kızlar pamuk tan haberi olan yokmu...gözükmüyor kaç gündür....
hıı iyimişş :))
hıstoria ve deposite de ücretsiz sempatiksalakcinni
depositeye normalde gelirsen haber ver canım ben çok yakınım gelirim
toopiğede yazdım herkes alternatif yerlerde yazsın çoğunluğu belki başka bir yerdede toplayailirz
bana historia da uyar çoğunluğa uyarım forum ist a gelirim ama historia ya da daha kolay gelirim
herkese ıyı aksamlar kızlar... bende artık kk ya cok nadır gırıyorum, malesef.. ******** dakı gruptan daha rahat takıp edılıyor aslında ama burdanda bır selam göndereyım dedım... umarım keyıfler iyidır bebışlerde..benım bebıs kucakta gezmeden uykuya dalmıyor kucagında kurulucak ve sen evde tur atacaksın... ne pis alıştı..şimdi 6 kılo gectık sanıyorum bel ve sırt agrılaarından coook muzdaripim.. bende eşimde...bu alıskanlıgından kurtulmaya calıstık yook yok yanii, nettiysek yok...dahada artınca bu kılolar napces bis (( fikriniz varmı...?
aynen valla koridorda bi ileri bi geri bide tam yatıracakken gözlerini açmaz mı bakıyorum hemen dalacak gibi değilse slinge yada arabasına koyuyorum öyle turlamaya çalışıyorum tabi huyu gelmezse koyabiliyorum yoksa kucaktan indiğini anlarsa vay halimizekaydirigubbakcemileherkese ıyı aksamlar kızlar... bende artık kk ya cok nadır gırıyorum, malesef.. ******** dakı gruptan daha rahat takıp edılıyor aslında ama burdanda bır selam göndereyım dedım... umarım keyıfler iyidır bebışlerde..benım bebıs kucakta gezmeden uykuya dalmıyor kucagında kurulucak ve sen evde tur atacaksın... ne pis alıştı..şimdi 6 kılo gectık sanıyorum bel ve sırt agrılaarından coook muzdaripim.. bende eşimde...bu alıskanlıgından kurtulmaya calıstık yook yok yanii, nettiysek yok...dahada artınca bu kılolar napces bis (( fikriniz varmı...?
günaydın kızlarr
walla nankörsün hee benimkide 4saat uyusada kalksa beaa nerdeee
öp öp öp öp başına koy sen böcüğünüü bide ısır benim içinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?