canım biz 1,5 haftadır yoğurt veriyoruz ama tek başına değil. sebze çorbası ve elma rendesi ile karıştırıp. evet ilk başlarda bayağı gazı oldu. halbuki ne güzel geçmişti. ama 1-2 gündür hafifledi. sanırım bağırsaklar alışıyor yavaş yavaş. canım bende yoğurt makinesi ile yapıyorum yoğurdu. inanılmazda güzel oluyor. tavsiye ederim biz bile yiyoruzzcokacimcoook
mrb kızlar.
görüşmeyeli uzun zaman oldu.
çok zor günler geçirdim oğlumun acısıyla.heran onun özlemi içindeyken , hayattan kopmuşken, yaşama seincimi kaybetmişken bugün güzel bi haber aldım.,
ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.
çok güzel bi haber , çok mutlu oldum ama aynı zmanda da çok korkuyorum.
bebeğimin kesesini gördüm sıra kalp atışaarına geldi.
uamrım hiçbi terslik olmadan herşey çok güzel gidr ve ben bebeğimibu kez sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıp hayal ettiğim herşeyi bu kez gerçeğe dönüştürebilirim.
meleğim kardeşini gönderdi uamrım onu korur da.
dualarınıza çok ihtiyacım var.
lütfen dualrınızı eksik etmeyin benden.
ocak 2010 annesi olamdım nasip değilmiş ama sanırım 2010 aralık annesi olucam Rabbim isterse.
canım hayırlı olsun... inan çok sevindim hamileliğine .inş.bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin inş.kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualrınız için çok teşekkür ederim.
yine benden dualrınızı esirgemeyin nolur.
inşallah bu kez herşey çok güzel son bulur bebeğimi bende sizler gibi öpüp koklayabilir onunl hyal ettiğim herşeyi yapabilirim.
Allah sziine meleklerinizi korusun sağlıklı hayırı güzel günler diliyorum szilere.
gelişmeleri yzmay çalışırım.
daha çok yeni.
şimdilik keseyi gördük uamrım herşey sorunsuz çokgzüel ilerler.
benim sizin dualrınıza ihtiyacım var.
kendinize de bebişlerinize de iyi bakınnn.
Canım bende öyle yapayım bari şuanda ara verdim yoğurt vermeye gündüz veriodum ama çok gaz yaptı kakası bile yeşil olmuştu.nekadar veriosun canım sen.
canıım çok mutlu oldum,inşallah hayırlısı ile alacaksın meleğini kucağına,güzel haberlerini bekliyoruz,seni ve küçük meleğimizi kocaman öpüyorum canımopuyorumnanaktankızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualrınız için çok teşekkür ederim.
yine benden dualrınızı esirgemeyin nolur.
inşallah bu kez herşey çok güzel son bulur bebeğimi bende sizler gibi öpüp koklayabilir onunl hyal ettiğim herşeyi yapabilirim.
Allah sziine meleklerinizi korusun sağlıklı hayırı güzel günler diliyorum szilere.
gelişmeleri yzmay çalışırım.
daha çok yeni.
şimdilik keseyi gördük uamrım herşey sorunsuz çokgzüel ilerler.
benim sizin dualrınıza ihtiyacım var.
kendinize de bebişlerinize de iyi bakınnn.
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
kızım gece 12 den beri mama yemiyo,mama yemeyi reddediyo,annem şimdi aradı napıcaz diye,keyfi yerinde,ama yemiyo,doktorumuzunda tavsiyesi ile mamanın içine,muz,vanilya,kakao gibi şeylerde koyduk ama yemiyoo işte,zaten bu ay sadece 300gr almış,napıcam,bi fikir verin,aptamil veriyoruz,mamayımı değiştirsek acaba?eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
kızım gece 12 den beri mama yemiyo,mama yemeyi reddediyo,annem şimdi aradı napıcaz diye,keyfi yerinde,ama yemiyo,doktorumuzunda tavsiyesi ile mamanın içine,muz,vanilya,kakao gibi şeylerde koyduk ama yemiyoo işte,zaten bu ay sadece 300gr almış,napıcam,bi fikir verin,aptamil veriyoruz,mamayımı değiştirsek acaba?eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
bebelac'tan numune sitemiştim, dün gelmiş.
sadece 1 kutu armutlu pişirilebilen lezzetler. market fiyatı 1,99 TL. o kadar sadece.
şimdi bebelac'a bir mail döşedim akıllara zarar.
insan 1 kutu mamayı yollamaya utanır başlığı altında :dilcikar:
bebelac'tan numune sitemiştim, dün gelmiş.
sadece 1 kutu armutlu pişirilebilen lezzetler. market fiyatı 1,99 TL. o kadar sadece.
şimdi bebelac'a bir mail döşedim akıllara zarar.
insan 1 kutu mamayı yollamaya utanır başlığı altında :dilcikar:
bence çok acıkınca yiyecek zaten pump.
bir de muz, kakao için çok erken değil mi canım yaa
pumpkins havalar isininca bebeler daha az yerlermis öyle duydum benimki de artik daha az emiyor
bak sen cimcimeye. ağlamıyorda ama sanırım. dün bir problem yoktu ama değil mi? mamadan olduğunu sanmıyorum birdenbire neden reddetsin ki dün yiyen cimcime. biraz daha mı bekleseniz acaba? nasılsa acıkınca şapur şupur yiyecek.
yiyene kadr zorlamayın bence .ben bebeyken sma yediryormuş annem birgün yememeye başlamışım ikiz eşim :1hug:mama ve annesütü ek gıda yermiş ayırt etmeden yiyormuş ben birden smadan soğumuşum 2 gün boyunca vermedkleri kalmamış uğraşmışlar 3 gün bişey yememişim doktora götrmüşler doktor zorla hiç bir mama vermemelerini kendi istyp ağlayana kadr beklyn çok acıktığında mamayı vermeyi deneyin demiş 1 gece 1 gündüz aç kalmışım sonra smayı yine almayınca annemde arı mama yapmış onun hepsini yemiş bitirmişim :icecream: çok tutumluyum canm ucuz mama yemişim sende başka mama dene
pmp belli zamanlar bebeler böyle yapabiliyor
bizimde bi ara memeyi istemyodu ama zorla alıstı tekrra
bi mamanı değiştir istersen bebelac yada hero da alabilirsin
diş çıkarıyor olabilir mi acaba;? benim kızım da öyle uzun zamandır.
günaydın kızlar
cok pis grip oldum sesim cıkmıyo :1no2:
insallah melisaya gecirmeden atlatırım.
birde sabah ayağım koltuğun altında kaldı
ayak baska alem ben başka alem
melisa gen hepten sapıttı bugün
cok huzursuz.......
günaydın kızlar
cok pis grip oldum sesim cıkmıyo :1no2:
insallah melisaya gecirmeden atlatırım.
birde sabah ayağım koltuğun altında kaldı
ayak baska alem ben başka alem
melisa gen hepten sapıttı bugün
cok huzursuz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?