2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende öyle yapayım bari şuanda ara verdim yoğurt vermeye gündüz veriodum ama çok gaz yaptı kakası bile yeşil olmuştu.nekadar veriosun canım sen.

maasallah ya bir de yogurt mayaliyorsunuz ben kesin beceremem, bio yogurt yedirsem bebeye olmaz mi?

canım hayırlı olsun... inan çok sevindim hamileliğine .inş.bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin inş.

Canım bende öyle yapayım bari şuanda ara verdim yoğurt vermeye gündüz veriodum ama çok gaz yaptı kakası bile yeşil olmuştu.nekadar veriosun canım sen.

canım biizmkininde kakası yeşil oldu. ama sabah yaptı sarıydı. bize dr öyle 2 kaşık 3 kaşık demedi. ufak bir çerez tabağı düşün onu bitiriyor. bir elma rendesi azcık yoğurt karışıyor.

canıım çok mutlu oldum,inşallah hayırlısı ile alacaksın meleğini kucağına,güzel haberlerini bekliyoruz,seni ve küçük meleğimizi kocaman öpüyorum canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
kızım gece 12 den beri mama yemiyo,mama yemeyi reddediyo,annem şimdi aradı napıcaz diye,keyfi yerinde,ama yemiyo,doktorumuzunda tavsiyesi ile mamanın içine,muz,vanilya,kakao gibi şeylerde koyduk ama yemiyoo işte,zaten bu ay sadece 300gr almış,napıcam,bi fikir verin,aptamil veriyoruz,mamayımı değiştirsek acaba?eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

bebelac'tan numune sitemiştim, dün gelmiş.
sadece 1 kutu armutlu pişirilebilen lezzetler. market fiyatı 1,99 TL. o kadar sadece.
şimdi bebelac'a bir mail döşedim akıllara zarar.
insan 1 kutu mamayı yollamaya utanır başlığı altında :dilcikar:

bence çok acıkınca yiyecek zaten pump.
bir de muz, kakao için çok erken değil mi canım yaa

pumpkins havalar isininca bebeler daha az yerlermis öyle duydum benimki de artik daha az emiyor

bak sen cimcimeye. ağlamıyorda ama sanırım. dün bir problem yoktu ama değil mi? mamadan olduğunu sanmıyorum birdenbire neden reddetsin ki dün yiyen cimcime. biraz daha mı bekleseniz acaba? nasılsa acıkınca şapur şupur yiyecek.

iyi yapmışsın canım. tirbiyesizler. benimde ege doğdugundan beri bebelac mamaya verdiğim para (hemen hesap yapıyorum ) yaklaşık 1000 tl . ayup ayup.

yiyene kadr zorlamayın bence .ben bebeyken sma yediryormuş annem birgün yememeye başlamışım ikiz eşim :1hug:mama ve annesütü ek gıda yermiş ayırt etmeden yiyormuş ben birden smadan soğumuşum 2 gün boyunca vermedkleri kalmamış uğraşmışlar 3 gün bişey yememişim doktora götrmüşler doktor zorla hiç bir mama vermemelerini kendi istyp ağlayana kadr beklyn çok acıktığında mamayı vermeyi deneyin demiş 1 gece 1 gündüz aç kalmışım sonra smayı yine almayınca annemde arı mama yapmış onun hepsini yemiş bitirmişim :icecream: çok tutumluyum canm ucuz mama yemişim sende başka mama dene

pmp belli zamanlar bebeler böyle yapabiliyor
bizimde bi ara memeyi istemyodu ama zorla alıstı tekrra
bi mamanı değiştir istersen bebelac yada hero da alabilirsin

diş çıkarıyor olabilir mi acaba;? benim kızım da öyle uzun zamandır.

ayy esmer alemsin hak etmişler gerçi ne o öyle 1 kutu bakalım ne cevap gelecek 1 koli gönderirler artık buyrunnnnnnnnn

günaydın kızlar
cok pis grip oldum sesim cıkmıyo :1no2:
insallah melisaya gecirmeden atlatırım.
birde sabah ayağım koltuğun altında kaldı
ayak baska alem ben başka alem
melisa gen hepten sapıttı bugün
cok huzursuz.......

canım doktorumuz öyle dedi,kokusu ve tadı azcık değişsin dedi,zaten muzlu,elmalı püreler vermeye başladık yavaştan
bence çok acıkınca yiyecek zaten pump.
bir de muz, kakao için çok erken değil mi canım yaa

evet bu hava değişiklikleri mahvediyo çocuklarıohaoldumsmile
pumpkins havalar isininca bebeler daha az yerlermis öyle duydum benimki de artik daha az emiyor

12 saat oldu nerdeyse canım,acıkması lazım,üzülüyorum,evet dün yiyen sıpa bugün yamiyo,annemin denemediği şey kalmamış:umursamaz:
demek bu kızların hepsi böyle cadı,sende az değilmişsin yanikaydirigubbakcemile3
çıkışta markete gidiyim başka bişi alıyım,belki onu yer cadıaklinialirimsmile
pmp belli zamanlar bebeler böyle yapabiliyor
bizimde bi ara memeyi istemyodu ama zorla alıstı tekrra
bi mamanı değiştir istersen bebelac yada hero da alabilirsin

canım zaten salya,ve kemirme olayı başladı,iki ay öncesinden başlar dedi doktorumuz,bu daha çıkarmadan böyle yaparsa,dişi çıktığında napıcam benakannehir
diş çıkarıyor olabilir mi acaba;? benim kızım da öyle uzun zamandır.

geçmiş olsun canım bol bol limon sık portakal minoset iç hemen melisaya geçmeden atlatrsın inşllh .ayağınada dikkat et şişmesin

melisa niye huzursuz acaba oyun istıyordur yada gezmek

buğlemde dün akşam beni deli etti ne yatıyor ne oturuyor ayakta gezcek konuşcaz,oyun oynatacağım yoksa bi sese ağlıyor gözünde yaş gelse anlıycam .sevdiği ördek var ağlayınca onu öttüryorum anında susuyor bu kız beni parmağına doladı oynatıyor yemin ederim

sümüklü juli olmuşun.
olm ayağının koltuğun altında ne işi var.
geçmiş olsun sana, yalayıp yutma melisacığı 1-2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…