2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sinirlenme canım erkek milleti anlayamıyolar hiçbişeyi

hasta olmaya meyilli bebecikle nereye gideceksiniz.
ayıplayan insanın kendi ayıbı olur zaten o.
dur bacım sık dişini az kalmış 19 mayısa

Hoyacim sen kocana beni anlat, biz tasinirken yolda emziremedim sürekli yolda sürekli beslenmene dikkat edemiyorsun bebek de düzeni bozuldugu icin kiyameti kopariyor ben de bebeye bugünlük mama veriyim dedim sonra benim memeyi almadi meme vermeye calsitigimda kiyameti kopariyor, ilk günler sütümü sagip biberonla verdigimde de almadi cok agladi icmemek icin simdi zorla kendi sütümü biberonla veriyorum. eger esin mamaya gecmeye raziysa gidin.

bi de bana diyor ki yol boyunca bakarım ben orda da bakarım söz diyor
sana güvenmem dedm ankarada da 2 gece kaldık gece 4 e kadar uyumadı tek başıma baktım evde bile kızıyla hiç tek başına kalmadı ben yanlarında oluyorum hep ben olmazsam kızıyor bağırıyo kızıma
inanın her şey hazırdı sabah vazgeçtim diye kızdı annemle konuşmuştuk bi gece önceden gitme demişti bi ay daha sık dşini buraya geleceksin dayanamaz demişti aklıma yattı
ben de 1 ay sonra defolup gideceğim 2 ay rhat olursun dedim istersen hiç gelme dedi
moralim çok bzuk yaa cebinden 5 kuruş çıkmadı yani parası da yanmadı

Hoya bu wedding tickerini nasil ekledin cok güzel ben de yapmak istiyorum ama bulamadim nerden profilime ekleyebilecegimi

hoyacım çok iyi yapmışsın dündenberi çağanda aynı burnu tıkanıyo genzi balgam dolu uyku uyuyamıyo bide yola gitsen daha beter hasta olurdu bebe erkeklere zaten bebeler gülerken iyi ağlarken hep anası gel sarıkızı ver sussun benimkide napam sen sanki susturuyon diyo memeni dayıyon diyoo nankörr dedim bende 4 aydır uyku nedir unuttum dedim haklısın özür dedi sen kocanı bana yolla ben onu bi dövem hoya

hoyacım iyi yapmıssın
su an tatilden sende bişi anlamazsın zaten
nur bakmaktan
biraz daha büyüsün
sen bütün gün nur a bakcan herifinde bütün gün yan glip keyif yapacak
yok öle yağmaaa

sen haklısın bence de hoya....nur hasta olsa daha mı iyi yani...daha çook küçükler yaa ne kadar büyüselerde..

Hoya bu wedding tickerini nasil ekledin cok güzel ben de yapmak istiyorum ama bulamadim nerden profilime ekleyebilecegimi

pro üyeler yapabiliyo onu imza yerine

hepsi aynı işte

hoya dogumdan öncede mi böyleydi kocan?yoksa dogumdan sonra degişti mi+

doğumdan sonra değişti

ya bende misafirlerimi erteledim cuma gününe alıcam çağan hiç uykuyaveremiyo kendini burnunu temizlerkende çırçır baırıyo kendi doktorumuza götürcem 3.5 gibi gel dedi sekreteri bakalım o ne diycek sağlıkocağı gene kaldı hemşire beni ölsürcek aşı zamanı geldi ben daha bebemi kontrolle götürcem puffff

hoyacım iyi yapmıssın
su an tatilden sende bişi anlamazsın zaten
nur bakmaktan
biraz daha büyüsün
sen bütün gün nur a bakcan herifinde bütün gün yan glip keyif yapacak
yok öle yağmaaa

zaten gidecek halim yok şu temizlik işi mahvetti beni geceleri de uyuyamıyoru<z zaten ben çok yorgunum hem ruhen hem bedenen

sen haklısın bence de hoya....nur hasta olsa daha mı iyi yani...daha çook küçükler yaa ne kadar büyüselerde..

hasta olmazmış ona göre en son hasta değildir dediğinde acilde ilaçla döndük eve çok hastaydı

meraba millet oğlum kaç gündür hiç durmuyo ggazı var buara pırtlatınca rahatlıyo....

hem bedenen hem beynen hemde ruhen çok yoruldum ne zor muş sonradan bebek olması...

anam herkez ben gibi dertlenmeye başladı bebelerden ya kızlar ben sabahtan bişiy sordudum ama kimse cevaplamadı şu ucuz kangurular oluyoya ondan alsam çağana olurmu yoksa bacakları acırmı daha erkenmi juli gülme oyarım şimdi alamam babasling pahalı o param yok 20 30 liralıklardan alsam kullanabilirmiyim yokmu kullanana bebeğine herkezmi baba kullanıyo yavvv

yav şincik doktora gitcem bebek arabası varamma doktor uzakta hatla gitsem arabayı kapat koy bebeyi kime verem off off tek başına olmak ne zor iş yavv

pro üyeler yapabiliyo onu imza yerine

hepsi aynı işte

doğumdan sonra değişti

benim kocamda çok degişti ya neden böyle oluyorlar anlamıyorum.artık bebede var mecbur diye mi düşünüyorlar ki ?hatta bazen beni sevmedigini düşünüyorum öyle yansıtıyor.sonrada elinde yaban mersiniyle geliyo adam bak bunu hergün bi avuç yiyeceksin şuna şuna faydası var diyo.dogumdan sonra dilimde karalık elimde egzama çıktı da egzama öncedende vardı gerçi.yani bi günü bi gününü tutmuyor.ddeli oluyorum bütün düzenimiz degişti yaa.ama kötü yönde.depresyona girecem yakında aklıma kötü kötü şeylar geliyo bazen .
hani haberlerde duyuyoruz ya bazen yeni dogum yapmış intihar etmiş falan diye yeminle o insanın nasıl o noktaya gelebildigini anlayabiliyorum ya

canım aslında senin düşündüğün gibi değildir sadece biz şuanda anne oldumuz için daha hassaszı onlarda biraz odunlar senin yaşadıkların sana has değil hepimiz yaşıyoruz okadar canını sıkmana gerek yok aynı bende bi ara kafayı yicem sanmıştım çağanın yaramazlığı yüzünden ama geçiyo birazsabır canım bide kocanla açık açık konuşmayı dene içine atmaktan iyidir bence bence sen çok hassasın oda bunun farkında değil konuş derim

inşallah öyledir ya evet hassasım dahada hassaslaştım.neyse biz birazdan pazara gidicez gelince görüşürüz kızlar kib

benim eşim her zamanki gibi.....ben lohusayken çok hassastım hep aglak zırlaktım şimdi gülüyorum o hallerime..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…