

Deposite bana da çok yakın ama çok sıkıcı geliyor bana. Historia da uyar bana eşim vatan da çalışıyor ona da yakın olurum hem :)

canım hoşgeldin eymende aynen dediğin gibi kucağımda uyuyor sırtım belimm ayak bileklerim bile inanılmaz ağrıyorr ben az daha büyüsün ayakta sallamaya başlicam sanırım

özge eet deposite çok sıkıcı
zaten çok bilende yok
ndk yazınca normalde gliyorsa görüşürüz diye dedim ben
zaten oturacak yerde yok orda

nidada kucakta uyuyor ama artık iyice uykusu gelmeden almıyorum
oynuyoruz iyice yoruluyo gözler lkızarıyo artık ovalamaya başlyo alıyorum 2 dk sonra uyuuyo

Merhaba kızlarr, umarım hepiniz ve de bebişleriniz iyisinizdir..
Ben uzun süredir topiği takip edemiyorum, evdeyken zor oluyo.. 19 Nisan'da işbaşı yapacağım, işten takip etmek çok daha kolay olacak yanii :)
Bu arada aman dikkat, havalar tam hastalık havası.. Zaten bir de salgın bir virüs varmış bu aralar.. Ege 20 Mart'tan beri hastaydı, yeni yeni kendine geliyor.. Üst solunum yolları enfeksiyonu dedi doktor, antibiyotik de kullanmadığımız için uzun sürdü biraz.. Tam Ege iyileşti derken 2 gündür ben hastalandım..
Siz siz olun kendinize de bebeklerinize de dikkat edin aman..
Hepinizi çook öpüyoruzz oğlumla... opuyorumnanaktan

aynen valla koridorda bi ileri bi geri bide tam yatıracakken gözlerini açmaz mı bakıyorum hemen dalacak gibi değilse slinge yada arabasına koyuyorum öyle turlamaya çalışıyorum tabi huyu gelmezse koyabiliyorum yoksa kucaktan indiğini anlarsa vay halimizekaydirigubbakcemile

günaydınnnnn.
gecemiz rutin geçti bizim. 2 gündür uzuuuuun uzuuuunn uyumasın alışmıştım böcükün 2 kere kalkınca noluyor dedim.
4 saatte bir uyandı, nankör müyüm neyim bende aklinialirimsmile

günaydın kızlarr
walla nankörsün hee benimkide 4saat uyusada kalksa beaa nerdeee
öp öp öp öp başına koy sen böcüğünüü bide ısır benim içinnnn

Günaydın kızlar

esmer alemsin haa keşke benim sıpada öyle uyusada 4 saatte bir kalksa onada razıyım ben

günaydın kızlarr
walla nankörsün hee benimkide 4saat uyusada kalksa beaa nerdeee
öp öp öp öp başına koy sen böcüğünüü bide ısır benim içinnnn

öptüm öptüm öptüm ama tam başıma koyacaktım bırak beni kadın uyuyacam dedi :roflol:
yaa benimki uyumak isteyince dokunsam çığlığı basıyor beni rahat bırak deyi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…